steliosfan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 - Ρίξε το τροφοδοτικό (δεν χρειάζεσαι με τίποτα τόσο γαιδούρι - Άλλαξε οπωσδήποτε τον SSD. Βάλε μηχανικό αν είναι να αφήσεις τον Kingston!!! - Σίγουρα η 7770 είναι καλύτερη. Θα δω όμως και τα specs του SW που χρησιμοποιείς - Δες κάτι στην λογική της δικιάς μου σύνθεσης. Είναι καλύτερο VFM για αυτό που θα κάνεις EDIT: Λοιπόν υποστηρίζει ξεκάθαρα GPU acceleration http://www.sonycreativesoftware.com/vegaspro/gpuacceleration Το καλό είναι ότι υποστηρίζει και AMD και NVidia. Καλύτερα όμως να πας σε NVidia αφού δουλεύει και το Cuda. Όχι όμως σε αυτήν που έβαλες (αμφιβάλλω αν έχει CUDA). Ρίξε από κάπου αλλού και βάλε μια GTX 560 (ακόμα καλύτερα την TI έκδοση). Αν πας σε Bulldozer θα μπορέσεις να το κάνεις με το Budget που έβαλες Σε ευχαριστώ Έβαλα την Asus GTX 560 DCII TOP/2DI/1GD5 1GB. Τον SSD γιατί λες να τον αλλάξω ?
ninos30 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Γιατί είναι πολύ μέτριος σε επιδόσεις. Δηλαδή τους: OCZ Vertex 3/4 Samsung 830 Corsair Force GT Crucial M4 ακόμα και Sandisk Extreme πόσο παραπάνω τους έχει?
steliosfan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Γιατί είναι πολύ μέτριος σε επιδόσεις. Δηλαδή τους: OCZ Vertex 3/4 Samsung 830 Corsair Force GT Crucial M4 ακόμα και Sandisk Extreme πόσο παραπάνω τους έχει? Υπάρχει ο Corsair Force GT 120GB 2.5 SataIII Bundled Desktop Kit με 10 ευρώ παραπάνω... λες καλύτερα αυτόν?
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Αλλάζεις μόνο τον SSD και αφαιρείς την κάρτα γραφικών. Όταν και αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα αγοράζεις αυτή που σου το λύνει.. Υπάρχουν κ λίγο μεταχειρισμένες Quadro σε τιμές που δεν φαντάζεσαι.. κ καινούριες δεν πρόκειται ποτέ να είχες πληρώσει.. Καταλαβαίνω το ψυχολογικό κομμάτι της κάρτας γραφικών αλλά να ξέρεις οτι επαγγελματικές μονταζιερες με Avid δουλεύουν ακόμα με 9800GT
steliosfan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Αλλάζεις μόνο τον SSD και αφαιρείς την κάρτα γραφικών. Όταν και αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα αγοράζεις αυτή που σου το λύνει.. Υπάρχουν κ λίγο μεταχειρισμένες Quadro σε τιμές που δεν φαντάζεσαι.. κ καινούριες δεν πρόκειται ποτέ να είχες πληρώσει.. Καταλαβαίνω το ψυχολογικό κομμάτι της κάρτας γραφικών αλλά να ξέρεις οτι επαγγελματικές μονταζιερες με Avid δουλεύουν ακόμα με 9800GT Thanx. Αλλά όσον αφορά στον SSD, συμφωνείς με το να επιλέξω τον corsair που αναφέρω πιο πάνω?
ninos30 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ανετα. Μεγάλη διαφορά με τον Force GT Δες εδώ το πιο σημαντικό test για το Windows performance (4κ) για τι διαφορές μιλάμε: http://www.behardware.com/articles/860-19/ssd-2012-roundup-sixteen-120-and-128-gb-sata-6g-ssds.html
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Thanx. Αλλά όσον αφορά στον SSD, συμφωνείς με το να επιλέξω τον corsair που αναφέρω πιο πάνω? Απολύτως...
steliosfan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Οι παραγγελία έγινε με τις αλλαγές που είπαμε τώρα (SSD & GPU). Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε και όλα οκ με την χρηματοδότηση. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και για την βοήθεια
ninos30 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Οι παραγγελία έγινε με τις αλλαγές που είπαμε τώρα (SSD & GPU). Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε και όλα οκ με την χρηματοδότηση. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και για την βοήθεια Fingers Crossed! Κι όταν το πάρεις, ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΥΤΟ!!! (που είμαι σίγουρος πως θα είναι) Δεν σε έπεισα να πάρεις τελικά BD, ε? Intel fan κι εσύ να υποθέσω
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 + think positive βοηθάει κ στην .. τεχνολογία..
Neo106 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μια εναλλακτική γιατί νομίζω πως οι BD πρέπει να προσεχθούν σε ανάλογα συστήματα. Αν δεν πεις όμως ποια προγράμματα χρησιμοποιείς για να δούμε ποιες VGAs ποροσφέρουν GPU acceleration, δεν θα είμαστε ακριβής. πχ Το Adobe Premiere PRO CS6 θέλει VGAs που από μόνες τους κοστίζουν το μισό budget Τα Adombe elements, CyberLink PowerDirector, Corel VideoStudio Pro X5, MAGIX Movie Edit Pro και άλλα, δεν θέλουν κάτι ιδιαίτερο σε VGA, αλλά τις χρησιμοποιούν. Σημειώσεις - Νομίζω πως η embedded ΗD4000 του 3770k, ΔΕΝ προσφέρει κανένα GPU acceleration - Το κούτι είναι μαζί με αυτό το 450αρι τροφοδοτικό (enermax πάλι). Υπεραρκετό νομίζω - Στο σύστημα χωράει μέχρι και η Quadro 600 για εξειδικευμένη κάρτα. Το adobe Premiere PRO CS6 ξεκινάει από την 2000 που κάνει +500 , αλλά πιστεύω ακόμα και με αυτήν θα είσαι καλύτερα από την 7770 που έβαλα - Μπορεί ο 3770k να τον έχει στα σημεία τον FX-8120, αλλά ο συνδυασμός 8120+VGA είναι σίγουρα ποο γρήγορος για Video processing Διορθωση. Το premiere θελει απλως καρτες με πολλα cuda cores η με υποστηριξη opencl. Αυτο κι ενα απλο entry στο αναλογο txt στον φακελο του premiere. Λιγο ψαξιμο θελει. Οι καρτες στις οποιες αναφερεσε(υποθετω quadro/firegl) ειναι για δημιουργια 3D γραφικων πχ 3D Studio max, Maya, Cinema 4D κτλπ.
steliosfan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Τελικά αντιμετώπισα ένα μικρό θέμα με την εν λόγω παραγγελία και πήρα από αλλού (την επόμενη εβδομάδα θα το έχω) Αναγκάστηκα να ρίξω λίγο την κάρτα γραφικών, καθώς δεν είχε την GT και οτιδήποτε άλλο ήταν πολύ ακριβό. Πήρα την HD7750 για value for money και στο μέλλον θα την αλλάξω, όταν μπορώ. Το σύστημα λοιπόν θα αποτελείται από CPU: i7 3770k M/B: Asus P8z77-v pro ΚΟΥΤΙ: Corsair Carbide midi 500R HDD: SSD Corsair Force GT 120GB Sata3 GPU: Asus HD7750 RAM: Kingston HyperX 16GB PSU: Corsair TX750w V2 80plus DVDRW: Samsung SH-222b 2 ερωτήσεις 1. Δεν πήρα ψύχτρα. Δεδομένου ότι για αρχή θα είμαι full stock, καθόλου overclock (ίσως του χρόνου ) πιστεύετε ότι θα είμαι οκ με την stock ψύξη σε full load? 2. Αν και έχω ανοίξει άλλο θέμα γιαυτό, είπα να ρωτήσω και εσάς εδώ. Το ups μου 480w πιστεύετε θα αντέξει το εν λόγω σύστημα? Το ups με ενδιαφέρει μόνο για σταθεροποίηση τάσης και καλό ρεύμα, όχι να κρατάει το pc ανοιχτό μετά απο διακοπή. Σας ευχαριστώ
whocares Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Για ποιο λόγο να πας σε TX750; Επίσης για ποιο λόγο να πας σε 500R και όχι στο επίσης καλό 300R; Για ποιο λόγο να πας σε μητρική των 200ευρώ; Για την κάρτα δεν θα σχολιάσω καθώς απο ότι κατάλαβα θες απο ένα μαγαζί τα πράγματα. 1
steliosfan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Για ποιο λόγο να πας σε TX750; Επίσης για ποιο λόγο να πας σε 500R και όχι στο επίσης καλό 300R; Για ποιο λόγο να πας σε μητρική των 200ευρώ; Για την κάρτα δεν θα σχολιάσω καθώς απο ότι κατάλαβα θες απο ένα μαγαζί τα πράγματα. O λόγος του ΤΧ750 είναι επειδή το θέλω για future proof. Την έχω πατήσει με τροφοδοτικά και θέλω να είμαι καλυμένος. Το 500R μπορεί και να έχεις δίκιο. Για την μητρική, ήθελα μια πολύ καλή μητρική, αξιόπιστη, ανοιχτή σε o/c που θα κάνω πολύ αργότερα και μου φάνηκε μετά απο πολλά διαβάσματα, μια από τις καλύτερες. Για την κάρτα γραφικών πιστεύεις ότι είναι τραγική? Τι να κάνω? Αξίζει να δώσω τα 40 παραπάνω που μου ζητάει για την 7770? Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια όμως.... 0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα