mitsospas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Πριν περιπου ενα χρονο αγορασα ενα dell inspiron i5. Εδω και λιγο καιρο οταν παιζω παιχνιδια του στυλ fifa, manager 2012.. μετα απο κανενα 20 λεπτο το pc σβηνει μονο του. Να πω πως αυτο συμβαινει μονο οταν παιζω καποιο παιχνιδι. Διαβαζοντας και αλλα θεματα σχετικα με αυτο, διαπιστωσα οτι θα εχει προβλημα στη θερμοκρασια. Κατεβασα λοιπον το hwmonitor αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα πραγματα. Θα ηθελα λοιπον να μου πειτε εαν το λαπτοπ εχει καποιο προβλημα ή απλα τα ανεμιστηρακια εχουν μπουκωσει. Ανεβαζω και ενα screenshot για να δειτε τις θερμοκρασιες. Να πω πως οι θερμοκρασιες που αναφερονται στο max ειναι μετα απο ενα δεκαλεπτο τρεξιμο του manager 2012. Και αυτα που αναφερονται στο value ειναι οι θερμοκρασιες με τις οποιες σας γραφω τωρα! Πειτε μου την αποψη σας. Ευχαριστω εκ των προτερων! Οριστε και εδω το screenshot
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Πριν περιπου ενα χρονο αγορασα ενα dell inspiron i5. Εδω και λιγο καιρο οταν παιζω παιχνιδια του στυλ fifa, manager 2012.. μετα απο κανενα 20 λεπτο το pc σβηνει μονο του. Να πω πως αυτο συμβαινει μονο οταν παιζω καποιο παιχνιδι. Διαβαζοντας και αλλα θεματα σχετικα με αυτο, διαπιστωσα οτι θα εχει προβλημα στη θερμοκρασια. Κατεβασα λοιπον το hwmonitor αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα πραγματα. Θα ηθελα λοιπον να μου πειτε εαν το λαπτοπ εχει καποιο προβλημα ή απλα τα ανεμιστηρακια εχουν μπουκωσει. Ανεβαζω και ενα screenshot για να δειτε τις θερμοκρασιες. Να πω πως οι θερμοκρασιες που αναφερονται στο max ειναι μετα απο ενα δεκαλεπτο τρεξιμο του manager 2012. Και αυτα που αναφερονται στο value ειναι οι θερμοκρασιες με τις οποιες σας γραφω τωρα! Πειτε μου την αποψη σας. Ευχαριστω εκ των προτερων! Οριστε και εδω το screenshot Καλησπέρα και καλώς ήλθες. Οι θερμοκρασίες που χτυπάει το laptop είναι πολύ υψηλές και γι' αυτό σου σβήνει. Πάρε σπρέι αέρα, με ένα συνδετήρα ακινητοποίησε το ανεμιστηράκι και ψέκασε καλά το σύστημα ψύξης (ψεκάζεις μόνο στο σημείο που έχει γρίλιες για τον ανεμιστήρα). Αν δεν δεις διαφορά στις θερμοκρασίες, πρέπει να το λύσεις πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο αν δεν πιάνουν τα χέρια σου. Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να το πας σε εξουσιοδοτημένο service.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα