graphist83 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Καλησπερα, Να κανω και εγω μια ερωτηση. Προς τους κατόχους του ανωθεν δεκτη. Μεχρι τι σκληρό δίσκο εχετε βαλει για pvr και τι τυπο? Με εξωτ τροφοδοσία η αυτοτροφοδοτούμενο. Το pvr λειτουργεί απροβλημάτιστα η κολλαει οπως παλια? Ευχαριστω
graphist83 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ο αποκωδικοποιητής ειναι πολυ καλος. Απλα ενας πελατης μου τον θελει για εγγραφες και θελω να ξερω μεχρι ποσο μεγαλο σκληρο σηκώνει. Ειναι κατι που μονο με δοκιμη μπορεις να ξερεις.
pankol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μόλις πήρα και γω αυτόν τον αποκωδικοποιητή. Τον έχω συνδέσει σωστά, αλλά βγάζει ένδειξη NO SIGNAL. Δοκίμασα και με δεύτερο καλώδιο για την κεραία, αλλά πάλι τα ίδια. Η έξοδος της κεραίας λειτουργεί κανονικά, γιατί χωρίς τον δέκτη η τηλεόραση δείχνει τα κρατικά κανάλια μια χαρά. Τι μένει να κάνω;
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Παιδια σημερα πηρα εναν και θελω να ρωτησω κατι... Γινεται να βλεπεις αλλο καναλι απο αυτο που εχεις προγραμματισει εγγραφη ή κανεις αμμεση εγγραφη και πως ? Για παραδειγμα μια ωρα εγγραφη ποσα gb χρειαζεται στον δισκο ? Βλεπω οτι σε σχεση με αλλη tv με ενσωματομενο Mpeg4 υπαρχει ελαχιστη μεν αλλα υπαρκτη διαφορα χρονου σε ομιλια και εικονα.Με αναβαθμηση "στο μηχανακι" λυνεται το προβλημα ? Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα