naruto14 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Αγόρασα τις προάλλες κάτι ηχεία και μία οθόνη. Σήμερα βλέπω ξανά την οθόνη στο site έπεσε στα 151 από τα 171 ευρώ που είχε πριν. Πρόκειται για την LG IPS235V. Πήρα τηλέφωνο στο e-shop αλλά δεν συνδέθηκα με το νούμερο 1 στο τμήμα πωλήσεων και περίμενα να απαντήσει κάποιος. Τον είπα για την τιμή και τον ρώτησα με ποια θα το πάρω εγώ. Χωρίς να κοιτάξει για την οθόνη και χωρίς να ρωτήσει για αριθμό παραγγελίας είπε πως θα το πάρω με την μειωμένη τιμή. Στις παραγγελίες όμως στο site υπάρχει ακόμα η παλιά. Εσείς τι λέτε? μήπως πρέπει να ξαναπάρω τηλέφωνο και να συνδεθώ στο τμήμα πωλήσεων αυτή τη φορά?
nellos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 έχω ψωνίσει πολλές φορές. Είναι στην γειτονιά μου. Δεν νομίζω να χεις θέμα
ninos30 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Προφανώς δεν έχεις πάει από κοντά Μην νομίζεις ότι είναι και κανα πολυκατάστημα. Ένα μικρό μαγαζάκι είναι με ένα μεγαλούτσικο υπόγειο όπου κάνουν και την συναρμολόγηση. Αυτός που απαντάει πάντα είναι ο ένας που βρίσκεται στον πάνω όροφο (είτε πατήσεις πωλήσεις είτε τίποτα) κι αν θες κάτι τεχνικό σε στέλνει κάτω. Δεν έχεις όμως να χάσεις τίποτα να τους ξανακάνεις ένα τηλέφωνο και να τους πεις ότι άλλο βλέπεις στο site
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 έχω ψωνίσει πολλές φορές. Είναι στην γειτονιά μου. Δεν νομίζω να χεις θέμα Δηλαδή λες να το αφήσω όπως είναι? Είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω από αυτό το κατάστημα.
dimitrisOS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δηλαδή λες να το αφήσω όπως είναι? Είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω από αυτό το κατάστημα. Πάρτους πάλι αύριο τηλέφωνο στο inetrnet μην κοιτάς την απόδειξη σου απλά έχει μήνη η παλιά
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Τους είπα ότι στην παραγγελία αναφέρεται ακόμα το παλιό ποσό και μου είπε θα αλλάξει από στιγμή σε στιγμή. Άρα και την προηγούμενη φορά που είχα πάρει τηλ ο ίδιος απάντησε. Άρα μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει?
dimitrisOS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Τους είπα ότι στην παραγγελία αναφέρεται ακόμα το παλιό ποσό και μου είπε θα αλλάξει από στιγμή σε στιγμή. Άρα και την προηγούμενη φορά που είχα πάρει τηλ ο ίδιος απάντησε. Άρα μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει? Στο internet μπορεί να μην αλλάξει ποτέ αλλά μπορεί να έρθει το νέο ποσό να πληρώσεις
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Στο internet μπορεί να μην αλλάξει ποτέ αλλά μπορεί να έρθει το νέο ποσό να πληρώσεις Οκ θα το αφήνω έτσι αν είναι. θα τους πω και στο κατάστημα αν γίνει τίποτα λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα