Ntinaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Οχι, αλλα υπαρχει ο Κ.Ο.Κ που εχει προβλεψει για τα ποδηλατα και για την συμπεριφορα τους στον δρομο. Καλο ειναι λοιπον οι διαφορες ποδηλατικες οργανωσεις να ενημερωνουν τα μελη τους. Ας μην περασει και εδω η χαζη νοοτροπια του πεζου που πιστευει οτι παντου εχει προτεραιοτητα. αυτο δεν εχει καμια σχεση με το ποσα τελη πληρωνει ο αλλος.
geowizard Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ειμαι και οδηγος Ι.Χ. και ποδηλατης. Και οι δυο κανουν κανουν πολλες βλακειες. Οι οδηγοι πρεπει να καταλαβουν οτι το αυτοκίνητο φέρει και ευθυνες, και οι ποδηλατες πρεπει να καταλαβουν οτι εχουν να κανουν με ενα παιχνιδι (ναι, παιχνιδι ειναι το ποδηλατο).
*nenya* Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ακριβώς. Και επίσης οι πεζοί κινδυνεύουμε και απ'τους 2
geowizard Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ακριβώς. Και επίσης οι πεζοί κινδυνεύουμε και απ'τους 2 Ακριβως, οποτε οι οδηγοι να ξεχασουν τις μαγκιες και οι ποδηλατες να προσεχουν να μην ενοχλουν κανεναν (ουτε οδηγους, ουτε πεζους). Οσο για τα σκατα των σκυλων, ειχαμε κανει μια παρεα διαφορα πραγματα (για καταπολεμήσουμε τα σκυλοσκατα) για τα οποια ειμαι περήφανος αλλα δεν τα λεω γιατι θα φαω μπαν.
chill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 οποιος πληρωνει πιο πολλα εχει προτεραιοτητα? Πληρώνουμε ανταποδοτικό θεωρητικά τέλος......για να κάνουν έργα στο οδόστρωμα για πράγματα που όχι μόνο δεν είναι για μας, αλλά ταυτόχρονα δυσχεραίνουν και την ήδη τραγική κατάσταση του parking. Superb
Bigi444444 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 1)Όχι δεν υπάρχει οδηγός μέσα, είναι παρκαρισμένο. 2)Όχι δεν υπήρχαν άλλα παρκαρισμένα μπροστά (και να υπήρχαν δηλαδή δε δικαιολογείται και πάλι). 3)Όχι οι λαστιχιές δεν είναι δικές του. 4)Δεν ξέρω αν ήθελε να πάρει αγγούρια ή μπρόκολο. 5)Τα σχόλια δικά σας.
The-Doctor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 0:06 http://www.youtube.com/watch?v=IdYkJ_0dKfw
The-Doctor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Τί λέτε εδώ ? Δεν καταλαβαίνω.. Οτι παραξενο βλεπουμε στην ελλαδα και διαφορα τετοια
thanocaster Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Υπάρχει και αντίστοιχο blog καιρό τώρα. Kαλό κι αυτό, αλλά για την ενημέρωσή μου, πλέον διαβάζω αποκλειστικά αυτό. Γλιτώνουμε και το μελάνι.
Toufas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 αν εκανα εγω το thread θα ειχανε πεσει να με φανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις