Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε συ για ποιο λογο να πεις ψεματα εδω τι θα κερδισεις...κατα 99% καποιος το φαγε το δεμα...

υπαρχει και η λυση αντί να γράψεις τη διεύθυνση αποστολής να γράψεις το όνομα και την περιοχή μόνο.πχ

Ilias B.....

PR Hlioupoli

PC.16341

απλα δεν θα σου ρθει ειδοποιηση στο σπιτι.

-------------

οπως και να χει μολις συμπληρωθουν 40μερες κανεις dispute για να εισαι καλυμενος

Δημοσ.

Το ιδιο πρόβλημα ειχα κ εγω με τον κυριο!! ειχε περασει ενας μηνας απο την παραγγελια μου κ του έστελνα κ εγω μηνύματα κ δεν απάνταγε οπου κ του εκανα ηλεκτρονική καταγγελία η όπως κ αλλιώς λέγεται στο ebay και την επομενη μερα μου έστειλε μήνυμα. μου επέστρεψε κανονικά τα λεφτα πισω αλλα και μου εστειλε το ιδιο αντικειμενο για δευτερη φορα οπου κ ηρθε.

Δημοσ.

Το ιδιο πρόβλημα ειχα κ εγω με τον κυριο!! ειχε περασει ενας μηνας απο την παραγγελια μου κ του έστελνα κ εγω μηνύματα κ δεν απάνταγε οπου κ του εκανα ηλεκτρονική καταγγελία η όπως κ αλλιώς λέγεται στο ebay και την επομενη μερα μου έστειλε μήνυμα. μου επέστρεψε κανονικά τα λεφτα πισω αλλα και μου εστειλε το ιδιο αντικειμενο για δευτερη φορα οπου κ ηρθε.

άρα συμπέρασμα της ημέρας: την επόμενη φορά αν περάσει μήνας και δεν δούμε το προϊόν μας κατευθείαν dispute στο ebay.

Δημοσ.

καλά και εγώ προφανώς δεν έχω κάποιο λόγο να πω ψέματα ότι δεν παρέλαβα το προϊόν μου δύο συνεχόμενες φορές... οπότε μάλλον κάτι τρέχει με το ΕΛΤΑ της Σπάρτης... αν και όλα τα άλλα εισερχόμενα τα έχω παραλάβει κανονικά.

Μη μου λες τετοια γιατι περιμενω και γω 3 δεματα στη Σπαρτη ! Παντως πριν 1 μηνα περιπου ενα φορτιστη για το μακ που ειχα παραγγειλει απο Hong-Kong μου ηρθε κανονικα και τον εφερε και ο ταχυδρομος σπιτι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...