glaza Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 καλησπέρα, τα protection plans που πουλάνε στο ebay έχουν κάποια διαφορά από αυτά που δίνει η apple? αν όχι, τότε πως ξέρω ποιο να αγοράσω; ευχαριστώ εκ των προτέρων
mtsouk Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ανάλογα με το μηχάνημα που έχεις π.χ. για iMac θέλεις Protection Plan για iMac. Τι μηχάνημα έχεις; φιλικά,
glaza Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 macbook pro έχω απλά εκτός από το επίσημο applecare της apple έχω δει στο ebay που πουλάνε κάτι applecare πάλι για macbook pro πιο φθηνά. πώς γίνεται αυτό;
Palp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Αν είναι πολύ πιο φθηνά τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι πλαστά. Μην πλειοδοτήσεις σε δημοπρασία που σου δίνει μόνο τον κωδικό αριθμό μέσω email, αλλά μόνο σε αυτές που δίνουν σφραγισμένο κουτί - αλλά και εκεί υπάρχουν κόλπα όπως πλαστά κουτιά κτλ. Ως γενικό κανόνα, αν πχ το APP κάνει για τα macbookpro 350€/USD και κάποιο τα πουλάει 150€/USD, τότε είναι ψεύτικο. Μία αναζήτηση στο google θα σου δώσει περισσότερες πληροφορίες.
polydoroskatharakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Αν είναι πολύ πιο φθηνά τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι πλαστά. Μην πλειοδοτήσεις σε δημοπρασία που σου δίνει μόνο τον κωδικό αριθμό μέσω email, αλλά μόνο σε αυτές που δίνουν σφραγισμένο κουτί - αλλά και εκεί υπάρχουν κόλπα όπως πλαστά κουτιά κτλ. Ως γενικό κανόνα, αν πχ το APP κάνει για τα macbookpro 350€/USD και κάποιο τα πουλάει 150€/USD, τότε είναι ψεύτικο. Μία αναζήτηση στο google θα σου δώσει περισσότερες πληροφορίες. Όχι απαραίτητα... Πριν από τρία χρόνια περίπου αγόρασα από το ebay ένα applecare protecting plan από ένα πωλητή που - δυστυχώς - δε θυμάμαι πια. Ήταν πολύ φθηνότερο από το αντίστοιχο που βρήκα στα μαγαζιά για το MBP μου, κάπου στη μισή τιμή. Είχε πολύ καλό rating ο πωλητής και μέσα σε δυο μέρες μου έστειλε τον κωδικό για την ενεργοποίηση. Τον προηγούμενο Μάιο τέλειωσε η περίοδος κάλυψης και μέσα σε αυτό χρειάστηκε να στείλω δυο φορές το λάπτοπ στην Apple, μια για τη μπαταρία κι άλλη μια για το DVD. Ήταν πραγματικά άψογοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα