fabio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ειμαι ενα βημα απο το ασυλο .... εχω εγκατασταση xaamp και στο joomla μου πεταει πολλα και διαφορα error. παω να τα απενεργοποιησω απο το php.ini. ανοιγω το ini που βλεπω απο το phpinfo δοκιμασα διαφορα στο error reporting ακομα και display_errors = Off εβαλα προκοπή καμια εψαξα ολο το ιντερνετ μηπως που ξεφευγει κατι αλλο php.ini δεν υπαρχει στον υπολογιστη κανω κατι λαθος ???? εχω χαζεψει εντελως .. θελω να κανω δουλεια και δεν μπορω
fabio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 δεν τα εχω τωρα ευκαιρια γιατι δεν ειμαι σπιτι κατι με Strict Standards κατι απο ψαξιμο βρηκα οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο και απλα θελει να αλλαξω το error reporting της php αλλα δεν μπορω !!!!!!!!!!!!!!
defacer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Αυτό που ψάχνεις είναι κάτι του στυλ >error_reporting = E_ALL & ~E_STRICT Μπορείς να το δώσεις και σε κώδικα (όπως και το display_errors). Αλλά, σημαντικό: Το ξέρεις ότι για να "πιάσουν" οι αλλαγές στο php.ini πρέπει να κάνεις restart τον Apache?
fabio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 και restart τον εκανα και στο index του site το εβαλα και στο cp του joomla εβαλα να μην εμφανιζει λαθη και την cache διεγραψα καμια αλλαγη .... δεν βγαινει κανενα νοημα !
defacer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Πιθανόν υπάρχει κώδικας στο Joomla ( :eek: ) που αλλάζει την τιμή των παραμέτρων αυτών. Κάνε grep για "error_reporting" και "display_errors" να δεις αν συμβαίνει αυτό και που.
fabio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 θα το δοκιμασω αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο γιατι ο,τι εκανα αναφερονται σαν λυσεις σε sites για το joomla (και φυσικα λειτουργησαν κανονικα σε ολους εκτος απο μενα!)
angmar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δοκίμασες να βάλεις στο error reporting > error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_DEPRECATED
fabio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 πρωτο πρωτο πριν καν αρχισω να ψαχνω στο ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα