AnestiSafe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Έχω αυτόν το κώδικα ο οποίος είναι φόρμα για e-mail, μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πως μπορώ να το κάνω να έρχονται τα e-mail εκεί που θέλω εγώ (π.χ. στο anestis.gr) ><form name="contactform" method="post" action="send_form_email.php"> <table width="450px"> <tr> <td valign="top"> <label for="first_name">First Name *</label> </td> <td valign="top"> <input type="text" name="first_name" maxlength="50" size="30"> </td> </tr> <tr> <td valign="top""> <label for="last_name">Last Name *</label> </td> <td valign="top"> <input type="text" name="last_name" maxlength="50" size="30"> </td> </tr> <tr> <td valign="top"> <label for="email">Email Address *</label> </td> <td valign="top"> <input type="text" name="email" maxlength="80" size="30"> </td> </tr> <tr> <td valign="top"> <label for="telephone">Telephone Number</label> </td> <td valign="top"> <input type="text" name="telephone" maxlength="30" size="30"> </td> </tr> <tr> <td valign="top"> <label for="comments">Comments *</label> </td> <td valign="top"> <textarea name="comments" maxlength="1000" cols="25" rows="6"></textarea> </td> </tr> <tr> <td colspan="2" style="text-align:center"> <input type="submit" value="Submit"> <a href="http://www.freecontactform.com/email_form.php">Email Form</a> </td> </tr> </table> </form> Υ.Γ. Το κώδικα τον έχω αντιγράψει από ένα site δηλαδή αυτό που υπάρχει μέσα στο κώδικα.
NiKoS WSN Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εδώ έχεις αντιγράψει μόνο την φόρμα η οποία συνδέεται με php κώδικα τον οποίο δεν τον έχεις. Τσέκαρε αυτό το how to και γενικά στο google έχει πάρα πολλά αρκεί να γράψεις τις 3 βασικές λέξεις (php contact form). ΥΓ. Η php θέλει server για να λειτουργήσει είτε εικονικό (wamp) είτε κανονικό. ΥΓ. το anestis.gr δεν είναι email διεύθυνση αλλά ιστοσελίδα. Ελπίζω ότι απλά έκανες λάθος
AnestiSafe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω. Σχετικά με το πρώτο χρησιμοποιώ το xampp γιατί το στήνω προς το παρών σε localhost. Σχετικά με το δεύτερο το ξέρω, sorry αλλά βιάστηκα όταν το έγραψα και δεν το είδα, εννοώ ότι το e-mail είναι [email protected].
NiKoS WSN Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω. Σχετικά με το πρώτο χρησιμοποιώ το xammp γιατί το στήνω προς το παρών σε localhost. Σχετικά με το δεύτερο το ξέρω, sorry αλλά βιάστηκα όταν το έγραψα και δεν το είδα εννοώ ότι το e-mail είναι [email protected]. Τότε είσαι μία χαρά απλά δες αυτό που σου είπα αν θες ψάξε και άλλες ιδέες στο google και είσαι μία χαρά
AnestiSafe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Α και κάτι τελαιυταίο. Όταν δημιουργήσω αυτά τα 2 αρχεία σε ποιό φάκελο τα τοποθετώ.
NiKoS WSN Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Α και κάτι τελαιυταίο. Όταν δημιουργήσω αυτά τα 2 αρχεία σε ποιό φάκελο τα τοποθετώ. Όπου θες αλλά πάντα αυτά τα δύο πρέπει να είναι μαζί...
kalogeros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω. Σχετικά με το πρώτο χρησιμοποιώ το xampp γιατί το στήνω προς το παρών σε localhost. Σχετικά με το δεύτερο το ξέρω, sorry αλλά βιάστηκα όταν το έγραψα και δεν το είδα, εννοώ ότι το e-mail είναι [email protected]. Για να μην φας κανά δυο μέρες άσκοπα, έχε υπόψιν σου ότι από localhost δεν μπορείς να στείλεις email. Για να δοκιμάσεις τον κώδικά σου θα πρέπει να ανεβάσεις το site σου σε κανονικό server.
NiKoS WSN Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ναι ισχύει και αυτό, ξέχασα να το αναφέρω. Επίσης προτίμησε linux server γιατί και windows μπορεί να έχει κάποια προβληματάκια (+ πιο γρήγορος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα