Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ψάχνω για ένα laptop με 15' οθόνη γύρω στα 600€. Η χρήση που θα κάνω θα είναι κυρίως για internet, word-powerpoint κλπ, ταινίες. Αν και δεν θα τον χρησιμοποιώ για gaming όλη την ώρα, θα ήθελα να υπάρχει η δυνατότητα να παίξω αξιοπρεπώς και παιχνίδια (όχι απαραίτητα τρελών απαιτήσεων).

Έχω βρεί αυτόν και θέλω την γνώμη σας:

1) για τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή

2) για την αξιοπιστία της asus όσον αφορά τα laptop

Στα λεφτά αυτα δεν έχω βρει κάτι καλύτερο, οπότε οποιαδήποτε πρόταση για κάποιο άλλο laptop ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Στα λεφτά αυτα δεν έχω βρει κάτι καλύτερο, οπότε οποιαδήποτε πρόταση για κάποιο άλλο laptop ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστω!

Μολις βρηκες...

http://www.public.gr/prod/computers-and-software/foritoi-ypologistes/laptops/asus-n53sv-sx865v-laptop-core-i7-2670qm-220-ghz-156%22-led-asimi/prod4110042pp/

Eπισης..υπαρχει καποιος που αγοραζει ακομα acer ή hp?ας παει να αγορασει καλυτερα θερμοφορα

Δημοσ.

Καλούτσικη περίπτωση και αυτό.

Μεγαλύτερη RAM και σκληρο δίσκο το asus, καλύτερη καρτα γραφικών το acer.

Γενικά σε σύγκριση asus με acer υπερτερει κάποιο απο τα δύο? Παίζει ρόλο το κάθε μηχανημα βέβαια, αλλα σε γενικές γραμμές ποια είναι θεωρητικά καλύτερα?

Μολις βρηκες...

http://www.public.gr/prod/computers-and-software/foritoi-ypologistes/laptops/asus-n53sv-sx865v-laptop-core-i7-2670qm-220-ghz-156%22-led-asimi/prod4110042pp/

Φίλε μου το έχω δει αυτό, όπως και αυτό αλλά μου έχουν πει ότι οι i7 θερμαίνονται πιο ευκολα γι'άυτο εψαχνα για i5. Αν εχω λαθος μου λέτε γιατι τα ειχα ψιλοαποκλείσει ως τώρα τα i7.

Δημοσ.

Οπως θα δεις και εδω οι διαφορες της 630 με την 540 ειναι μηδαμινες

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

εως μη αισθητες.Οσο για θερμοκρασιες πιστεψε με χειροτερα θα ζεστενεται ο i5 στο acer,απ' οτι ο i7 στο asus.

Η 610 ειναι πολυ πιο κατω σε αποδοση,ενω τα 2 asus εχουν ιδια τιμη,γτ να παρεις αυτο με την 610?μην το κοιτας καν.

Δημοσ.

αυτό που έγραψα πριν για τις κάρτες γραφικών πήγαινε στο πρώτο παιδί που απάντησε. Ωραίο το link πάντως με τις συγκρίσεις. οσον αφορά την θερμότητα, επειδη θα είναι αρκετες ωρες ανοικτό το pc, λες ότι δεν υπάρχει θέμα μεταξύ των δύο asus?

Δημοσ.

Eπισης..υπαρχει καποιος που αγοραζει ακομα acer ή hp?ας παει να αγορασει καλυτερα θερμοφορα

Και εγω με acer ειμαι αυτην την στιγμη στα ποδια μου.

Με 39 βαθμους και ειναι κατι βδομαδες ανοιχτο.

Δημοσ.

http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N53SV-Notebook.43709.0.html

ταινια ή παιχνιδι έπαιξες ή σε σερφαρισμα εχεις τετοιες temp?

Σε σερφαρισμα.

Σε παιχνιδια μαξιμουμ που εχω δει τωρα το καλοκαιρι 73 βαθμοι (χωρις βαση κλπ)

και σε ταινια στους 51 βαθμους (αναπαραγωγη mkv αρχειου 1080p dts κλπ κλπ)

Δημοσ.

Από τα 3 laptop που αναφέρθηκαν απορρίπτω το acer καθώς έχει μικροτερη ram και σκληρό και η καρτα γραφικών μπορει να είναι καλυτερη αλλά με μικρότερη μνήμη.

Μεταξύ των 2 asus ειμαι πιο κοντά σε αυτό και εφοσον βεβαιωθώ οτι δεν έχει τρελές διαφορές με αυτό όσον αφορα τις θερμοκρασίες καταλήγω σ'άυτο.

Αν υπάρχει καποια άλλη πρόταση σε αυτα τα λεφτά από άλλη εταιρία σας ακούω.

Δημοσ.

Μολις βρηκες...

Έχεις κάποια στοιχεία και το λες αυτό, περί του ότι τα hp είναι θερμάστρες; Ή απλά το ακούσαμε από κάποιον "expert" φίλο μας και το αναπαράγουμε;

Γιατί το probook της υπογραφής μου, μόνο θερμάστρα δεν το λες.

Έχω πιάσει πολλά laptop στα χέρια μου και πραγματικά ξέρω τι σημαίνει να καίει!!

Από κει και πέρα μπορείς να μου πεις γιατί το laptop που του προτείνεις είναι καλύτερο, για την χρήση που το θέλει πάντα, από αυτό που είδε ο ίδιος;;

Εγώ βλέπω στο asus με τον i5 μεγαλύτερη ram, μεγαλύτερο και γρηγορότερο δίσκο. Πράγματα που πιστεύω θα εκτιμήσει πολύ περισσότερο στην καθημερινή χρήση που θέλει να κάνει. Ή μήπως ο i7 θα τον βοηθήσει τόσο πολύ έναντι του i5 σε εφαρμογές office, ταινίες και browsing;;; Ή μήπως δεν θα τον καλύψει η κάρτα γραφικών του για το απλό gaming; Μην μας τρέχουν τόσο πολύ τα σάλια όταν βλέπουμε i7...

Εγώ προσωπικά, από αυτά που προτάθηκαν θα διάλεγα το πρώτο, που είδε και από μόνος του.

Δημοσ.

Ελαχιστες εφαρμογες απαιτουν παραπανω απο 4 gb ram,τα 6 δεν θα κανουν τη διαφορα.Και στο κατω,κατω αν θελει να αναβαθμισει την ram του το κοστος ειναι αμελητεο.Τωρα στο διλλημα να εχω ι7+ gt 540(rank 135)+δισκο 5400 rpm,παρα ι5 + gt610(rank 233!!)+δισκο 7200 rpm ,ΝΑΙ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΟ 1ο! γιατι απλουστατα και στο δισκο μπορω να κανω αναβαθμιση αργοτερα.Σε λιγο καιρο οι ssd θα ειναι σε τιμες χωμα.τον ι5 και την κακη καρτα πως θα την αναβαθμισεις?Οταν παιρνεις λαπτοπ,παιρνεις ενα λαπτοπ για να εχει διαρκεια,δεν ειναι σταθερος που τον αναβαθμιζεις οποτε θες,οποτε δινεις βαρυτητα σε κομματια που δεν αναβαθμιζονται (βλεπε cpu,gpu)

Οσον αφορα τoυς hp,Περιστατικο 1:το πρωτο μου λαπτοπ Hp pavilion dv5xxxx αγορασμενο 1300 ευρω στον 3ο χρονο καηκε η μητρικη απο υπερθερμανση.

Περιστατικο 2:H κοπελα μου εχει εναν hp pavilion dv7xxx και αν δεν ειναι στο cooler κανει επανεκκινησεις

Μετα απο αυτα τα 2 περιστατικα ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΗP ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΑΣΤΡΕΣ.

Καληνυχτες!

Δημοσ.

γραψε εδω ενα μικρο review σχετικα με το λαπτοπ. θερμοκρασιες που ανεβαζει, οθονη, ηχος μουσικης, ποιοτητα κατασκευης, αυτονομια και οτι αλλο θετικο η αρνητικο. με ενδιαφερει και μενα το συγκεκριμενο αλλα το review θα ειναι και χρησιμο για το forum μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...