weber122 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 μόλις την πήρα και εγώ την αναβάθμιση με ΟΤΑ. αντε να δουμε πως θα πηγαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karajim80 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Εχει κανενας θεματα με θερμοκρασια? Σαν να καιγεται ολοκληρο μου φαινεται μετα το update..Παντως μου φαινεται οτι θελει factory reset για να παιξει καλα γιατι δεν βλεπω καμια βελτιωση απο το παγωτο..Ειναι αρκετοι που εχουν βελτιωση και σε μενα δεν κουναει βημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Πρόβλημα θερμοκρασίας δεν μου παρουσίασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperlost Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Προβλημα θερμοκρασιας δεν εχω ουτε εγω. Μαλιστα μου φαινεται οτι θερμαινεται λιγοτερο σε χρηση απο πριν. Για θετικα εχω να πω την διαφορα στην αποκριση που ειναι εμφανης! Εγινε αλλη συσκευη και παει σφαιρατο! Δεν εχω κανει επαναφορα μετα το update και οπως ολα δειχνουν μεχρι τωρα δε θα χρειαστει! Οι εφαρμογες ανοιγουν γρηγοροτερα και καποιες που παλια ειχαν το συνηθειο να κανουν restart τον launcher πλεον δε το κανουν αυτο! Αρνητικα το οτι χαθηκε το crt off εφε οταν κλεινεις την οθονη. Δεν το ειχα απο την αρχη, μερικοι αναφερουν οτι παιζει bug και μια εμφανιζεται και μια οχι. Και μια καθυστερηση που υπαρχει ακομα οταν ανοιγεις τον dialer, αλλα και εκει ειναι πολυ βελτιωμενη η αποκριση και καμια σχεση με το ics. Απορω που λενε minor update το jb, νιωθω οτι εδωσε κυριολεκτικα αλλον αερα στη συσκευη. Μπαταρια ιδια με ics. Συσκευη ελληνικο 9023, εχω jb 3,5 μερες. Αν καποιοι εχετε καθυστερησεις προβληματα τοτε μονοδρομος η επαναφορα καθως θα φταινε καποια app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lowdefinition Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 παιδιά ξέρει κανείς αν κ πότε ; θα πάρει το samsung galaxy s2 update για jelly bean ;;; Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Εγω που το εβαλα στο nexus s, παρατηρησα ενα bug. Οταν με καλουν, στο κατω μισο της οθονης υπαρχει ενα τηλεφωνο (animation)που κουδουνιζει σε μαυρο φοντο. Ε, αυτο κρυβει την φωτογραφια του καλουντος (αν εχουμε βαλει φωτο στην επαφη) Η φωτογραφια εμφανιζεται 1-2 εκατοστα μονο στο πανω μερος της οθονης, ενω θα επρεπε να ειναι σε ολη την οθονη. Με λιγα λογια, φωτογραφια απο αυτον που σε καλει, γιοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Εγω που το εβαλα στο nexus s, παρατηρησα ενα bug. Οταν με καλουν, στο κατω μισο της οθονης υπαρχει ενα τηλεφωνο (animation)που κουδουνιζει σε μαυρο φοντο. Ε, αυτο κρυβει την φωτογραφια του καλουντος (αν εχουμε βαλει φωτο στην επαφη) Η φωτογραφια εμφανιζεται 1-2 εκατοστα μονο στο πανω μερος της οθονης, ενω θα επρεπε να ειναι σε ολη την οθονη. Με λιγα λογια, φωτογραφια απο αυτον που σε καλει, γιοκ. σε μένα δουλεύει μια χαρά. και καλύτερα τώρα, δείχνει τη φωτογραφία πιο μεγάλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Πάντως και απο άλλους έχω ακούσει ότι τους έχουν παρουσιαστεί κάποια προβληματάκια. Όχι κάτι σοβαρό, αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 σε μένα δουλεύει μια χαρά. και καλύτερα τώρα, δείχνει τη φωτογραφία πιο μεγάλη Εισαι σιγουρος. ? Γιατι καποιος αλλoς σε αλλο forum οταν ανεφερα το προβλημα μου ειπε οτι δεν φταιει το κινητο μου. Σε ολους ετσι εμφανιζεται. (δηλαδη μαλλον ειναι bug) Εκανα και reset, ξαναπερασε το JB 4.1.1 αλλα και παλι η φωτο του καλουντος επικαλυπτεται απο το μαυρο φοντο του animation. Μηπως παιζει ρολο και η αναλυση της φωτογραφιας. ? (μεγεθος) Αλλα και απο ληψη καμερας κινητου σε αναλυση vga δεν αλλαξε κατι. (ισως ενα κλικ η φωτο κατεβαινε ποιο χαμηλα στην οθονη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 αυτό που λες το είχα πάθει όταν είχα περάσει την ICS και το πρόβλημα λύθηκε ξαναπερνώντας τις φωτογραφίες στις επαφές μου. τώρα που πέρνουμε τηλ πάντως, βλέπω κανονικά τη φωτογραφία του καλούντος. σε εμένα το μαυρο φόντο είναι διαφανές και έτσι φαίνεται η φωτογραφία. δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 αυτό που λες το είχα πάθει όταν είχα περάσει την ICS και το πρόβλημα λύθηκε ξαναπερνώντας τις φωτογραφίες στις επαφές μου. τώρα που πέρνουμε τηλ πάντως, βλέπω κανονικά τη φωτογραφία του καλούντος. σε εμένα το μαυρο φόντο είναι διαφανές και έτσι φαίνεται η φωτογραφία. δεν έχω πειράξει καμία ρύθμιση Αν απαντησω την κληση και φυγει το animation, τοτε βλεπω την φωτογραφια ολοκληρη. Μεχρι να απαντησω ομως το μαυρο φοντο του animation τα κρυβει ολα. Εκανα hard reset, περασε την jb 4.1.1, τραβηξα μια φωτο απο την μπροστινη καμερα vga και την εβαλα δοκιμαστικα σε μια επαφη. Οταν με καλεσε η επαφη παλι το ιδιο προβλημα. Θελετε να πειτε δηλαδη οτι το animation με το μαυρο φοντο, σε εσας ειναι διαφανες και βλεπετε την φωτογραφια απο πισω. ??? Προσοχη, δεν αναφερομαι για οταν εσυ παιρνεις τηλεφωνο. Μιλαω για οταν καλουν το τηλεφωνο σου, πριν απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireblade9 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως είμαι τελείως απογοητευμένος .Το τηλέφωνο απο το update και μετά , σερνεται στην κυριολεξία.Μπορεί να φταίει όντως κάποια εφαρμογή που να΄εχει ασυμβατοτητα. Μπορεί κάποιος να μου πεί πως να κάνω reset και επανεγκατάσταση ??? Καταλαβαίνω οτι θα χαθούν όλα τα προγράμματα και settings αλλά νομίζω οτι είναι μονόδρομος. Θα χαθούν και η φωτό ?? το reset είναι κάτι σαν φορμάτ στα τηλέφωνα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Τόσο χάλια είναι η κατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireblade9 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Τόσο χάλια είναι η κατάσταση; Τη να σου πω εμενα προσωπικα μετά το update και χωρις να εγκαταστησω καποιο αλλο προγραμμα σερνεται, πεταει συνεχεια για διαφορα προγραμματα οτι κολανε και εαν θελω να τα κλεισω η να κανω αναμονη κ.α. Μολις κανω backup φωτο κ.α παω για reset και ενημερωνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 εγώ πάλι δεν έχω παράπονο...πετάει στην κυριολεξία το κινητό...και πάει καλύτερα από κάθε άλλη φορα παρόλο που το έχω φορτώσει περισσότερο και από άλλες φορες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα