Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας παιδια.Οπως γραφω,θελω ενα laptop.Στην αρχη ηθελα tablet , ετσι λοιπον αγορασα το new ipad και καταλαβα πως δεν ειναι αυτο που θελω και το γυρισα πισω.Θελω ενα laptop,(oxi για desktop replace καθως εχω πολυ καλο desktop για παιχνιδια)για ιντερνετ, να εχει καλη οθονη και ηχεια για ταινιες και αντε το πολυ να παιξω σε αυτον LoL ή Diablo 3.Tελος θα ηθελα να ειναι ελαφρυς και οσο πιο ¨φορητος γινεται" .Δεν βαζω οριο χρηματων αλλα θα ηθελα οσο πιο φθηνος γινεται , ευχαριστω !

Καποια που βρηκα ειναι :

1)http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10105677

2)http://www.multirama.gr/products/product?pid=0623353&catid=010200

Κανουν αυτα που θελω? Αν εχετε κατι αλλο προσθεστε Link.

Δημοσ.

...θα ηθελα να ειναι ελαφρυς και οσο πιο ¨φορητος γινεται"...

Μήπως πρέπει να κοιτάξεις κάτι σε 13 ίντσες, καθώς τα παραπάνω 2,55-2,91 kg απέχουν από την έννοια της φορητότητας...

Δημοσ.

ναι αλλα 13 ινσες με περιπου ιδια χαρακτηριστικα και τετοια τιμη υπαρχουν ? Προτιμω κοτσοβολο και μθλτιραμα

Δημοσ.

Aυτα που προτεινα δεν εχουν καλυτερα χαρακτηριστικα απο αυτο ? η κανω λαθος

Το Hp που σου προτεινα εχει την καλυτερη καρτα γραφικων στα χρηματα που ψαχνεις.

6470m και 6490m δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο για παιχνιδια.

Δημοσ.

Γαμωτο...θελω κατι οικονομικο με καλη φορητοτητα και αυτονομια ,κυριως ιντερνετ και ταινιες για το κρεβατι και την δουλεια.Εχει τοσα πολλα και μπερδευεσαι.Αν εβρισκα κατι με 400 ευρω max, κοτσοβολο, Public και multirama μονο παρακαλω.Αντε στην χειροτερη ΛοΛ , diablo3 και ας low γραφικα.

Δημοσ.

αρκετά ελαφροί είναι οι toshiba στα 2,3 κιλά στις 15 ίντσες. σειρά L750 L850 κλπ

αν θες φορητότητα πας σε 14 ίντσες και κατεβαίνεις στα 2 κιλά. πάλι παίζεις games.. στις 13 αρχίζει και ζορίζει! στην ανάγκη, παίρνεις και ένα φτηνό μόνιτορ 19άρι για να μην στραβώνεσαι :D

επίσης 13άρι με μέτρια κάρτα γραφικών μάλλον κοστιζει πολύ.. στις 14" είσαι καλά νομίζω +κάρτα γραφικών , ανεβαίνεις όμως πάνω απο 550.

γενικά τα 400 που λες είναι καλά για netnook :)

Δημοσ.

Τελικα αγορασα αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0652261&catid=010200 , το ειχε ετοιμοπαραδοτω και λεω δεν βαριεσαι τουλαχιστον θα εχω ησυχο το κεφαλι μου απο θεμα service.Δεν ξερω αν ηταν καλο ή αν υπηρχε καλυτερα στα λεφτα αυτα , παντως την εμφανιση του την ερωτευτηκα με την πρωτη ματια, ουτε μεγαλο,ουτε μικρο και παρα πολυ κομψο και ωραιο φινιρισμα.Λετε να δοκιμασω να δω αν παιζει Diablo 3 και LoL ? ή να μην μπω καν στον κοπο...

Δημοσ.

Πολυ καλή η επιλογή που έκανες το συγκεκριμένο, αν δεν κάνω λάθος δεν έχει on-site μικρο το κακό, για τα παιχνίδια που αναφέρεις κάνε μια δοκιμή και θα καταλάβεις.

Δημοσ.

Eπειδη γενικα τα laptop δεν εχουν πανω απο 3 ωρες αυτονομιας πιος εινια ο καλυτερος τροπος να χρησιμοποιω το καινουργιο μου Dell ?Ενοω οταν τελειωσει η μπαταρια και πρεπει να βαλω φορτιστει , υπαρχει προβλημα αν τον χρησιμοποιω με τον φορτιστη ? Επισης το diablo 3 παιζει πολυ καλα με την intel hd 3000 μηπως ομως ζοριζω το λαπτοπ και του δημιουργησω προβλημα ή ολα ειναι οκ ? Και κατι τελευταιο , γινεται στο μελλον να του αλλαξω και να του βαλω τον ssd ocz agillity 3 sata 3 120 gb του σταθερου μου ? Ευχαριστω.

Y.Γ: Το δηλωσα στο site και μια χαρα on-site εχει , 615 μερες service μου λεει :D

Δημοσ.

Ενοω οταν τελειωσει η μπαταρια και πρεπει να βαλω φορτιστει , υπαρχει προβλημα αν τον χρησιμοποιω με τον φορτιστη ?

Και κατι τελευταιο , γινεται στο μελλον να του αλλαξω και να του βαλω τον ssd ocz agillity 3 sata 3 120 gb του σταθερου μου ?

Για το πρώτο όχι θα δουλεύει μια χαρά.

Για το επόμενο όλοι αυτό κάνουν.

Δημοσ.

Χτες που ξανατσεκαρα ολα τα καταστηματα για σιγουρια για αγορα laptop dell δεν ειχε κατι καλυτερο στην τιμη απο αυτο που πηρα.Και πειτε μου τωρα , 10 ωρες μετα , γινονται αυτα? Ο ιδιος 20 ευρω πιο φθηνος και με i5 αντι i3...na tρελαθω...http://www.multirama.gr/products/product?pid=0652263&catid=010200

Προλαβαινω να τον παω για αλλαγη ? :rolleyes:

Δημοσ.

απο οτι θυμαμαι τ μουλτιραμα σου δινουν το δικαιωμα εποιστροφης σε 7 ημερες για οποιονδηποτε λογο. παηεταρισε τον οπως ηταν ακριβως αρχικα και πηγαινε και ζητα να παρεις τον αλλο εγω ετσι ειχα παρει μια οθονη και μετα βγηκε μια καλυτερη και την εδωσα πισω αλλα την παρεδωσα οπως την αγορασα. δεν ξερω βεβαια αν ισχυει για προσφορες αλλα αξιζει να δοκιμασεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...