Luxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Εαν κουνηθει λιγο το καλωδιο που ειναι συνδεδεμενο στο subwoofer των ηχειων, τοτε ακουγεται ενας εκκωφαντικος ηχος. Θα πρεπει να το πιεσω προς τα μεσα για να στρωσει. Αλλα αν ξανακουνηθει λιγο, παλι τα ιδια! Γιατι συμβαινει αυτο;
TheELF Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Αν είναι χύμα καλώδιο χωρίς βύσμα δηλαδή τότε λογικά κάπου ακουμπάει και βραχυκυκλώνει με την γείωση,πρόσεχε να μην πετάνε τίποτα «τριχούλες» από το καλώδιο.
Luxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Εχει βυσμα. Μερικες φορες το βγαζω και φυσαω και το πιεζω με δυναμη μεσα. Αλλα εαν κουνηθει λιγο παλι χαλαει! Μηπως ειναι επειδη εχω χρονια τα ηχεια; Τα Logitech z3 ειναι.
sistah Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δεν ξερω αν σχετιζεται, αλλα και στα δικα μου τα Logitech X-530 κανει το ιδιο πραγμα. Αν και ειχαν ανακοινωσει οτι βγηκαν προβληματικα τα δικα μου. Λυση δεν νομιζω να υπαρχει, απλα μην κουνας το woofer.
STRS1992 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 και στα δικά μου το ιδιο γίνεται οταν πιέζεται η επαφή και ειναι αρκετά στριμωγμένη γιατί δεν υπάρχει χώρος στο έπιπλο που βρίσκεται. .Προφανως ειναι καποιο βραχυκύκλωμα στο καλώδιο ή στην επαφή . μόλις το κουνήσω ελαφριά επανέρχεται.
Luxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Λυση υπαρχει; Ειναι πολυ σπαστικο! Πως θα γινει να το στερεωσω καλα ωστε να μη κουνιεται;
STRS1992 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Προσπαθησε να εντοπισεις από που προερχεται ακριβώς. 1. Απο το καλωδιο πισω από το αρσενικό jack ->κρατα το σταθερό ολο και κουνα το καλώδιο πισω. 2.Από την πρίζα (Jack) -> σταθερό το καλωδιο, κινησεις χαλαρες μεσα εξω στο jack , δεξια - αριστερά. Αν βρεις τι φταιει δοκιμασε να το αλλαξεις (αν μπορεις και αν συμφέρει) Βαλε βγαλε μερικες φορες τη επαφη , καθαρισε την αν εχει τιποτε αλατα -βρωμιες επάνω (επειδη λες οτι ειναι παλιά) και αν συνεχιζει να σε ενοχλεί, πήγαινε το σε κάνα τεχνικό, πρεπει να δουλέψουν και αυτοι! Εγω παντως βρηκα τη θεση που δεν με ενοχλεί και το άφησα .Αν καμια φορα το κανει ξερω πως διορθώνεται του αλλαζω θεση , και όλα πανε καλα μεχρι σημερα.
Luxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Κοιτα εαν δε κουνηθει δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα εαν το χτυπησω καταλαθος με το ποδι, τοτε πρεπει να παιξω με το καλωδιο.
STRS1992 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μηπως σπρώχνοντάς μπροστά , χτυπαει από πίσω το jack σε έπιπλο - τοίχο -καλωδιο ή άλλη συσκευή και κουνιέται? Δεν του αλλαζεις θεση να ησυχασεις?
Luxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ναι χτυπαει στον τοιχο. Αλλαξα θεση. Δλδ ειναι φυσιολογικο να γινεται αυτο, ετσι;
STRS1992 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Κανονικα δεν πρεπει γινεται γιατι χαλάει το πρίζακι πισω και εγω απο στριμωγμα το χάλασα.αν η ζημιά προχωρήσει, μπορει να γινει μονιμη.Τοτε θα αναγκαστεις να το φτιάξεις. Μεχρι τοτε απλα μη το προκαλεις.
The King Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Βάλε καινούργιο βύσμα αναλόγως του τι έχεις (καρφί ή RCA). Εάν συνεχίζει θα πρέπει να ελέγξεις εάν εσωτερικά στο woofer κάνει καλή επαφή ο δέκτης βύσματος με τη μικρή πλακετίτσα. Εκεί θα χρειαστεί και κολλητήρι κατά πάσα πιθανότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα