Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η HTC επιβεβαίωσε τη χθεσινή φημολογία σχετικά με την πιθανή αναβάθμιση των One X και One S συσκευών της στη νεότερη έκδοση του Android 4.1, Jelly Bean. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τις επίσημες ημερομηνίες της αναβάθμισης αναφέροντας ότι εργάζεται πάνω σε αυτό, ούτε επίσης έκανε λόγο για το αν θα αναβαθμιστούν και άλλες συσκευές όπως τα One V, EVO 4G LTE και Droid Incredible 4G LTE smartphones. Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρη η επίσημη ανακοίνωση της HTC:"Γνωρίζουμε ότι όλοι οι φίλοι της HTC περιμένουν να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους στην τελευταία έκδοση του Android, αυτή τη χρονική στιγμή μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι συσκευές One X, One XL και το One S βρίσκονται στα άμεσα πλάνα μας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αναβαθμίσεις υπόλοιπων συσκευών, το χρονοδιάγραμμά τους και ότι άλλο αφορά την εταιρεία μας σε σχέση με το νεότερο λογισμικό του Jelly Bean".

Το Android Jelly Bean παρουσιάστηκε στα τέλη του προηγούμενου μήνα, φέροντας αρκετές νέες αλλαγές τις οποίες θα γευτούν αρχικά τα smartphones πρώτης γραμμής όπως τα μοντέλα Nexus S, Galaxy Nexus, Motorola Xoom και, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τα One X και One S smartphones της HTC.

Link.png Site: engadget.com

Πατήστε εδώ να διαβάσετε την πλήρη παρουσίαση

Δημοσ.

Δεν ξερω παιδες αλλα το ONE X πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη πατατα σε κινητο που υπαρχει.

Το κρατησα 2 εβδομαδες και το πουλησα , μιλαμε σκετη απογοητευση.

wifi --> δουλευε οποτε ηθελε , ακομα και στα 2 μετρα απο το router μου δεν επιανε σημα.

emails ---> ανα 1 εβδομαδα εβγαζε προβλημα και δεν μπορουσα να δω τα email μου(4 accounts)

εφαρμογες --->εκει που εκανα κατι ξαφνικα εκλεινε η εφαρμογη.

Πρεπει σε 2-3 εβδομαδες να εκανα τουλαχιστον 5 hardware resets.

γενικα κουκουρουκου τηλεφωνο αν σκεφτεις οτι κανει 650€.

Δημοσ.

Δεν παει μηνας.

Ειχε την εκδοση 4.0.3.

Το ασχημο ηταν οτι δεν ηταν προβλημα H/W , απλα ετσι "δουλευε" σαν τηλεφωνο.

Ισως να θελει αλλο firmware.

• Super Moderators
Δημοσ.

damn μλκια, να υποθέσω ότι τα ίδια τράβαγαν κι άλλοι χρήστες...

Δημοσ.

Δεν ξερω παιδες αλλα το ONE X πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη πατατα σε κινητο που υπαρχει.

Το κρατησα 2 εβδομαδες και το πουλησα , μιλαμε σκετη απογοητευση.

wifi --> δουλευε οποτε ηθελε , ακομα και στα 2 μετρα απο το router μου δεν επιανε σημα.

emails ---> ανα 1 εβδομαδα εβγαζε προβλημα και δεν μπορουσα να δω τα email μου(4 accounts)

εφαρμογες --->εκει που εκανα κατι ξαφνικα εκλεινε η εφαρμογη.

Πρεπει σε 2-3 εβδομαδες να εκανα τουλαχιστον 5 hardware resets.

γενικα κουκουρουκου τηλεφωνο αν σκεφτεις οτι κανει 650€.

Το εχω περιπου 2 μηνες τωρα, και ποτε δεν μου εμφανισε τιποτα απο τα παραπανω. Το μονο που δεν παλευεται ειναι οτι το φορτιζεις πρωι και διχως πολλα πολλα θελει ξανα φορτιση στις 6 το απογευμα.

Δημοσ.

Το εχω περιπου 2 μηνες τωρα' date=' και ποτε δεν μου εμφανισε τιποτα απο τα παραπανω. Το μονο που δεν παλευεται ειναι οτι το φορτιζεις πρωι και διχως πολλα πολλα θελει ξανα φορτιση στις 6 το απογευμα.[/quote']

και αυτό τόσο σένα δεν είναι αρκετό ;;;;για 650 ευρώ συσκευή ;;;;

Δημοσ.

Πολύ καλό νέο αυτό για εμάς με κάποιο από τα One και μην ξεχνάμε πως υπάρχουν ακόμη εταιρίες που δεν έχουν δώσει το παγωτό, οπότε μην τα ρίχνουμε και όλα στην Htc. Εξάλλου , δεν απέκλεισε τίποτα ακόμη και είναι λογικό να αναβαθμίζει πρώτα τις ναυαρχίδες της και μετά όλα τα υπόλοιπα. Όσα τέλος πάντων τελικά αποφασίσει να δώσει την αναβάθμιση.

18 μήνες ελάχιστη υποστήριξη έχει ζητήσει η google, από εκεί και πέρα κλάφτα, άν και κάποιοι ούτε αυτό δεν τηρούν. :mad:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτο με το wifi και τα accounts τα εκανε και το gs3 του αδερφου μου ,στο γερμανο που πηγαμε μας ειπαν οτι εχει εμφανιστει και σε αλλα τηλεφωνα με android ...τελικα ενα hard reset και ελα καλα μεχρι σημερα ...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...