manosvince Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα στη παρέα... "Συμμάζεψα" ένα παλιό πισάκι , με Windows XP SP3. Έβαλα λοιπόν μια καρτούλα ήχου που είχα, [FM800 PCI νομίζω είναι το "μοντέλο"] και ενώ περνάω τους drivers που έχω αποθηκευμένους ,δηλαδή όχι από windows update, μου βγάζει το ακόλουθο μύνημα : Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της συσκευής (Κωδικός 10) Έκανα restart, roll back driver, και ξαναμανά , αλλά πάλι τα ίδια..Να σημειώσω οτι στο συγκεκριμένο μηχάνιμα η κάρτα αυτή έχει δουλέψει παλιότερα, με τους ίδιους drivers. Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση?
manosvince Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μήπως έπρεπε να μεταφερθεί στο " Kάρτες Γραφικών και 'Hχου " αλλά και πάλι θέμα του device manager των windows ειναι.
jim_p Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Τι product id εχει η καρτα σου? Για να το βρεις δες τι εχω πει εδω. http://www.insomnia.gr/topic/452856-εσωτερικό-dvd-rom-που-έγινε-εξωτερικό/
taslikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Κανείς ρε παιδιά? Φιλε μου μπορεί να είναι και λάθος αλλά δοκίμασε το.. Πρόσφατα είχα το ιδιο πρόβλημα αλλά με την κάρτα ασύρματου κάνε δεξί στο Ο υπολογιστής μου μετά διαχείριση και κάπου λέει συσκευές βρες την κάρτα σου πάτα ιδιότητες και εγκαταστασε από εκεί τον driver..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα