aris 90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Θέλω να στείλω ένα e-mail μέσο outlook express και δεν ξέρω να κάνω τις ρυθμίσεις μήπως μπορείτε να μου πείτε αναλυτικά πως να κάνω τις ρυθμίσεις.... και μήπως μπορω να χρησμοποιησω το hotmail?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Εξαρταται απο τον παροχο που συνδεεσαι στο internet
aris 90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Εξαρταται απο τον παροχο που συνδεεσαι στο internet hol εχω
CodeTech Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Πιστεύω πως αυτός ο οδηγός της Hol είναι αυτό που ζητάς.
aris 90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 το εχω δοκιμασει αλλα δεν μπορει συνδεση με το διακομιστη... βασικα εχω κανει ολα τα βηματα εκτος απο το πρωτο που δεν καταλαβαινω και στο βημα 5 το e-mail μου ειναι της μορφης [email protected]
CodeTech Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 το εχω δοκιμασει αλλα δεν μπορει συνδεση με το διακομιστη... βασικα εχω κανει ολα τα βηματα εκτος απο το πρωτο που δεν καταλαβαινω και στο βημα 5 το e-mail μου ειναι της μορφης [email protected] Δοκίμασε στο βήμα 7 στο account name να βάλεις πάλι [email protected]
rohas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 o οδηγός της HOL ανταποκρινεται για να στελνεις / λαμβανεις email μεσω του διακομιστη της HOL (email της μορφης username@hol.gr) Για να ρυθμίσεις τον outlook express για το hotmail ακολουθα τις οδηγιες που θα βρεις στον παρακατω συνδεσμο Τρόπος ρύθμισης των παραμέτρων του Outlook Express για χρήση λογαριασμού Hotmail
aris 90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ελπιζω να δουλεψει τιποτα λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με το διακομιστη λεω να καταιβασω το thunderbird την ιδια δουλεια δεν κανει?
rohas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 την ιδια ακριβώς δουλειά κάνει ! Το thunderbird ειναι εναλλακτικός email client της mozilla Προσωπικά αυτόν χρησιμοποιώ
aris 90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 νομιζω οτι βγαινω εκτος θεματος αλλα γινεται να μου πειτε τις ρυθμισεις απο το thunderbird? και ειναι δωρεαν?
rohas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ναι, δωρεαν ειναι όπως ο firefox. Σχετικά με ρυθμίσεις ο γοογλης ειναι φίλος σου
aris 90 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 καταφερα και εβαλα το thunderbird αλλα ειπα να δοκιμασω να βαλω και το outlook μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα αυτο http://email.about.com/od/outlookexpressfreemail/qt/Access_a_Windows_Live_Hotmail_Account_with_Outlook_Express.htm και βημα βημα καταφερα να κανω τις ρυθμσεις αυτος ο οδηγος ειναι μονο για το hotmail Y.Γ Αυτο το ποσταρα για να βοηθησω καποιον που δεν μπορει να κανει τις ρυθμισεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα