overpower Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 το iso βαζω? εγω εβαλα τα 3 αρχεια που ειχε το rar μεσα και οχι δεν βγαζει για να πατισω καποιο κουμπι
flik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δεν είναι .rar είναι .iso. Απλα λογικα τα iso στον υπολογιστη σου ανοιγουν με το winrar. Αυτο το iso πρεπει να το γραψεις ως εικόνα σε δισκο. Write image to disk ή burn image ή εγγραφη εικονας καπως έτσι, και διαλεγεις το iso. Ετσι μεσα στον δισκο θα πρεπει να βλεπεις αυτα που περιεχει το iao. To iso είναι εικόνα ενος δίσκου cd/dvd.
overpower Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 οκ το εκανα σε usb αλλα μου φενεται σαν να εχει κολισει καποια απο αυτα που λεει κανα 20 φορες το mount: special divice/dev/mapper/live-ru does not exist dracut warning: signal caught dracut warning: dracut: fatal: failed to mount blocj device of live image dracut warning: dracut: refusing to continue επεισης αναβοσβηνουν τα λαμπακια των caps lock και scroll lock
flik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Αυτα στα βγάζει οταν πάει να ξεκινήσει το usb ε; Μπες ξανα σε windows, με δεξι κλικ πανω στη μοναδα usb καντου μια διαμόρφωση και μετα ξαναγραψτο, με το πρόγραμμα που λεει η σελιδα φυσικά, για να περασει αυτό το iso στο usb. Ξαναδοκιμαζεις, αλλιως πας με το drweb liveusb.
flik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Στο kaspersky usb πρέπει να έχεις μέσα τους φακέλους: boot, rescue, [bOOT] Στο dr.web είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ανοίγεις το .exe, και μετά διαλέγεις την usb. Επιλέγεις format drive αν και γίνεται και χωρίς format μάλλον, και βάζει μόνο του μέσα τα αρχεία. Αν είναι κάνε αυτό, θα πάρει ώρα το σκανάρισμα να ξέρεις, και μετά απο ασφαλή λειτουργία τρέξε το Kaspersky virus removal tool Αυτό το κάνεις εγκατάσταση σε safe mode με δίκτυο, update και σκανάρισμα, γιατί πιθανόν να βρει παραπάνω πράγματα απο το dr.web.
overpower Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 safe mode με network δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπαινει. και οι 2 οθονες μπαινουν σε κατασταση αναμονης :/ επεισης ουτε και το dr.web ετρεξε. κατι μου ελεγε στο τελος no boot divice found ή κατι σχετικο οτι δεν γινοταν να βρειι boot οκ δεν μπορω να μπω πλεον σε κανενα rar, αν πατησω δεξι κλικ σε οποιδηποτε αρχειο δεν βγαζει ολες τις επιλογες που θα επρεπε. ισως εφτασε καιρος για αναβαθμιση εξολοκληρου σε windows 8. εχασα τον ελεγχο του υπολογιστη. σαν να μην ειμαι admin. καμια εφαρμογη δεν ανοιγει και ειμαι τυχερος που προλαβα να ανοιξω το opera θα προχωρησω σε αναβαθμιση σε 8 και αν δεν γινει κατι φορματ
flik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Προσπάθησε να σώσεις ό,τι αρχεία χρειάζεσαι και κάνε ένα format, εφόσον δεν μπαίνεις σε ασφαλή λειτουργία, και δε μπορείς να μπεις ούτε απο boot cd/usb.
overpower Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 τελικα απο το kaspersky ηταν ολο αυτο. τωρα ειναι ολα οκ. και με το nativirus ανοιχτο δεν μου εχει βγαλει μνμ ακομα... ισως μπηκα στον σωστο δρομο
flik Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρω τι εννοείς, αλλά γενικά στη περίπτωση σου χρειάζεσαι δεύτερη γνώμη. Αν δεν σου έρχονται μηνύματα απο το avg δε σημαίνει πως είσαι καθαρός. Δες αν είναι στο msconfig να μη ξεκινάει κάτι, δες στη διαχείριση εργασιών αν τρέχει τίποτα, ή αν κάτι έχει υψηλή χρήση ram κτλ.
overpower Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 απο διεργασιες 2 ειναι που μου τρωνε πολυ μνημη (αγνωστα) ονοματα: mysqlc.exe και svhost.exe. αυτα ειναι οκ?
flik Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 svhost; Σίγουρα; Αν δεν έκανες τυπογραφικό, τότε είναι σίγουρα μόλυνση. Δες με το process explorer καλύτερα, δες σε ποιο path είναι, και με δεξί κλικ->properties επάνω στο όνομα, έχει κουμπί για να το κάνεις verify. Πρέπει να σκανάρεις με άλλα εργαλεία, απο ασφαλή λειτουργία ή απο κανονική όπως είσαι τώρα, με το kaspersky tool, με το dr.web cureit, χωρίς να μπλέξεις με bootcd. Ακόμα και απο κανονική λειτουργία, όπως είσαι τώρα, απλά να τερματίσεις πρώτα καλύτερα αυτές τις διεργασίες.
flik Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 http://live.sysinternals.com/procexp.exe Δες με αυτό, την τοποθεσία, και κάνε verify με τον τρόπου που σου είπα. Πρέπει να δείξει verified.
overpower Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Εκανα τα Updates απο windows και ξεκινησα μια εφαρμογη που εβγαλε σχετικα με το κακοβουλο λογισμικο των microsoft windows. Μεχρι στιγμης εχει βρει 268 μολυσμενα και ειναι στην μεση. Παντως που και που μου πεταει το avg μηνυμα, σιγουρα εχουν μεινει πολλα ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα