Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα απο την ομορφη Κρητη. Θελω τα φωτα σας.... Εχω αναλαβει την κατασκευη του σιτε για το ξενοδοχειο που εργαζομαι (οικογενειακη επιχηρηση) και λογο κρισης κτλ το βαρος πεφτει σε εμενα. Θελω λοιπον αν υπαρχει και αν ειναι ευκολο να μου υποδειξετε σε html code να φτιαξω ενα accomodation request form, στο οποιο οι επισκεπτες της σελιδας μας να μπορουν να βαλουν τα στοιχεια τους (Ονομα Επιθετο τηλεφωνο και εμαιλ), να επιλεξουν τις ημερες που θελουν (Check in - Check out) και να το υποβαλλουν. μολις γινει αυτο να ερχεται ενα εμαιλ σε εμας με τις παραπανω λεπτομεριες για να τους απανταμε. Ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι λιγο δυσκολο αλλα δυστυχως λογο του οτι δεν εχω προσβαση στον σερβερ (δυνατοτητα δημιουργιας database η εισαγωγης javascript) γιαυτο το ζηταω σε htnl.

Δημοσ.

Υπάρχουν πάρα πολλές φόρμες που μπορούν να ενσωματωθούν σε html σελίδες αν ψάξεις στο internet. Μπορείς να ξεκινήσεις από εδώόπου και πιστεύω θα βρεις αρκετές.

Δημοσ.

Καλημερα απο την ομορφη Κρητη. Θελω τα φωτα σας.... Εχω αναλαβει την κατασκευη του σιτε για το ξενοδοχειο που εργαζομαι (οικογενειακη επιχηρηση) και λογο κρισης κτλ το βαρος πεφτει σε εμενα. Θελω λοιπον αν υπαρχει και αν ειναι ευκολο να μου υποδειξετε σε html code να φτιαξω ενα accomodation request form, στο οποιο οι επισκεπτες της σελιδας μας να μπορουν να βαλουν τα στοιχεια τους (Ονομα Επιθετο τηλεφωνο και εμαιλ), να επιλεξουν τις ημερες που θελουν (Check in - Check out) και να το υποβαλλουν. μολις γινει αυτο να ερχεται ενα εμαιλ σε εμας με τις παραπανω λεπτομεριες για να τους απανταμε. Ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι λιγο δυσκολο αλλα δυστυχως λογο του οτι δεν εχω προσβαση στον σερβερ (δυνατοτητα δημιουργιας database η εισαγωγης javascript) γιαυτο το ζηταω σε htnl.

Αν δεν έχεις πρόσβαση στον σέρβερ, πώς θα ανεβάσεις έστω την HTML; huh.gif

Δημοσ.

Φίλε μου με σκέτη html, email ΔΕΝ πρόκειται να στείλεις. Πρόσβαση στον server γιατί δεν έχεις; Στο site έχει χρησομοποιηθεί καμιά δυναμική γλώσσα (php, asp κλπ) ή είναι φτιαγμένο με σκέτη html;

Δημοσ.

Αν θέλεις να ταλαιπωρηθείς στο ελάχιστο, χωρίς να λερώνεις τα χέρια σου με κώδικα, τότε κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα να πάρεις ένα πακέτο φιλοξενίας αν δεν έχεις ακόμα, στη συνέχεια να κάνεις πολύ εύκολα μια εγκατάσταση του WordPress, να αγοράσεις ένα theme έτοιμο, άκρος επαγγελματικό και τέλος να εγκαταστήσεις στο WordPress και ένα plugin για φόρμες που θα σου στέλνει e-mail και να μπορείς να έχεις και όσες φόρμες θέλεις.

Όλα αυτά γίνονται από γραφικό περιβάλλον χωρίς να χρειαστεί να γράψεις ούτε μια γραμμή κώδικα. Τέλος ανάλογα με το πόσο γρήγορος είσαι και πόσο εύκολα κατανοείς πράγματα, τότε ίσως να έχεις ένα έτοιμο web site μόνο σε λίγες ημέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...