Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες,

θελω λιγη βοηθεια σημερα.. απο το πρωι εδω και 3 φορες μολις ανοιγω τον υπολογιστη μετα απο κανα 10-20 λεπτα σβηνει απο μονος του. Αυτο δεν μου εχει ξαναγινει,παλιοτερα εσβηνε που και που και εβγαζε ενα error : CPU Over temperature error. Το καθαριζα μια εβγαζα ολη τη σκονη και τελος,αλλα τωρα δεν μου βγαζει το error και τσεκαρω τη θερμοκρασια ειναι μια χαρα,το εχω καθαρισει προσφατα.. Μπορειτε να με βοηθησετε παρακαλω? Ευχαριστω :D

Δημοσ.

πολύ σπάνια ένα τροφοδοτικό καίγεται σε κατάσταση που να μην ανήγει καθόλου το pc, συνήθως καταστρέφεται κάποιος πυκνωτής στην πλακέτα του και το τροφοδοτικο δυσλειτούργει! ^_^

Δημοσ.

Οκ εχω ενα αλλο βασικα ολοκαινουριο στο κουτι του,450αρι και το αλλο,θα το δοκιμασω.. ευχαριστω!!

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν είναι το τροφοδοτικό, υπάρχει και το ενδεχόμενο υπερθέρμανσης του επεξεργαστή. Έχεις βάλει θερμοαγώγιμη πάστα μεταξύ αυτού και της ψύκτρας τελευταία ;

Εκτός αυτού άρχισε να αφαιρείς εξαρτήματα ένα - ένα (RAM, HDD, CDROM κτλπ) ώστε να φιλτράρεις τα ενδεχόμενα όπου κάποιο εξάρτημα δε λειτουργεί σωστά και σου "ρίχνει" το σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...