Finn Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Κάθε μα κάθε μέρα θα δω κάτι τραγικό στο δρόμο που με κάνει να θυμάμαι ότι δεν είμαστε ευρωπαϊκή χώρα αλλά άξιοι των γονιδίων μας εξ ανατολάς. S Σήμερα για παράδειγμα στη μέση του δρόμου ένας αλλοδαπός έσερνε 4 μεγάλα μεταλλικά κομμάτια και βιαζόταν.Ποιος ξέρει απο που τα ξάφρισε. Την περασμένη εβδομάδα ένας τυπάς στο χωρίο μου είχε δέσει με άσπρη-κόκκινη κορδέλα (αυτή για τα έργα) μια πλαστική καρέκλα με τον φράχτη του για να καβατζώσει θέση στάθμευσης. Άμα βγω με σφεντόνες και βαλίστρες στο δρόμο εγώ θα φταίω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 κυκλοφορείς με σαράβαλο, τις καβατζώνεις και δεν σε νοιάζει τπτ
Finn Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Και για να μη πει κανείς τίποτε ότι κλαίγομαι επειδή δεν έχω να παρκάρω.Με μηχανάκι κυκλοφορώ οπότε κάπου θα το παρκάρω προσπαθώντας να μην ενοχλώ!
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Με μηχανάκι κυκλοφορώ Στο παρκάρισμα μπορεί να μην ενοχλείς, στην οδήγηση 99% μας τα κάνεις τσουρέκια
Finn Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Στο παρκάρισμα μπορεί να μην ενοχλείς, στην οδήγηση 99% μας τα κάνεις τσουρέκια Αμοιβαία τα αισθήματα
kuzko21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 απο την ΙΚΕΑ ειναι η καρεκλα. ουτε μια ψαθινη δε μπορουμε να βαλουμε!
Socratis_g Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Στο παρκάρισμα μπορεί να μην ενοχλείς, στην οδήγηση 99% μας τα κάνεις τσουρέκια να το γυρίσουμε cars vs moto?
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 να το γυρίσουμε cars vs moto? Όχι, δεν βαριέσαι.....το ζούμε κάθε μέρα στους δρόμους. Τα γαμωσταβρίδια και οι μούτζες εκεί δεν έχουν ban οπότε stick to the topic
Muchacho Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δεν λες παλι καλα που δεν εχετε uruk hai κρητικους που ανεβαζουν τα φορτηγακια τους πανω στο πεζοδρομιο ή διπλο-τριπλοπαρκαρουν και δεν μπορεις να τους πεις και τιποτα?
Haldol Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Στο παρκάρισμα μπορεί να μην ενοχλείς, στην οδήγηση 99% μας τα κάνεις τσουρέκια Ποιος σου το 'πε; Να 'ξερες πόσες φορές έχουν «σφηνώσει» μηχανάκι στο χώρο που αφήνω μπροστά και πίσω από το αυτοκίνητό μου για να μπορώ να ξεπαρκάρω... Μερικές φορές μάλιστα που το μπρος ή το πίσω αυτοκίνητο έχει φύγει δε κωλώνω. Πρώτη ή όπισθεν και ο προφυλακτήρας να'ναι καλά. Κρίμα που δε μπορώ να κάνω το ίδιο και σε αμάξια που κάνουν την ίδια μ*λακία. Έχουν βάρος αυτά, ούτε θα κουνηθούν αλλά θα μου στραπατσάρουν και το αμάξι. Γενικά τους τελευταίους μήνες έχω γίνει πολύ σταρχιδιστής προς όλους τους «περίεργους» στο δρόμο. Θέλεις φίλε να περάσεις με το μηχανάκι ξυστά 10 cm απ'το αυτοκίνητό μου; Κάντο, εγώ όμως _δεν_ θα κολλήσω το αυτοκίνητο στον δίπλα ή στον τοίχο για να κάνεις εσύ τη μαλακία σου. Στη λωρίδα μου όπως πάω, ακούνητος. Αν φας τα μούτρα σου να'μου. Βαριέσαι να περιμένεις 10 δεύτερα πίσω από το λεωφορείο που σταμάτησε και περνάς βγαίνοντας στη δικιά μου λωρίδα, στο αντίθετο ρεύμα; Επίσης να'μου. Πηγαίνω όπως πήγαινα. Δε θα σε διευκολύνω κιόλας να κάνεις τη μαλακία σου. Άμα θες να γίνεις splatterιά πάνω στο καπό μου δικαίωμά σου. Κι εδώ κρίμα που δε μπορώ να κάνω το ίδιο και σ' αυτοκινητιστές, εκεί θα γινόμασταν όλοι splatterιά. Οπότε εκεί αναγκαστικά πλακώνομαι στα φρένα.
deesnider Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δεν είμαι δικυκλιστής (αυτοκίνητο οδηγώ) αλλά, αφού διευκρινίσω ότι - φυσικά - είμαι εναντίον κάθε μαλ... στους δρόμους (είτε την κάνει οδηγός αυτοκινήτου, είτε μοτοσυκλέτας), θα απευθύνω μια πρόταση για σκέψη στους αυτοκινητιστές: Μια μέρα που θα είσαστε πηγμένοι στο μποτιλιάρισμα και, ενώ παραμένετε ακίνητοι ο ένας πίσω απ' τον άλλο, σιχτιρίζετε τα μηχανάκια που ελίσσονται και περνούν ανάμεσά σας, φανταστείτε πως θα ήταν η κατάσταση αν στη θέση κάθε δικύκλου βρισκόταν ένα αυτοκίνητο (ή, έστω, φανταστείτε που θα έφτανε η ουρά των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων, αν τα μηχανάκια δεν έκαναν τους ελιγμούς που τους επιτρέπει ο όγκος τους, αλλά περίμεναν το ένα πίσω από το άλλο, όπως κάνουν αναγκαστικά τα αυτοκίνητα). Πως φαίνεται η εικόνα;
Haldol Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Εξαιρετικά άσχημη εικόνα. Αλλά εδώ μιλάμε για μ*λακίες που κάνουν (και που κάνουμε). Άλλο η διήθηση στο δρόμο, (που στο UK νομίζω έχει προταθεί νομοσχέδιο για να νομιμοποιηθεί) άλλο η γαϊδουρινή οδήγηση και συμπεριφορά. Σε αυτή μπορεί να περιλαμβάνεται και η διήθηση, όταν γίνεται με αισχρό τρόπο (π.χ. ενώ δε χωράς, σώνει και ντε να χωθείς, ή να μπλέκεσαι ανάμεσα σε οχήματα ήδη μπλεγμένα και να τα κάνεις χειρότερα, ή να μη τηρείς μια Α απόσταση για να έχει κι ο άλλος ήσυχο το κεφάλι του, κλπ). Οι δικυκλιστές ας πούμε, παρκάρουν και σε πεζοδρόμια. Προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου, όταν φυσικά γίνεται με σεβασμό προς τον υπόλοιπο κόσμο. Αλλά όταν έχουν πιάσει όλο το φάκιν πεζοδρόμιο, ή έχουν βάλει τη μπακατέλα σε σημείο που με αναγκάζουν να πηγαίνω με το πλάι και τσίμα-τσίμα με τον τοίχο (ή να κατέβω στο δρόμο) για να περάσω, εκεί λέω «αχ και να είχα ένα μπιτόνι βενζίνη μαζί μου». Εγώ συνήθως εξυπηρετώ τους δικυκλιστές όταν προσπαθούν να με περάσουν -σωστά- από το πλάι. Άμα όμως δε σέβονται τίποτα φυσικά και δε θα τους σεβαστώ κι εγώ. Αυτό μπορεί να είναι είτε μπινελίκωμα στον επίδοξο ζογκλέρ, ή εμβολισμός του μηχανακίου που με έκλεισε ενώ είχα σταθμεύσει κανονικά. Χαρ χαρ.
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Κάθε μα κάθε μέρα θα δω κάτι τραγικό στο δρόμο που με κάνει να θυμάμαι ότι δεν είμαστε ευρωπαϊκή χώρα αλλά άξιοι των γονιδίων μας εξ ανατολάς. S Σήμερα για παράδειγμα στη μέση του δρόμου ένας αλλοδαπός έσερνε 4 μεγάλα μεταλλικά κομμάτια και βιαζόταν.Ποιος ξέρει απο που τα ξάφρισε. Την περασμένη εβδομάδα ένας τυπάς στο χωρίο μου είχε δέσει με άσπρη-κόκκινη κορδέλα (αυτή για τα έργα) μια πλαστική καρέκλα με τον φράχτη του για να καβατζώσει θέση στάθμευσης. Άμα βγω με σφεντόνες και βαλίστρες στο δρόμο εγώ θα φταίω; πανε κατσε στη καρεκλιτσα,και οταν ερθει ο ιδιοκτητης της να παρκαρει,μιλα του με απαξιωτικο τροπο και πες του να σου σερβιρει τσαι του βουνου.
Socratis_g Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 το μποτιλιάρισμα γίνεται απο τα βρωμοαυτοκίνητα (που όλα είναι με έναν οδηγό μέσα, δεν το μοιράζεται κανένας). τα μηχανάκια επιβαρίνουν μόνο αν σου μπουν και σε αναγκάσουν να φρενάρεις (οπου εκεί χαλαρά θα τον πέταγα κατω και δίκιο αυτός δεν θα εβρισκε).
nickarmy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 μπας και περίμεναν κανα φορτηγό στη συγκεκριμένη
Προτεινόμενες αναρτήσεις