Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πεδια καλησπερα και καλως σας βρηκα..ειμαι καινουργιος στο φορουμ και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...σημερα εκανα φορματ το pc μου και του εβαλα τα xp τα ελληνικα το sp3 το δοκιμασα 3 φορες με διαφορετικα windows και της 3 δεν μου αναγνωριζει την καρτα ηχου με τα drivers ac97 realtek ..εχουν καπιο προβλημα οι οδηγοι στο sp3 ..καατεβασα και τους πιο καινουργιους απο το σιτε.η θελουν και καπιο βοηθητικο προγραμμα για να πεξουν..ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

πεδια καλησπερα και καλως σας βρηκα..ειμαι καινουργιος στο φορουμ και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...σημερα εκανα φορματ το pc μου και του εβαλα τα xp τα ελληνικα το sp3 το δοκιμασα 3 φορες με διαφορετικα windows και της 3 δεν μου αναγνωριζει την καρτα ηχου με τα drivers ac97 realtek ..εχουν καπιο προβλημα οι οδηγοι στο sp3 ..καατεβασα και τους πιο καινουργιους απο το σιτε.η θελουν και καπιο βοηθητικο προγραμμα για να πεξουν..ευχαριστω εκ των προτερων

καπιος να βοηθησει?

Δημοσ.

Η κάρτα ήχου είναι πάνω στην μητρική ή είναι κάρτα απο μόνη της;

Αν είναι στη μητρική τότε θα θέλεις τους οδηγούς της μητρικής όπως είπες. (λογικά μόνο τους οδηγούς θα θέλεις)

Δημοσ.

Δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες. πχ μοντέλο motherboard

Μήπως έχεις απενεργοποιημένη την audio card από το Bios? Αν στο device manager την βλέπει αλλά με ερωτηματικό (κάτι σαν Multimedia audio device θα λέει) τότε απλά δεν έχεις περάσει τον σωστό driver

Δημοσ.

εχω την sis963lua και ειναι onboard η καρτα..εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα..το drivergenius μου κατεβαζει τα drivers .αλλα δοκιμασα και εγω απο το σιτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...