Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πατας στην "Ρυθμιση Παραμέτρων" και επιλέγεις με ποια καρτα θα τρεχει.

Θεωρώ πως το λάπτοπ σου, έχει μία ενσωματωμένη και μια αυτόνομη κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

welcome to the club

επειδη εχεις amd καρτα γραφικων(κ μια intel ενσωματωμενη στον επεξεργαστη)καθε φορα που τρεχεις 1 εφαρμογη για πρωτη φορα θα σε ρωταει με ποια καρτα θελεις να τρεχει.

δυστυχως η ευτυχως η amd σε ρωταει καθε φορα σε σχεση με την nvidia Που το ρυθμιζει μονη της

 

 

αν θες να αλλαξεις με ποια καρτα τρεχει η εφαρμογη(πχ μπορει να θες να βαλεις ενα παιχνιδι και να τρεχει με την amd Κ οχι με την Intel)κανεις δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας σου κ πατας το διαμορφωση εναλλαξιμων γραφικων.ΕΚΕΙ βρισκεις την εφαρμογη κ αν ειναι στο εξοικονομιση ενεργειας το βαζεις σε υψηλες επιδοσεις.

αν εχεις την INTEL HD3000 H 2000 μπορεις ανετοτατα να τρεχεις 1080p ταινιες κ ελαφρια παιχνιδια χωρις κανενα θεμα(δλδ στην εξοικονομιση ενεργειας)αν θες παραπανω επιδοσεις τοτε το γυρνας σε υψηλες επιδοσεις(προσωπικα μονο το vlc εχω στις υψηλες για να κανω gpu decoding τις mkv ταινιες ολα τα υπολοιπα δλδ flash video κλπ με την ιντελ)

 

Οποιαδηποτε αλλη απορια εδω ειμαστε!!!!

Δημοσ.

αν εχεις το 8173{i5 2430/6GB ram/640HDD/6470m) τσεκαρε αν σου δουλευει χωρις μπαταρια γιατι σχεδον ολα ειχαν προβλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βγαλτου την μπαταρια και δουλευε το μονο με το ρευμα!

ποσο καιρο το εχεις;

 

 

για να μη σε τρομαζω αλλαγη τροφοδοτικου θελει..

Δημοσ.

χαχαχαχαχα. αυτο έχω φίλε και όντως είχε αυτο το πρόβλημα. κατευθείαν μιλησα με dell και μου έστειλαν νέο τροφοδοτικο. τωρα κανένα προβλημα.

Δημοσ.

κομπλε τοτε...ασε ευτυχως εγω το ειδα με τη μια και το πηγα για doa(κ μου αλλαξαν τροφοδοτικο την ιδια μερα)

φιλος απο το φορουμ εδω αλλαξε 3 η 4 λαπτοπ μεχρι να του αλλαξουν τροφοδοτικο.

 

αν εχεις καποια αλλη απορια με τα γραφικα πες μου.Δεν ξερω αν το εχεις δει αλλα μπορεις να δουλευεις το μηχανημα μονο με την 6470(απλα εχεις παραπανω θερμοκρασιες)

Δημοσ.

δεν το εχω ψαξει καθολου με τα γραφικα, αν κ το εχω απο τα χριστουγεννα. για να πω κ την αληθεια δεν παιζω και πολλα παιχνιδια κανα vietcong μεσω ιντερνετ μονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...