Malixek Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 οπου νά ναι ξεκινάνε και αυτοί... Πώς λέτε να πάει η Ελλάδα μας? Εγώ πιστεύω ότι θα πάρουμε γύρω στα 6 μετάλλια... Πόλο, ενόργανη κορίτσια, ιστιοπλοία, άρση βαρών, ίσως και κάποιο τρέξιμο...
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Αρση βαρων με 1 αθλητη δεν κατεβαινουμε; Επίσης πολο πανε μονο οι Ανδρες που δεν ειναι και απο τα φαβορι για τα μετάλλια σε αντιθεση με τις γυναικες που θα ηταν φαβορι αν δεν εκαναν βλακεια και αποκλείονταν. Επίσης ιστιοπλοία δε νομιζω να τα πάμε καλά οπως και στο στιβο.. Λογικα για μένα τα φαβορι για καποιο μετάλλιο ειναι ο Νικολαιδης, ο Ηλιαδης και ο Γιαννιώτης στην κολυμβηση, απο εκει και πέρα περιμένουμε Χονδροκουκη, ομαδα πολο και ισως καμια εκπληξη απο αθλητη που δεν περιμενουμε ισως σε κοπηλασια, ισως ο Μαρας.. θα δειξει. Νομιζω οτι με 2-3 μετάλλια θα ειμαστε παρα πολυ καλα!
shopping_addict Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Αρση βαρων με 1 αθλητη δεν κατεβαινουμε; ... Νομιζω οτι με 2-3 μετάλλια θα ειμαστε παρα πολυ καλα! εεεχ,γιατί όχι;; χμμμ....μονο; εγω ειμαι πιο αισιοδοξη εγω νομιζω οτι θα παρουμε τουλαχιστον πεντε... και τουλαχιστον ενα χρυσο
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Η προβλεψη μου για 2-3 μεταλλια εγινε κυριως με βαση τις επιδόσεις τον αθλητων και πιστευω ηταν και αισιοδοξη προβλεψη, μακαρι να τα παμε καλυτερα.
IOSTEFO Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Θα συμμετάσχει και η Σομαλία μετά από αποχή πολλών ετών,μεγάλη φτώχεια,κ'όμως ελπίζουν σε μετάλλιο,το βίντεο τα λέει όλα. http://nos.nl/video/395694-somalische-olympiers-kunnen-weer-trainen.html
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Και καγιάκ εγω πιστέυω θα πάρουμε χρυσό μετάλλιο
frogie147 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Η κωπηλασία έχει εκτός απροόπτου μετάλλιο ,μπορεί μέχρι 3 για την ακρίβεια. Ίσως και στο τζούντο ο Ελληνοποιημένος Ηλιάδης.Στο στίβο χλωμότατο (αν βρεθεί σε τρελή μέρα ο Χονδροκούκης στο ύψος ίσως κάτι γίνει).Οτιδήποτε δρομικό,απλά ξεχάστε το! Το πόλο έχει δυνατότητες για καλή εμφάνιση.Δεν βλέπω κάτι άλλο.Για γυμναστική,δεν ξέρω και δεν έχω άποψη.αααα και μην ξεχνάμε και τον Γιαννιώτη στην κολύμβηση.Μόνο σε κακή του μέρα θα χάσει το μετάλλιο!
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Για κοπηλασια δεν εχω καμια ενημερωση, αν ειμαστε τοσο καλοι παμε για 3-5 μεταλλια τοτε.
FilipposMD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Κωπηλασία πάντα έχουμε αρκετά μετάλλια στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Ενόργανη επίσης έχουμε ελπίδες, τζούντο και τάε-κβο-ντο το ίδιο.
Cossutius. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Mεχρι τωρα ο Νικολαίδης είτε στάθηκε άτυχος (σπάσιμο ποδιου το 2000), υπερβολική σιγουριά το 2004 (που πας ρε Καραμήτρο χωρις να προφυλάξεις το πρόσωπό σου, έμπειρος άνθρωπος) και το 2008 στάθηκε παλι άτυχος χάνοντας λόγω διαιτησίας απ όσο θυμάμαι. Ε πιστεύω οτι αν δε πάρει και τώρα το χρυσό θα ειναι ο γκαντεμης του αιώνα. Πάντως 2 άνθρωποι που γνωρίζω που βρισκονται στον χώρο ως επαγγελματίες πλέον (και μέλη της Ολυμπιακής ομάδας κάποτε), μου έχουν πει οτι ο Μουρουτσος ήταν τυχερός (οχι οτι δε το άξιζε το χρυσό, απλά του εκατσε και καλη), ο Νικολαίδης ήταν καλύτερος και στις 3 Ολυμπιάδες που συμμετείχε. Τον βοηθάει πολύ το ύψος του.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 O Mουρουτσος ηταν οντως αρκετα τυχερός αλλά και το 2004 εκανε τεραστια θυσια να παιξει σε μικροτερη κατηγορία χάνοντας πανω απο 10 κιλά απο όσα ηταν στο Σιδνει. Στηριζουμε Νικολαιδη που ειναι και Αρειανακι
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δεν θα γράψουμε εδώ κάνα ανέκδοτο για κουνούπια; Αφού είμαστε στα φορτε μας 2 μέρες τώρα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) http://www.oneman.gr...wn.1869855.html Eρωτας για το μπασκετ της Κροατιας και το επι κοντω της Αυστραλιας. Αμα μαθετε ποτε παιζουν οι εν λογω ριχτε κανα μηνυμα εδω Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από MiDi_MiLiZ 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 τι ώρα είναι η έναρξη απόψε..Στο ΕΤ3 θα το δείξει;
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Γιατι οι ομαδες στο ποδοσφαιρο ειναι εντελως διαφορετικες; Το ιδιο γινεται και στο μπασκετ; Στην ισπανια δεν επαιζε κανενας βασικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα