Luxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ειτε τις βλεπω στον υπολογιστη, ειτε στην τηλεοραση, πως θα αυξησω την ηχητικη εμπειρια;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Πέρα από τα ηχεία που είναι το βασικότερο αλλά και από την πηγή (αρχείο), από θέμα software ρυθμίσεων δες αυτόν τον οδηγό: Αναπαραγωγη HD mkv με τελεια ποιοτητα και DXVA by Νtinaras.
Luxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το εχω κανει αυτο. Το θεμα ειναι τι ηχεια να αγορασω. Σκεφτομουν για ακουστικα 5.1, αλλα ειναι πολυ ακριβα δε ξερω εαν αξιζουν. Απο την αλλη τα ηχεια θα μπορω να τα συνδεω στην τηλεοραση; Θα ειναι ευκολη η μεταφορα απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση; Τι θα γινεται με τα τραγουδια, θα μπορω να τα ακουω σε 2.1; Σιγουρα η καλυτερη λυση θα ηταν ενα homecinema για την τηλεοραση και ενα καλο συστημα ηχειων 2.1 μαζι με ακουστικα 5.1 για τον υπολογιστη, αλλα πολυ ακριβα πεφτουν ολα μαζι!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το εχω κανει αυτο. Το θεμα ειναι τι ηχεια να αγορασω. Έλα μου ντε. Αν δεν έχεις ένα σεβαστό μπατζετ (300+ ευρώ) δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προβείς σε οποιαδήποτε αγορά. Θα σου πουν άλλοι φίλοι που ξέρουν καλύτερα τα του ήχου. Δεν χάνεις τίποτα να στείλεις και ένα πμ στον χρήστη graphist83 που σίγουρα θα ξέρει να σε κατατοπίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα