zizu10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Επιβεβαιωση δεν το λες. Απλα με ανακατευθυνε σε μια σελιδα που ελεγε οτι ελαβαν το αιτημα μου και ποια ειναι τα επομενα σταδια μεχρι να παραλαβω και ταυτοχρονα μου ηρθε και E-mail...
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 E, το email το λες επιβεβαιωση (του οτι εσταλει το "αιτημα"). Οποτε αν φιλε barman_ δεν ελαβες email μαλλον κατι εγινε και δεν πηρε το "κλικ" σου το συστημα...
barman_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μαλλον γαμωτο...θα στειλω παλι μετα...ευχαριστω παιδες!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 ευχαριστω παιδες!!! Τον zizu μονο που εδωσε το Info... 1
zizu10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 E' date=' το email το λες επιβεβαιωση (του οτι εσταλει το "αιτημα"). Οποτε αν φιλε barman_ δεν ελαβες email μαλλον κατι εγινε και δεν πηρε το "κλικ" σου το συστημα...[/quote'] Ναι αλλα η ερωτηση ηταν αν εβγαλε καποια επιβεβαιωση οταν συμπληρωσαμε τη φορμα.Γιαυτο και απαντησα ετσι ;-) Δεν σου ηρθε ουτε E-mail??? Εγω λεω να κανεις υπομονη μεχρι αυριο το μεσημερι και αν δεν σε παρουν για επιβεβαιωση, ξαναπαρηγγειλε...Τσαμπα ειναι :-Ρ Τον zizu που μας εδωσε το Info... Ποιο σημαντικη ηταν η δικη σου επισημανση στην αρχη, επομενως και στους δυο παει :-Ρ 1
barman_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 μπα μαλλον τελικα δεν την ειχε λαβει...πηρα τελικα 4 να εχω,να δω πως θα παει... σας ευχαριστω την εχει βαλει κανεις σε στικακι?εχουμε τις ρυθμισεις?
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τα 350MB κανονικά σε χθεσινή ενεργοποίηση, οπότε όλα καλά.
barman_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 μολις μου ηρθαν..εχει κανεις προχειρες τις ρυθμισεις ιντερνετ?
frap73 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Και μία ακόμη αναβίωση (sorry), τα 5€ με διάρκεια 30 μέρες ήταν 5€ ακριβώς για χρήση και μπόρεσα να τα ξοδέψω για το SURF100 (500GB + 100MB από MyF2G) με ισχύ 30 μέρες. Not bad. Με 6€ συνολικό κόστος απέκτησα 9 μήνες mobile internet: 2 μήνες x 350ΜΒ free, 6 x 600MB από τα 5€ δώρο/μήνα και ακόμη 600ΜΒ από τα 5.κάτι υπόλοιπο από την αρχική ανανέωση. Ακόμη κι αν το SURF100 δε συνεχίσει να δίνει 500ΜΒ για τόσο καιρό, πάλι βολεμένος είμαι, αφού βασικά το θέλω μόνο για κανένα Σ/Κ και τίποτε αργίες στα πεθερικά μου. Συν όλες τις κατά καιρούς προσφορές πάρε τόσα λεπτά δώρο, πάρε και λίγα MB data. Νομίζω είναι το καλύτερο μετά απίστευτο 1.5GB για 12 μήνες με 1€ κόστος (για να μπορέσεις να στείλεις το μήνυμα...) και καμία ανανέωση στο ενδιάμεσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα