Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,έχω μια τηλεόραση sony που το μόνο βύσμα που εχει είναι αυτό της κεραίας. Αγόρασα rf modulator και αποκωδικοποιητή http://www.skroutz.gr/s/2041742/F-U-MPF3381.html αλλά δεν εχω καταφέρει ακόμη να βρω άκρη με τη συνδεσμολογία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιά τηλεόραση έχεις; Δεν έχει scart;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι μια sony trinitron, δεν έχει ούτε scart ούτε rca μόνο την κεραία... Έχει πολύ καλή εικόνα για να την πετάξω.. τι προτείνει; Ήδη εχω δώσει 60 ευρώ για rf modulator και αποκωδικοποιητή

Επεξ/σία από greekplaya
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο rf modulator εχεις αγορασει? O Edision mini-triton παιζει σε παλιες τηλεορασεις χωρις scart

Επεξ/σία από master2
Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα πρόταση γιατί στο σπίτι υπάρχει και μια παλιά Siemens, που θεωρούσα ότι πήγαινε για πέταμα.

Δημοσ.

Δεν έχει ακουστεί πολύ αυτό. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι αν η τηλεόρασή σου δεν έχει scart ή hdmi, την έβαψες.

Θα το κοιτάξω και σ' ευχαριστώ για την πληροφορία.

Δημοσ.

Πήρα σε ένα κατάστημα που έχει τον Edision mini triton sd για να δω αν έχει απόθεμα και όταν τους είπα την περίπτωση δεν ήταν σίγουροι ότι γίνεται.... Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο... Μάλλον έχουν μπερδευτεί και αυτοί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα, συνδεεις την κεραια στο ANT IN και το RF OUT με την εισοδο κεραιας της τηλεορασης. Βαζεις να σκαναρει η τηλεοραση να βρει την συχοτητα του ψηφιακου δεκτη, π.χ. UHF 36 και το αποθηκευεις π.χ. στο 1 (το manual θα λεει τη συχνοτητα). Αφου βρεις το σημα του δεκτη βαζεις το δεκτη να σκαναρει τα ψηφιακα καναλια. Ειναι ο ιδιος τροπος που συνδεοταν το βιντεο με τις παλιες τηλεορασεις που δεν ειχαν scart

Επεξ/σία από master2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας εχω κ εγω θεμα με παλια τηλεοραση, εχει μονο την υποδοχη για κεραια κ τπτ αλλο, δεν εχει rf out που λετε πιο πανω! Γινεται κατι η παει για πεταμα? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Γεια σας εχω κ εγω θεμα με παλια τηλεοραση, εχει μονο την υποδοχη για κεραια κ τπτ αλλο, δεν εχει rf out που λετε πιο πανω! Γινεται κατι η παει για πεταμα? Ευχαριστω!

Εαν το προσεξες δυο λυσεις εχουν ειπωθει πιο πανω. Η μια με τον edition mini triton που εχει rf out και η αλλη με οποιοδήποτε δεκτη συν καποιο rf modulator.

Καλημέρα,έχω μια τηλεόραση sony που το μόνο βύσμα που εχει είναι αυτό της κεραίας. Αγόρασα rf modulator και αποκωδικοποιητή http://www.skroutz.g...-U-MPF3381.html αλλά δεν εχω καταφέρει ακόμη να βρω άκρη με τη συνδεσμολογία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Ειναι απλο. Επανω εχει ενα rf in στο οποιο θα βαλεις το καλωδιο που ερχεται απο την πριζα της κεραιας, ενα rf out που θα παει στην τηλεοραση και ενα line in στο οποιο θα συνδεθει οποια εξοδο εικονας παρεχει ο δεκτης. Μετα θα πας στο χειροκινητο συντονισμο της τηλεορασης και στην αναλογική μπαντα, θα θεσεις την συχνοτητα που αναφερει ο κατασκευαστης του διαμορφωτη. Συνηθως ειναι το καναλι 21.

Δημοσ.

Ευχαριστω! Εγω εχω τον αποκωδικοποιητη f & q tt 2302 ο οποιος εχει rf in και rf loop through δεν θα λειτουργισει χωρις rf modulator? Ειμαι λιγο ασχετη sorry!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα ποιον μου προτεινετε για απλη χρηση σε τηλεοραση χωρις scart / hdmi ?

Ευχαριστω.

Διαβασα για τον triton mini αλλα δεν τον βρισκω για αγορα.

Γινεται μηπως και μετατροπή απο scart σε καλωδιο που μπαινει στη κεραία γιατι εχει ηδη αγοραστη δεκτης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...