agios89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλημέρα σε όλους τους χρήστες του insomnia! Το σημερινό πρόβλημά μου έχει να κάνει με το εξής: Όποτε ξεκινώ να παίζω ένα οποιοδήποτε game, το ανοίγω κανονικά και μετά από λίγη ώρα (όχι συγκεκριμένη) μου κλείνει η οθόνη και μου βγάζει Εξοικονόμηση ενέργειας. Τη στιγμή εκείνη λοιπόν, μου κλείνει η οθόνη, το tower είναι σαν να μπαίνει σε αδρανοποίηση, δεν νομίζω ότι σβήνει ο επεξεργαστής γιατί και ο φωτισμός από το κουτί φαίνεται.. Τι μπορεί να φταίει? Έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις στην οθόνη να μην κάνει εξοικονόμηση ενέργειας.. Δοκίμασα να αλλάξω και πληκτρολόγιο μήπως πατάω κάποιο κουμπί που ενεργοποιεί το πρόβλημά μου αλλά τίποτα. Το πήγα στο πλαίσιο και μου είπαν πως δεν τους έχει παρουσιάσει ακόμα κάτι -.- Τι να τους πω, να δοκιμάσουν να παίξουν LoL?! Ευχαριστώ προκαταβολικά !!
stm00192 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Τρεχεις το hwmonitor και βαζεις screenshot εδω να δουμε θερμοκρασιες!!
STRS1992 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλημέρα σε όλους τους χρήστες του insomnia! Το σημερινό πρόβλημά μου έχει να κάνει με το εξής: Όποτε ξεκινώ να παίζω ένα οποιοδήποτε game, το ανοίγω κανονικά και μετά από λίγη ώρα (όχι συγκεκριμένη) μου κλείνει η οθόνη και μου βγάζει Εξοικονόμηση ενέργειας. Τη στιγμή εκείνη λοιπόν, μου κλείνει η οθόνη, το tower είναι σαν να μπαίνει σε αδρανοποίηση, δεν νομίζω ότι σβήνει ο επεξεργαστής γιατί και ο φωτισμός από το κουτί φαίνεται.. Τι μπορεί να φταίει? Έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις στην οθόνη να μην κάνει εξοικονόμηση ενέργειας.. Δοκίμασα να αλλάξω και πληκτρολόγιο μήπως πατάω κάποιο κουμπί που ενεργοποιεί το πρόβλημά μου αλλά τίποτα. Το πήγα στο πλαίσιο και μου είπαν πως δεν τους έχει παρουσιάσει ακόμα κάτι -.- Τι να τους πω, να δοκιμάσουν να παίξουν LoL?! Ευχαριστώ προκαταβολικά !! Δηλαδη τωρα βρισκεται για service στο πλαίσιο?
agios89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 To hwmonitor θα το τρέξω από Δευτέρα. Οι τύποι έκαναν default settings στο bios, και με τον που τον ανοίγω τρωω απανωτά bluescreen !(ευτυχώς θυμόμουν τις ρυθμίσεις κ το έφτιαξα.) Τώρα τη Δευτέρα θα το βάλω μπρος και θα το λιώσω στο LoL να δώ αν θα πέσει. Αυτό που μου είπαν στο πλαίσιο πάντως είναι πως αν είχα κάποια συσκευή άλλη πάνω ταυτόχρονα (έχω ένα Terra σκληρό all time συνδεδεμένο) να την αφαιρέσω, γιατί μπορεί αυτή να μου δημιουργεί το πρόβλημα. Όσο για τις θερμοκρασίες μου ανέφεραν ότι η κάρτα γραφικών έπιασε τους 85 βαθμούς -.-
micos000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Άστους να λένε στο πλαίσιο. Πως αλλιώς θα δικαιολογήσουν τις εργατοώρες; Θέμα θερμοκρασίας είναι κατά 90%. Ξεπερνούσε τα όρια και σου έβαζε το σύστημα σε αδρανοποίηση ή αναμονή για να κρυώσει. Πρόσεξε στο bios, στην διαχείριση επεξεργαστή, τι οριο έχει για shutdown. Μήν το αφήνεις ποτέ χωρίς όριο, καλά είναι να το έχεις στου 70-75 βαθμούς. Αν έχεις χωμένο το pc σε τίποτα θήκες από γραφεία ή είναι κλεισμένο και δεν μπορεί να διώξει την ζέστη τότε άλλαξε του θέση και δες πως θα πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα