Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συμφορουμιτες, όπως αναφέρω και στον τίτλο ένας φίλος εχει ενα pc οπου ανοιγει κανονικά ομως μετα απο λίγα λεπτα χρήσης ολα κολλανε.. Ουτε ποντικι κουνιεται ουτε τιποτα.. Καμια ιδεα τι μπορει να φταει..? Ευχαριστω! B)

Δημοσ.

Αν απλά κολλάει και δεν κινείται τίποτα, ποντάρω στο δίσκο. Ισως χάνει επαφή, οπότε ένα βγάλε βάλε στα καλώδια ή ακόμα καλύτερα αλλαγή τους θα σου δείξει αν έχει θέμα ή όχι.Αν κάνει restart όμως μετά το κόλλημα ή shut down ποντάρω σε θερμοκρασίες.

Πες μας και απο τι αποτελείται το pc του φίλου σου.

Δημοσ.

Δεν γνωριζω απο τι αποτελειται αυτη τη στιγμη και απο οτι μου ειπε μετα απο καποια λεπτα χρησης κολλαει και δεν κινειται τιποτα.. Μενει ετσι.. :/

Δημοσ.

Θα μπορουσε να εγκαταστησει το CPU-Z και GPU-Z για να μας πεις τα χαρακτηριστικα του

υπολογιστη του. Επισης καλο θα ηταν να μας πεις και τι λειτουργικο εχει για να μπορεσουμε

να βοηθησουμε.

Δημοσ.

Ο χρόνος μετά απο τον οποίο κολλάει είναι σταθερός? Αν τον ανοίξει πχ και δεν κάνει τίποτα, κάθε φορά θα κολλάει μετά απο Χ λεπτά?

Δημοσ.

Εγώ δύο αιτίες δίνω και επειδή το έχω αντιμετωπίσει είναι :

1) Hardware πρόβλημα (Πιθανότατα δίσκος , αλλα πρόσφατα μου το έκανε σε ένα πισι και με αλλαγή τροφοδοτικού όλα καλά)

2) Ιοί.

Αυτά...:P

Δημοσ.

επισης μπορεις να παρεις ενα σπρευ ηλεκτρικων επαφων να βγαλεις μνημες και καρτα γραφικων να τα καθαρισεις και μετα να κατσεις στο μηχανημα οση ωρα θες χωρις να κολαει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...