frap73 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Με κάθε επιφύλαξη, νομίζω πως αυτό με τα 69€ (και πριν με τα 59€) δε συνδυαζόταν με άλλη προσφορά. Θα έπρεπε να βάλεις ανεξάρτητα ακόμη 5€.
gnarkill Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Έκανα και εγώ φορητότητα και όλα καλά αλλά έβαλα 5ευρώ και δεν είχα αυτά τα 5 ευρώ bonus που όλοι αναφέρετε.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Που διαβασες οτι ισχυει για φορητοτητες; Μιλαμε για νεα πακετα συνδεσης με την ειδικη μαλιστα σημανση πανω "summer edition".
gnarkill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Είχα μπει εδώ για να το κάνω που το γράφει κανονικά. Και μετά αντί να επιλέξω θέλω νέο αριθμό πάτησα στο θέλω να κρατήσω τον αριθμό. Οπότε γιατί να ισχύει μόνο για summer edition?? Από την στιγμή που γράφει Πακέτο σύνδεσης F2G με δωρεάν αρχικό χρόνο ομιλίας 30€ (5€/μήνα) για 6 μήνες *Προϋπόθεση ανανέωσης 5€ και άνω εντός 30 ημερών από την ενεργοποίηση του πακέτου γιατί να μην ισχύει???
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 ...Οπότε γιατί να ισχύει μόνο για summer edition?? Από την στιγμή που γράφει Πακέτο σύνδεσης F2G με δωρεάν αρχικό χρόνο ομιλίας 30€ (5€/μήνα) για 6 μήνες *Προϋπόθεση ανανέωσης 5€ και άνω εντός 30 ημερών από την ενεργοποίηση του πακέτου γιατί να μην ισχύει??? To "summer edition" αναφερεται στο πρωτο ποστ. Ολοι οσοι το πηραμε και δουλεψε οπως περιγραφεται ετσι γραφει πανω. Τωρα αν η δικια σου δεν το γραφει αλλα αναφερει πισω αυτα που λες και εχω κοκκινα (δεν καταλαβα αν αναφερεσαι στο site η στο πακετο που εχεις στα χερια σου) θα επρεπε να μπουν τα λεφτα.
gnarkill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Στο site αναφέρομαι. Ναι διάβασα τι λέτε εσείς απλά επειδή αυτό που γράφει μου φαίνεται ότι ισχύει και για φορητότητα έτσι όπως το διατυπώνει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Οι διατυπωσεις των "marketing boys" ειναι ο τροπος να ξεγελασουν τον κοσμο. Θελουν σχεδον παντα καχυποψια και "ανοιχτα ματια" - ερευνα για να ανιχνευσει κανεις την κομπινα που κρυβεται απο πισω (πχ εντελως παραπλανητικο ή επιλεκτικο ενω παρουσιαζεται ως γενικο κλπ). Οι "αληθειες" τους ειναι στην καλυτερη μισες αν οχι ψεματα μεταμφιεσμενα.
gnarkill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Να πω την αλήθεια δεν με χάλασε η φορητότητα απλά έλεγα ότι αφού το γράφει ποιος ο λόγος να μην ισχύει? Περιττό να πω ότι στην εξυπηρέτηση πελατών ήταν μια που μου είπε περιμένετε λίγο,με άφησε 5 λεπτά στη γραμμή και μετά έκλεισε....
barman_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 να φανταστω το πακετακι δεν ισχυει τωρα ε?και χρειαζομουν κ ιντερνετ γμτ..
insi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 να φανταστω το πακετακι δεν ισχυει τωρα ε?και χρειαζομουν κ ιντερνετ γμτ.. ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ....ΧΘΕΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ 4 ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ... https://www.wind.com...rm/free-2-join/
barman_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) με ιντερνετ? edit πηρα τελικα 2 πακετακια κ βλεπουμε... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2012 από barman_
insi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 με ιντερνετ? edit πηρα τελικα 2 πακετακια κ βλεπουμε... TA 2 ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ(2Χ350=700ΜΒ) ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ.... ΠΑΡΕ ΑΛΛΑ 4 ΝΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ....
barman_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Λες ε? Κατσε να ρθουν τα δυο κ βλεπουμε...να δουμε αν εχουν ιντερνετ..εκανα την αιτηση αλλα η επομενη σελιδα δεν εδειξε κατι σαν οκ... Ελπθζω να μην εκανα κατι λαθος..
zizu10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Χτυπησα και εγω 3 πακετακια. Αν με τα 5 ευρω δωρο μπορεις να βαλεις το πακετο με τα 600 MB ιντερνετ τοτε θα εχω 3*(350+600)=2850 MB internet το μηνα για τους δυο πρωτους και 1800 για τους υπολοιπους 4 εντελως δωρεαν.... Ενα ευχαριστω και απο εμενα στον TS!!!
barman_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Σου εβγαλε καποια επιβεβαιωση οταν συμπληρωσες την φορμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα