Προς το περιεχόμενο

Nexus S με γεύση Jelly Bean από σήμερα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι αλλά μας βγάζει αποτελέσματα μόνο στο web, αν δεις αυτό το video το νέο Nexus κάνει περισσότερα είναι σαν να μην μας το έδωσαν ολοκληρωμένο(Google voice).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι αλλά μας βγάζει αποτελέσματα μόνο στο web, αν δεις αυτό το video το νέο Nexus κάνει περισσότερα είναι σαν να μην μας το έδωσαν ολοκληρωμένο(Google voice).

Αν βάλεις ως γλώσσα στο κινητό "αγγλικά" θα δεις και τους παπάδες που κάνει! :)

κατω σου εχει και αλλες επιλογες π.χ. βιντεο, κινητο (για μουσικη π.χ. στο κινητο) κτλ

παιδια εγω που ειμαι με cybergr ρομ να φανταστς πρεπει να το γυρισως σε στοκ ics? γιατι δεν εχει επιλογη να ψαξω για αναβαθμισεις

Εσύ αν είσαι i9023 τότε βάλε αυτό με recovery....

http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/9ZGgDXDi.zip

Είναι η Jelly Bean....

Παιδιά, μόλις μου ήρθε ! Χρειάστηκα να κάνω και ένα factory reset για να στρώσει, αρχικά δεν την πάλευε, και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Δεν έχω προλάβει βέβαια να το δω καλά, αλλά όντως το αισθάνεσαι λίγο πιο άμεσο -όχι θαύματα βέβαια- . Άντε καλοφόρετο και στους υπόλοιπους!

Γνωρίζει κανείς αν αυτά που πουλάει το πλαίσιο στα 369€ έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισής, διότι σκέφτομαι να προβώ σε αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου.

Γνωρίζει κανείς αν αυτά που πουλάει το πλαίσιο στα 369€ έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισής, διότι σκέφτομαι να προβώ σε αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου.

εδω εισαι http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Nexus-S-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-SAMSUNG-GALAXYY-W.htm

Πρόσεξε γιατί στο Πλαίσιο τα περισσότερα είναι Samsung branded και αργούν να πάρουν την 4.1.1....θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να το μετατρεψεις σε google branded που είναι λίγο μπερδεμα

Κάνεις λάθος αυτό είναι το Link.png Site: link

Πρόσεξε γιατί στο Πλαίσιο τα περισσότερα είναι Samsung branded και αργούν να πάρουν την 4.1.1....θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να το μετατρεψεις σε google branded που είναι λίγο μπερδεμα

Επειδή είμαι πρωτάρης σε Android ,μπορείς να μου εξηγήσεις τί είναι google branded?

Ωχ, από Πλαίσιο το πήρα και'γω αλλά το έχω μια εβδομάδα(όχι το Nexus S,Nexus i9250).Αν παίζει αυτό που λες πως γίνεται google branded?

Απ'οτι βλεπω τα πραγματα δεν ειναι καλυτερα απο τη customια που εχουμε οι υπολοιποι!

Μαλλων καλυτερα να περιμενουμε ολοι μας ακομη λιγο καιρο,να βελτιωθουν λιγο τα πραγματα πρι το περασουμε(ή ξανα περασουμε)!

Απ'οτι βλεπω τα πραγματα δεν ειναι καλυτερα απο τη customια που εχουμε οι υπολοιποι!

Μαλλων καλυτερα να περιμενουμε ολοι μας ακομη λιγο καιρο,να βελτιωθουν λιγο τα πραγματα πρι το περασουμε(ή ξανα περασουμε)!

και εγω σκεφτομαι να μην το επιχειρησω ακομα και να παω κατευθειαν σε custom JB...που λογικα δεν θα αργησουν να βγουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...