kapsidi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Παιδιά έχει έρθει το update, απλά έρχεται σιγά σιγά σε όλους. Εγώ το πήρα χτες αργά το βράδυ μετά από απλό check for updates που έκανα χτες ανά μίας ώρα!! Πρέπει να είμαι από τους πρώτους που το πήρα πάντως... υπομονή! Μου βγάζει μια αίσθηση ότι το butter δεν είναι και τόσο butter!! Νιώθω να αργεί σε διάφορες περιπτώσεις και τρώει spikes στα γραφικά... Δε θέλω να κρίνω τόσο γρήγορα πάντως...θα αφήσω λίγες μέρες να περάσουν πριν να αποκτήσω τελική γνώμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μούφα το γλυκό δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostol1s Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Που ξερουμε οτι το Jelly Bean ειναι καλυτερο και δεν κολλαει?εχει δοκιμαστει?μηπως εμφανισει αργοτερα κουσουρια.πως το περναω.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Sent from my iPhone δεν το περνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 παιδια εγω που ειμαι με cybergr ρομ να φανταστς πρεπει να το γυρισως σε στοκ ics? γιατι δεν εχει επιλογη να ψαξω για αναβαθμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Πάντως πριν απο λίγο που έκανα μια προσπάθεια, μου λέει ότι το σύστημα είναι ενημερωμένο, οπότε υπομονή. Θα γίνει κάποια στιγμή και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamitrou Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 κολάει, το τηλέφωνο βράζει, και η φωτεινότητα αν και στο αυτόματο είναι μονίμως τέρμα .... περίμενα κάτι καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μου ηρθε το OTA. Περιμένετε αποψεις! Ok εγινε το update. To βοοτ ανιματιον ειναι τελειο, και το κινητο (αφου φορτωνε τις εφαρμογες στην αρχη κανα 2 λεπτο) παει σφαιρα. Επισης εχει και μια νεα επιλογη στο unlock screen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Επισης εχει και μια νεα επιλογη στο unlock screen. Φωνητική αναζήτηση, που επιτέλους καταλαβαίνει τι λες Έβαλαν και Ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά χωρίς λεξικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Φωνητική αναζήτηση, που επιτέλους καταλαβαίνει τι λες Έβαλαν και Ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά χωρίς λεξικό... κατσε, καταλαβαινει ελληνικα; Διοτι στα αγγλικα εχω προφορα Καραμανλή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Υπομονή για λίγο και ίσως απο Δευτέρα να φάνε τα ζαχαρωτα μας, το περιμένω στο δικό μου με αγωνία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 κατσε, καταλαβαινει ελληνικα; Διοτι στα αγγλικα εχω προφορα Καραμανλή! Έχει κάμποσες γλώσσες αλλά όχι Ελληνικά, δοκίμασε στα Αγγλικά καμία σχέση με πριν. Ελληνικό πληκτρολόγιο έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Έχει κάμποσες γλώσσες αλλά όχι Ελληνικά, δοκίμασε στα Αγγλικά καμία σχέση με πριν. Ελληνικό πληκτρολόγιο έχει. Ναι, το πληκτρολογιο το ειδα. Παντως, ναι, καταλαβαινει καλα. btw του ειπα insomnia -dot- gr και δεν πιανει το dot ως . , τι πρεπει να του πω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Σκέτο insomnia δεν καταλαβαίνει το gr. Αν δοκιμάσεις πχ να πεις nba dot com θα το καταλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Σκέτο insomnia δεν καταλαβαίνει το gr. Αν δοκιμάσεις πχ να πεις nba dot com θα το καταλάβει. Οκ ευχαριστω. btw αυτο ειναι το majel που λεγανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα