ultraxmode Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Γειά σας παιδιά και καλές διακοπές (για όσους δεν έχουν φύγει ακόμα) Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε μία σύνθεση PC που θα έχει 2 οθόνες επάνω του. Δεν θα τρέχει κάτι δυνατό αλλα θα είναι όλη μέρα σχεδόν ανοιχτό. Θέλουμε να είναι Intel πλατφόρμα και να έχει και SSD (με TRIM). Το budget θα είναι ανάμεσα σε 600-750 ευρώ (για το κουτί μόνο + πληκτρολόγιο και mouse). Σας ευχαριστώ!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Τι ακριβώς θα κάνει το μηχάνημα? Δεν είναι για παιχνίδια φαντάζομαι, έτσι?
ultraxmode Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Όχι, όχι. Θα τρέχει κάποια χρηματιστηριακά προγραμματάκια (μέσω Internet). Τίποτα το φοβερό.
ultraxmode Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Χμμ... σίγουρα μπορώ να κάνω και χωρίς 8GB. 4GB είναι καλά πιστεύω... Αλλα σε γενικές γραμμές το έλαβα το μήνυμα και τη φιλοσοφία σου σχετικά με τη σύνθεση....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Γνώμη μου είναι να μην κόψεις από την μνήμη αφού βγαίνει ανετα το μπάτζετ. Άσε μη γίνει καμιά καταστροφή έκει στην Ταϊλάνδη, Ταϊβάν κτλ και αγοράζουμε 100 ευρώ το GB πάλι. Ο επεξεργαστής είναι χαμηλής κατανάλωσης αλλά αρκετά δυνατός (βασικά είναι overkill γι αυτό που θέλεις) και το psu αθόρυβο και ποιοτικό (και εννοείται υπεραρκετό σε watt). Απο κει και πέρα τα άλλα είναι τα βασικά.
ninos30 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 DINO θα μαλώσουμε με αυτό Είμαι σίγουρος ότι μπορείς ΠΟΛΥ καλύτερα ... Θα του κάνεις μια σύνθεσή με ΠΑΡΑ πολύ καλό κουτί και τροφοδοτικό και άσε τους SSD, i5 και 8 GB στην άκρη Το PC αυτό πρέπει να είναι απλά πολλές ώρες ανοικτό χωρίς κίνδυνο να υπερθερμανθεί/καεί/κλείσει. ΑΝ του βάλεις SSD βάλτου έναν μικρό 60αρι τσίμα-τσίμα. Τα χρηματιστηριακά προγράμματα τραβάνε όλα τα data από το Internet (από Intranet για την ακρίβεια). Οπότε όπως την πήρες την σύνθεση ΑΚΡΙΒΩΣ ανάποδα. Βάλτου κανα CORSAIR TX τροφοδοτικό, ένα Carbide κουτάκι (σε κάποιο που να έχει φίλτρα τέλος πάντων) και πάνε σε ότι πιο ελαφρύ σε επεξεργαστή. Και Celeron κάνει. Επίσης βάλτου και μια ΑΜD μικρή κάρτα πχ 6570, γιατί μπορεί να χρειαστεί και 3η οθόνη κάποια στιγμή. Έπεσες και στην περίπτωση να έχω από την εποπτεία μου και μεγάλο χρηματιστηριακό γραφείο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Για το κουτί έχεις δίκιο, έμπαινε και καλύτερο. Στα άλλα διαφωνούμε. Στον ssd θα έχει τα πάντα μέσα, ο επεξεργαστής έχει ψύκτρα και δεν θερμαίνεται γενικά (είναι ο S αν πρόσεξες, η mobo επίσης και ο ssd πώς θα θερμανθεί? Το τροφοδοτικό είναι ποιοτικότατο, μη σου πω και ποιοτικοτερο από τα corsair. Ποιό corsair να έβαζα? Το tx 650 για ένα μηχάνημα που θα καίει 60 watt? Για τον celeron επίσης δεν θα διαφωνήσω. Τόνισα ήδη ότι είναι overkill ο επεξεργαστής. Για να συνδέσει την τρίτη οθόνη, δεν θα πρέπει αυτή να έχει display port?
ninos30 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Κάτσε καλά γιατί θα φωνάξω τον STM OK κράτα το PSU. ΑΛλά μην μου λες για 240αρι SSD! Και όπως είπες TOOOOO much ο i5 (κι ας είναι ο S). Y.Γ. Πάω για μπάλα (η άχρηστη πληροφορία της ημέρας!)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ένας δίσκος θα μπει. Γιατί να μην είναι ssd (ταχύτητα, απουσία θορύβου, χαμηλή κατανάλωση)? Τεσπα, έπιασε η απειλή, δεν επιμένω άλλο. Δεν θα τον φωνάξεις όμως, ε?
stm00192 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Οχι που θα την γλυτωνες... εδώ ειμαι ... να συμφωνήσω απολυτα με τον κ. nino!!! :P Οσο καλα και να έιναι τα be quiet .. 60E για 18Α στις 12αρες (καμια 30 combined δλδ και αν) δεν δικαιολογούνται... (αλήθεια τι κόλλημα έχεις φάει με τα be quiet τωρα τελευταια?) Ειδικα όταν ο ανταγωνισμος προσφέρει κατι αντιστοιχο με κατω της μισής τιμής... http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1246&ID=1975 Στα 60Ε + 70E χιλιες φορές να βάλει αυτό .. και ας είναι too much για το συστημα... το be quiet δεν έχει τπτ παραπανω να του προσφερει περα απο το παραμύθι ότι ειναι πιο αθόρυβο! http://www.skroutz.gr/s/310765/Antec-High-Current-Gamer-520.html Οσο αφορα το κουτι τώρα... Ενα καρβίδιο.. ή κανενα fractal design είναι ότι πρεπει... Δεν χρειάζεται να πεσουν τοσα χρήματα σε επεξεργαστή... Για τον ssd θα έρθω να συμφωνήσω με τον dino ... μιας και έχω μια καποιοα τρέλα με αυτούς...
ninos30 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ρε μην του δίνεις θάρρος!!! ΟΚ, κι εγώ συμφωνώ να μπει. Αλλά 240αρης??? Σε Gaming μηχανήματα δεν βάζουμε τέτοιο, σε χρηματιστηριακό θα βάλουμε? Ξέρεις ότι αυτά πολλές φορές δουλευουν 24/7 ανοικτά (άντε τις 5 μέρες από τις 7). Αλλιώς τον ανοίγουν το πρωί, φορτώνουν το πρόγραμμα που δείχνει τις μετοχές κι αυτό είναι. Ξανά το βράδυ κλείσιμο. Νομίζεις θα καταλάβουν και πολύ αν θα βάλουν ή οχι?...
ultraxmode Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Μία ερώτηση. Λέτε να πάμε σε i3 ή δεν είναι δα και μεγάλη η διαφορά τιμής? Τον SSD σίγουρα θα τον βάλουμε. Κι εγώ έχω τρέλα με τους SSDs. Για μνήμη συνεχίζω να πιστεύω πως είναι πολύ, αλλα αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά its ok. Ερώτηση : Aπο ποιό κατάστημα είναι οι τιμές?
DragoticSaen Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Μία ερώτηση. Λέτε να πάμε σε i3 ή δεν είναι δα και μεγάλη η διαφορά τιμής? Τον SSD σίγουρα θα τον βάλουμε. Κι εγώ έχω τρέλα με τους SSDs. Για μνήμη συνεχίζω να πιστεύω πως είναι πολύ' date=' αλλα αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά its ok. Ερώτηση : Aπο ποιό κατάστημα είναι οι τιμές?[/quote'] η συνθεση που σου εκανε ο Δεινο, ειναι απο το visionstudio. Το καταστημα βρισκεται Θεσσαλονικη. Sent from my iPhone using Insomnia
ultraxmode Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 η συνθεση που σου εκανε ο Δεινο, ειναι απο το visionstudio. Το καταστημα βρισκεται Θεσσαλονικη. Sent from my iPhone using Insomnia OK ! ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα