shadowmann Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 ήρθε και σε εμενα,και μπορώ να πω πως πάει σφαίρα και είναι πιο smooth από ποτέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 I9023 ΚΟΛΛΑΕΙ και κάνει spikes έκανα reset ...και πάλι από την αρχη Μηπως του εχεις βγαλει τα ματια; Λεω εγω τωρα.... μηπως; Επειδη σε ολους τους αλλους παει σφαιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Εσύ αν είσαι i9023 τότε βάλε αυτό με recovery.... http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/9ZGgDXDi.zip Είναι η Jelly Bean.... ? σιγουρα ? μου βγαζει ερρορ μηπως επρεπε να την περασω πανω απο την cyber? γιατι εκανα πρωτα Factory reset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 επίσης δουλεύει και πάλι το offline maps για το google maps στην ελλάδα..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ωχ, από Πλαίσιο το πήρα και'γω αλλά το έχω μια εβδομάδα(όχι το Nexus S,Nexus i9250).Αν παίζει αυτό που λες πως γίνεται google branded? ψαξε πώς να το κανεις "yakju" , ο πιο ευκολος τροπος ειναι με το galaxy nexus toolkit κοιταξε σε σχετικα με τη συσκευη thread και διαβασε προσεκτικα πριν δοκιμασεις το οτιδηποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mantas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ gsis, όλα πήγαν καλά, έχω google branded και 4.1. Αρχίζω δοκιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakass Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια εγω με το nexus, samsung branded μιας και δεν εχω ακομα ota 4.1 να το ψαξω για αλλαγη ρομ?αξιζει ο κοπος η να περιμενω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimlot Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 "CM10" ειναι η απαντηση σε ολα τα προβληματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mantas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια εγω με το nexus, samsung branded μιας και δεν εχω ακομα ota 4.1 να το ψαξω για αλλαγη ρομ?αξιζει ο κοπος η να περιμενω? Έχει δυο τρόπους, χειροκίνητα και με ένα πρόγραμμα Wugs Nexus Root Tookiτ, εγώ το έκανα με το πρόγραμμα γιατί το κάνει γρήγορα και δεν αντιμετώπισα προβλήματα με το radio version. Έχει μεγάλη διαφορά(για μένα τουλάχιστο) άρα αξίζει να το κάνεις, κλειδώνεις και το bootloader μετά και είσαι ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virtus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ήρθε και σε μένα...θέλει λίγο ψάξιμο..Το WINAMP δεν μου βγάζει ήχο και έπαιξα με το μαμησιο το οποίο βελτιώθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisMitsis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις; (1)Γίνεται να κάνεις root; (2)Αν έχεις ανοιχτό bootloader μπορείς να κάνεις OTA Update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις; (1)Γίνεται να κάνεις root; (2)Αν έχεις ανοιχτό bootloader μπορείς να κάνεις OTA Update; με ξεκλειδωτο bootloader μια χαρα κανεις ota Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Και το δικό μου είναι το i9023 αγορασμενο απο πλαίσιο πρόσφατα και τώρα περιμένω αναβάθμιση, η τον πάντως είναι google και με αυτο ξεκινάει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ήρθε και σε εμένα, όλα καλά. Το κινητό πάει σφαίρα. Τα γραφικά που έχει όταν ενεργοποιείς το τηλέφωνο με απογοήτευσαν λίγο. Του Ice Cream ήταν πιο εντυπωσιακά. Μικρό το "κακό" βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikat90 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Εγω ακουλουθησα τον οδηγο και μου εβγαλε κατευθειαν το update. Μεχρι στιγμησ μια χαρα στην αργησε λιγο να φορτωσει αλλα τωρα πεταει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα