Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχην έχεις βγάλει εκτός εντελώς από βιος την ενσωματωμένη ? Στο έκανε κ με τους παλιούς drivers που έχει η Gbyte στην σελίδα της για την κάρτα σου ?

Memtest για τις μνήμες αλλά δεν... το βλέπω.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι την εχω βγαλει απο το bios και δοκιμασα τους drivers της gb.

Ελπιζω να γινει κατι με το bios update της καρτας που εκανα αλλιως φτανω σε αδιεξοδο....

Θα το δω το βραδυ γιατι τωρα εχω 2 πιτσιρικαδες κρεμασμενους πανω μου :Ρ

Λες δεν ειναι μνημες ε? Μα τι να ειναι ρε γμτ... 2 καρτες το ιδιο προβλημα..ελπιζω πραγματικ να λυθηκε με το bios update της καρτας. Θα επανελθω τπ βραδυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν... !!

GPU:

Η κάρτα μετά την αλλαγή & το νέο BIOS της από την Gigabyte είναι μια χαρά. Δεν ξέρω αν εγώ έχω μείνει πίσω, αλλά μου φαίνεται πολύ γρήγορη.... Στο Vegas 11 βοηθάει πολύ, καθώς υποστηρίζεται στο GPU Acceleration, αλλά μετά από λίγο σκάνε οι drivers.

Σε idle η θερμοκρασία της είναι 36 βαθμούς ενώ σε full load (15 λεπτά με το furmark) έφτασε μέχρι 80.

CASE:

O stm00192 μου είχε προτείνει το 400r, αλλά τελικά βρήκα το 500r καθώς το 400 δεν ήταν διαθέσιμο. Τι να πω γι'αυτό το κουτί.... είναι το πιο εντυπωσιακό μέρος του συστήματος μου. Ποιότητα κατασκευής 10/10 και αυτός ο φωτισμός, το βράδυ που γράφω μουσική απλά είναι εξαίσιος

SSD:

Άψογος, πραγματικά δεν είχα χρησιμοποιήσει SSD ξανά και έπαθα σοκ. Το trim είναι ενεργοποιημένο, έκλεισα και superfetch, prefetch, defrags etc έκανα και ένα benchmark και τρέχει όπως προβλέπεται... ταχύτατα

CPU

Σε idle παίζουν μ/ο σε 38-40. Σε 2ωρο rendering με το vegas (με τους πυρήνες στο 67% καθώς ο sony avc encoder δεν χρησιμοποιεί το 100% όλων των πυρήνων) οι δύο πυρήνες έφτασαν μέχρι 75 και οι άλλοι δύο μέχρι 80. Θερμοκρασία δωματίου πρέπει να είχα 32 βαθμούς, ίσως και παραπάνω.

Εν κατακλείδι, το editing στο Vegas 11 είναι πλέον παιχνιδάκι. Σε αυτό βοηθάει ο cpu αλλά και η μνήμη, καθώς το πρόγραμμα είναι x64 και έβαλα 16GB. Tο rendering κράτησε 50 λεπτά για 62 λεπτά υλικού AVCHD 1080i με διάφορα transitions. Real time δηλαδή και καλύτερα....

Επεξ/σία από steliosfan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...