greekplaya Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλημέρα,έχω μια τηλεόραση sony που το μόνο βύσμα που εχει είναι αυτό της κεραίας. Αγόρασα rf modulator και αποκωδικοποιητή http://www.skroutz.gr/s/2041742/F-U-MPF3381.html αλλά δεν εχω καταφέρει ακόμη να βρω άκρη με τη συνδεσμολογία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
greekplaya Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) είναι μια sony trinitron, δεν έχει ούτε scart ούτε rca μόνο την κεραία... Έχει πολύ καλή εικόνα για να την πετάξω.. τι προτείνει; Ήδη εχω δώσει 60 ευρώ για rf modulator και αποκωδικοποιητή Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2012 από greekplaya
master2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ποιο rf modulator εχεις αγορασει? O Edision mini-triton παιζει σε παλιες τηλεορασεις χωρις scart Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2012 από master2
kostas_dr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ενδιαφέρουσα πρόταση γιατί στο σπίτι υπάρχει και μια παλιά Siemens, που θεωρούσα ότι πήγαινε για πέταμα.
master2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ο MINI TRITON MPEG4 SD εχει RF OUT και μπορει να συνδεθει με τις παλιες τηλεορασεις που δεν εχουν scart η rca βυσματα. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2012 από master2
kostas_dr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δεν έχει ακουστεί πολύ αυτό. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι αν η τηλεόρασή σου δεν έχει scart ή hdmi, την έβαψες. Θα το κοιτάξω και σ' ευχαριστώ για την πληροφορία.
greekplaya Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Πήρα σε ένα κατάστημα που έχει τον Edision mini triton sd για να δω αν έχει απόθεμα και όταν τους είπα την περίπτωση δεν ήταν σίγουροι ότι γίνεται.... Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο... Μάλλον έχουν μπερδευτεί και αυτοί
master2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Λογικα, συνδεεις την κεραια στο ANT IN και το RF OUT με την εισοδο κεραιας της τηλεορασης. Βαζεις να σκαναρει η τηλεοραση να βρει την συχοτητα του ψηφιακου δεκτη, π.χ. UHF 36 και το αποθηκευεις π.χ. στο 1 (το manual θα λεει τη συχνοτητα). Αφου βρεις το σημα του δεκτη βαζεις το δεκτη να σκαναρει τα ψηφιακα καναλια. Ειναι ο ιδιος τροπος που συνδεοταν το βιντεο με τις παλιες τηλεορασεις που δεν ειχαν scart Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2012 από master2
tzotol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας εχω κ εγω θεμα με παλια τηλεοραση, εχει μονο την υποδοχη για κεραια κ τπτ αλλο, δεν εχει rf out που λετε πιο πανω! Γινεται κατι η παει για πεταμα? Ευχαριστω!
graphist83 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας εχω κ εγω θεμα με παλια τηλεοραση, εχει μονο την υποδοχη για κεραια κ τπτ αλλο, δεν εχει rf out που λετε πιο πανω! Γινεται κατι η παει για πεταμα? Ευχαριστω! Εαν το προσεξες δυο λυσεις εχουν ειπωθει πιο πανω. Η μια με τον edition mini triton που εχει rf out και η αλλη με οποιοδήποτε δεκτη συν καποιο rf modulator. Καλημέρα,έχω μια τηλεόραση sony που το μόνο βύσμα που εχει είναι αυτό της κεραίας. Αγόρασα rf modulator και αποκωδικοποιητή http://www.skroutz.g...-U-MPF3381.html αλλά δεν εχω καταφέρει ακόμη να βρω άκρη με τη συνδεσμολογία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ειναι απλο. Επανω εχει ενα rf in στο οποιο θα βαλεις το καλωδιο που ερχεται απο την πριζα της κεραιας, ενα rf out που θα παει στην τηλεοραση και ενα line in στο οποιο θα συνδεθει οποια εξοδο εικονας παρεχει ο δεκτης. Μετα θα πας στο χειροκινητο συντονισμο της τηλεορασης και στην αναλογική μπαντα, θα θεσεις την συχνοτητα που αναφερει ο κατασκευαστης του διαμορφωτη. Συνηθως ειναι το καναλι 21.
tzotol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω! Εγω εχω τον αποκωδικοποιητη f & q tt 2302 ο οποιος εχει rf in και rf loop through δεν θα λειτουργισει χωρις rf modulator? Ειμαι λιγο ασχετη sorry!
skar1983 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα ποιον μου προτεινετε για απλη χρηση σε τηλεοραση χωρις scart / hdmi ? Ευχαριστω. Διαβασα για τον triton mini αλλα δεν τον βρισκω για αγορα. Γινεται μηπως και μετατροπή απο scart σε καλωδιο που μπαινει στη κεραία γιατι εχει ηδη αγοραστη δεκτης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα