exypnakias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Γεια σας! Θέλω τα φώτα σας! Έχω αυτό το τηλέφωνο. Και επειδή θα πάω διακοπές θέλω να μου πείτε αν μπορώ να βάλω δωρεάν τηλεφωνητή. Δηλαδή να βγαίνει ένα μήνυμα και να λέει ότι λείπω μετά από 2-3 τουτ. Να ρυθμίζω όμως εγώ πότε θα είναι ενεργοποιημένο και πότε θα είναι απενεργοποιημένο. Επίσης αν γίνετε αυτός που θα με πάρει να αφήσει μήνυμα και να το ακούσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.Γ. Μην μου πείτε εκτροπή γιατί αυτές τις μέρες που θα είμαι διακοπές δεν θέλω να έχω κινητό ανοιχτό.
isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Γεια σας! Θέλω τα φώτα σας! Έχω αυτό το τηλέφωνο. Και επειδή θα πάω διακοπές θέλω να μου πείτε αν μπορώ να βάλω δωρεάν τηλεφωνητή. Δηλαδή να βγαίνει ένα μήνυμα και να λέει ότι λείπω μετά από 2-3 τουτ. Να ρυθμίζω όμως εγώ πότε θα είναι ενεργοποιημένο και πότε θα είναι απενεργοποιημένο. Επίσης αν γίνετε αυτός που θα με πάρει να αφήσει μήνυμα και να το ακούσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.Γ. Μην μου πείτε εκτροπή γιατί αυτές τις μέρες που θα είμαι διακοπές δεν θέλω να έχω κινητό ανοιχτό. Δωρεάν υπηρεσία του ΟΤΕ (χωρις το διαγραμμένο) http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/-/prodbasic_package_voice_mail.html Να ρυθμίζω όμως εγώ πότε θα είναι ενεργοποιημένο και πότε θα είναι απενεργοποιημένο. Για κάτι τέτοιο ΠΡΕΠΕΙ να αγοράσεις συσκευή τηλεφωνητή με δυνατότητα προγραμματισμου. Δεν είναι δωρεάν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Βεβαια ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα μοντελλα της Panasonic αλλα εχουν ενσωματωμενο τηλεφωνητη.
exypnakias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Με αυτό που έχω δεν γίνετε τίποτα; Έχω forthnet!
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Με αυτό που έχω δεν γίνετε τίποτα; Έχω forthnet! Με εξωτερικη συσκευη αυτοματου τηλεφωνητη αλλα δεν νομιζω να σε συμφερει οικονομικα.
exypnakias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Με εξωτερικη συσκευη αυτοματου τηλεφωνητη αλλα δεν νομιζω να σε συμφερει οικονομικα. Αυτό σκέφτηκα. Δεν γίνετε να πατήσω κανένα νούμερο όπως κάνουμε εκτροπή;
isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Με αυτό που έχω δεν γίνετε τίποτα; Έχω forthnet! Αφού έχεις forthnet και τη συγκεκριμένη συσκευή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με ψηφιακές ευκολίες τηλεφωνητή. Η μόνο λύση ειναι να προμηθευτείς συσκευή τηλεφωνητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα