Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω τους ζητησα μου βαλουν εξαρχης 5€ μηπως και γινοταν 30 αλλα δυστυχως οχι.

Λογικά θα γίνουν 30 αλλά θα σου βάζουν €5 κάθε μήνα. Δες λίγο καλύτερα την προσφορά.

Τα 350ΜΒ φαντάζομαι τα πήρες.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Να αναφερω προς ενημερωση (αφου μεχρι τωρα δεν μας ενημερωσε καποιος απο οσους το εχουν ηδη στα χερια τους) οτι στο πισω μερος του πακετου εχει μια πολυ σοβαρη λεπτομερια, σαφεστατη, απολυτη και δυστυχως ασχημη:

"ΔΩΡΕΑΝ χρονος ομιλιας αξιας 30€ με ΦΠΑ

5€ (με ισχυ 30 ημερες)/μηνα για 6 μηνες"

Αυτο πολυ απλα σημαινει οτι αν εκτελεσεις την προυποθεση, να βαλεις 5 ευρω στις 30 πρωτες ημερες, και ανοιξεις το κινητο σου 7 μηνες μετα, μεσα θα εχεις μονο τα 4 ευρω που θα εχεις βαλει και οχι 34 οπως ακουμε εδω και ενα μηνα! Αν το ανοιξεις οποιαδηποτε στιγμη μεσα στο εξαμηνο θα εχεις μεσα 4+5 το δωρο του τρεχοντος μηνα.

Θα πρεπει να τα τρως τα 5 ευρω δηλαδη μεσα στο μηνα που θα μπαινουν, αλλιως πανε πισω στην μαμα wind.

Αυτα προς γνωση οσων πηραν το πακετακι για "2ο", για "συρταρι" σαν και μενα. ΔΕΝ κανει! ;)

(2 μηνες για το internet και σουτ τελικα, γλυτωσα τα 5 ευρω κοιταζοντας πισω το αυτοκολητο μιας και δεν το ειχα διαβασει ουτε εδω αλλα ουτε στο myphone που υπαρχει αναφορα στην προσφορα βδομαδες πριν απο οτι εδω...)

Το ινφο αυτο μονο για τους φιλους στο ινσομνια παντως απο μενα ;)

• Like 2
Δημοσ.

Καλή η επισήμανση, όντως δεν έχει αναφερθεί.

Βέβαια, αυτοί που το παίρνουμε για internet, μπορούμε άνετα να ξοδέψουμε το bonus 5€ το μήνα (4 και κάτι δεν βγαίνει; +1€ από το 5€ που "βάλαμε") σε πακέτα internet όποτε μας χρειαστεί μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Όχι κι άσχημα για 5€ συνολικό κόστος στην τσέπη.

Αυτοί που θα θέλανε απλά ένα δεύτερο να "μένει" ίσως θα σύμφερε περισσότερο να βάζανε 59€ μέσα και να παίρνανε και το Samsung δώρο και τα 59 στην κάρτα για τον επόμενο χρόνο + 5 ευρώ bonus για τους 6 πρώτους μήνες εάν χρειαστεί.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή η επισήμανση, όντως δεν έχει αναφερθεί.

Βέβαια, αυτοί που το παίρνουμε για internet, μπορούμε άνετα να ξοδέψουμε το bonus 5€ το μήνα (4 και κάτι δεν βγαίνει; +1€ από το 5€ που "βάλαμε") σε πακέτα internet όποτε μας χρειαστεί μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Όχι κι άσχημα για 5€ συνολικό κόστος στην τσέπη.

Φανταζομαι οτι θα ειναι 5 ευρω ακριβως και οχι 4 και κατι τα μηνιαια δωρα, δε νομιζω να υπαρχει κρατηση φορου στο δωρο.

ΑΛΛΑ το θεμα ειναι οτι απο την στιγμη που ειναι "ειδικο" υπολοιπο με διαρκεια 30 ημερων ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις για αγορα πακετου!! ;)

(ετσι συνεβαινε και παλια σε "χρηματικο" μπονους που ηταν με 30 ημερες διαρκεια-δεν μπορουσες να αγορασεις πακετα- μονο για ομιλια και sms θα κανει)

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
Δημοσ.

Να σας ρωτήσω αν ξέρετε... Πως γίνεται η ενεργοποίηση, αλλα χώρις να βάλω χρήματα μεσα?? Στις οδηγίες λέει με μια εξερχομενη χρεώσιμη κλήση αλλά αφού δεν έχει χρήματα μέσα?

Δημοσ.

"ΔΩΡΕΑΝ χρονος ομιλιας αξιας 30€ με ΦΠΑ

5€ (με ισχυ 30 ημερες)/μηνα για 6 μηνες"

! Σωστός! Με ανάγκασες να ψάξω στην ανακύκλωση :)

Δε το είχα προσέξει καθόλου αλλά είναι ακριβώς όπως τα λες. Και φώτο για του λόγου το αληθές. Τελικά δε μπορώ να αλλάξω το αρχικό πόστ. Αν διαβάζει κάποιος admin ας το αλλάξει με την επισήμανση του Μάτριξ.

scaled_IMGP9671.jpg

Αναρωτιέμαι αν τα €5 που σου βάζουν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για κάτι άλλο εκτός από ομιλία και sms. Είχα κατά νου δωρεές με sms αλλά μπορεί να ισχύουν περιορισμοί όπως λες και για το ίντερνετ. Ας μας πει κάποιος αν ξέρει.

(Επίσης γράφει καθαρά ότι μόνο με 1 ανανέωση παίρνεις τα €30- κάποιος πιο πριν έλεγε πως πρέπει να βάζεις €5 το μήνα).

Να σας ρωτήσω αν ξέρετε... Πως γίνεται η ενεργοποίηση, αλλα χώρις να βάλω χρήματα μεσα?? Στις οδηγίες λέει με μια εξερχομενη χρεώσιμη κλήση αλλά αφού δεν έχει χρήματα μέσα?

Γίνεται μόνο του βασικά. Εγώ δοκίμασα να κάνω κλήση και μου είπε πως δεν έχω €€. Μετά άρχισαν να έρχονται τα διάφορα μηνύματα και δοκίμασα να καλέσω αυτό το καινούργιο νούμερο και δούλεψε.

Δημοσ.

Όλα καλά αυτά που διαβάζουμε εδώ και μέρες, αλλά μήπως τελικά ξέρει κάποιος που μπορούμε να βρούμε αυτά τα πακετάκια του Summer Edition?

Γιατί σε αρκετά μαγαζιά που έψαξα στην Αθήνα, δεν βρήκα ούτε σε ένα, έτσι για δείγμα......

Ξέρει λοιπόν κανείς....?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το αναβιώνω γιατί μου είχε μείνει η απορία για το αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το "bonus" των 5€ για πράγματα εκτός ομιλίας.

Σήμερα λοιπόν, θεωρώντας πως τα 350+350 mb data που με κάλυψαν πλήρως στις διακοπές μου (κόστος 0) άξιζαν το "ρίσκο", αποφάσισα να βάλω 5€ μέσα.

- Έλαβα το στανταρ μήνυμα για την ανανέωση, υπόλοιπο 4.52€ ( 5€ - 12% φόροι + 0.06€ αρχικό υπόλοιπο)

- Ένα λεπτό αργότερα έλαβα μήνυμα "μόλις πήρες δώρο 5€ ...μπλα μπλα μπλα... για να τα χρησιμοποιήσεις όπως εσύ θέλεις ..."

Δεν δοκίμασα ακόμη να κάνω κάτι με το υπόλοιπο, "αλλά το όπως εσύ θέλεις" φαντάζομαι συμπεριλαμβάνει και το SURF100.

Επιπλέον, μιας και η εμπειρία μου από καρτοκινητά είναι 0, ας μου εξηγήσει κάποιος πως με 0.06€ αρχικό υπόλοιπο, την παραπάνω ανανέωση + το δώρο κατέληξα με 13.98€ υπόλοιπο όπως μου αναφέρει το 1269 (με ισχύ μέχρι 12/08/2013 !!!).

Δημοσ.

13.98-9.52=4.46 δηλαδη μια ακομα "5ευρη" ανανεωση (στο περιπου?)...

Τωρα τελευταια η wind/Q εχει κατι θεματα με τετοιους "διπλασιασμους" εμενα πχ μου διπλοχρεωσαν ΕΝΑ πακετο ομιλιας που αγορασα, μου ενεργοποιησαν πακετο daily internet ενω ειχα αγορασει πακετο δεδομενων και τελικα μου τα γυρισαν πισω σχεδον εις διπλούν (τα χρηματα).

• Moderators
Δημοσ.

Η αυτο ή επειδη ενεργοποιησε Ιουλιο το πακετο του εδωσε 5 για Ιουλιο και 5 για Αυγουστο. Αυτο βλεπω πιθανοτερο παρα να διπλασιασε απο λαθος.

Το 4.46 ομως βγαινει ακριβως αρα μαλλον διπλασιασε την ανανεωση και εδωσε 5 καθαρα για δωρο. (0.06+4.46+4.46+5=13.98). Μηπως σου ηρθε μηνυμα διπλασιασμου; Αν οχι το εκαναν κατα λαθος. ;)

Δημοσ.

Μήνυμα διπλασιασμού όχι, μόνο της ανανέωσης χρόνου, του δώρου και μερικά ακόμη διαφημιστικά του τύπου "βάλτε τόσα ευρώ να πάρετε τόσα λεπτά δώρο" κλπ.

Μάλιστα, ακούσια διπλή ανανέωση... καλό κι αυτό :)

Δημοσ.

κατέληξα με 13.98€ υπόλοιπο όπως μου αναφέρει το 1269 (με ισχύ μέχρι 12/08/2013 !!!).

Δηλαδή ούτε το "€5 για να χρησιμοποιήσεις μέσα σε 1 μήνα" ισχύει;

Μπορεί να έχεις ειδική μεταχείριση επειδή τους έφερες πελατεία με την ανακάλυψη!

Δημοσ.

Για να μπαίνουν τα 5€ το μήνα δεν αρκεί να κάνεις την ανανέωση των 69€ με δώρο το κινητό ε? Δεν βλέπω να μπήκαν τα +5, μονο η πρώτη δόση των 69.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...