Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να μου πείτε πως φαίνεται το παρακάτω pc που έχω συνθέσει:

post-243793-0-85366500-1342713479_thumb.jpg

Αν έχετε κατι καλύτερο να μου προτείνετε,πείτε το μου...Επίσης το τροφοδοτικό είναι καλό για αυτό το σύστημα;

ΥΓ:Το πολυ να είναι 800 ευρώ(άντε και 50 ευρώ παραπάνω)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Κάποιες μικροαλλαγές αν μου επιτρέπεις σε επεξεργαστή (αυτός που σου έβαλα εχει ίδιες επιδόσεις αλλά μικρότερη κατανάλωση και καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά από τον 2500), σκληρό (αυτός που διάλεξες είναι green και δεν κάνει για να στήσεις λειτουργικό και προγράμματα, είναι πολύ αργός), κάρτα γραφικών (η 7850 είναι και φτηνότερη από την συγκεκριμένη 560ti και καλύτερη) και τροφοδοτικό (επίσης επώνυμο και υπέραρκετο για το παραπάνω σύστημα). Αν μπορείς να δώσεις άλλα 90, πάρε έναν ssd για να στήσεις εκεί λειτουργικό και προγράμματα. Δεν θα σε επηράσει το gaming, αλλά θα δώσει άλλη απόκριση σε όλο το μηχάνημα.

post-228313-0-83341500-1342713042_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα το σκεφτώ...Θα δω αν μπορώ να δόσω κι άλλα λίγα...Ευχαριστώ πάντως!Τα 800 ευρώ είναι καλά για ένα ικανοποιητικό gaming pc σωστά;Η να περιμένω κι άλλο;

Δημοσ.
Θα το σκεφτώ...Θα δω αν μπορώ να δόσω κι άλλα λίγα...Ευχαριστώ πάντως!Τα 800 ευρώ είναι καλά για ένα ικανοποιητικό gaming pc σωστά;Η να περιμένω κι άλλο;

Ναι, αρκετα ικανοποιητικο. Και αν οχι σε ολα τοτε στα περισσοτερα games θα τρεχεις μου full γραφικα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...