sport24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 εμένα προχθές μου έδωσε ενα match διπλό και το έπιασα άνετα HNK CIBALIA-NK SLAVEN BELUPO 0-3
newtech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 εμένα προχθές μου έδωσε ενα match διπλό και το έπιασα άνετα HNK CIBALIA-NK SLAVEN BELUPO 0-3 Μαλλον φιλε μου δεν διαβασες καθολου οσα γραφαμε.. Αν το δειγμα 1 αγωνα αρκει για σενα να πληρωσεις καποια χρηματα οταν υπαρχουν πολλα site που μπορεις να κατσεις να δεις και να μελετισεις τι δινει το καθενα και να εχεις μια αποψη.. ουτε δυναμη πονταρισματος ουτε στατιστικα στοιχεια ουτε μια μπανκα.. δεν μου αρκει αυτο να πληρωσω. Εγω για σημερα βλεπω αυτο Ekranas (Ltu) - Shamrock (Irl) , PICK 1 @ 2.50 (7/10) αν Παω ταμειο να ζιταω λεφτα και αν παω κουβα ειμαι αποτυχιμενος?
newtech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 αφου δεν το πληρωσα ηταν το φρεε ΚΑΙ? Αλλο λεω εγω.. το δειγμα 1-5 ματς δεν διχνει αξιοπιστια για εγγραφη σε τετοια υπηρεσία Free εχει 10αδες στο νετ.
sport24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ναι καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά με τα ψιλά που έβγαλα απο το φρεε θα πάρω ενα ματς τώρα και δεν εχασα και τιποτα
newtech Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 και σημερα εχει φρεε ματσ Οπως και ολα τα Site του internet. Φιλε οκ εγινε η διαφιμιση σου. Μακαρι να τα παει καλα ο τυπος και να δινει κ λεφτα και να περνει κ λεφτα. Αφου επιασα εγω χτες το 2.50 ανετα.. ειμαι θεος και θα τα πουλαω και εγω τωρα
newtech Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 ε καντο και εσυ αφου εισαι τοσο καλος Το να ζητάς αδερφέ χρήματα από κάποιον προϋποθέτει κάποια πράγματα.. επειδή πιάνουμε 2-3 mats δεν σημαίνει ότι κάνουμε ένα blog k αρχίζουμε k ζητάμε λεφτά.. το εξήγησα k πριν. Οποιος k να έχει το blog είτε είσαι εσύ είτε φίλος σου κτλ.. πρέπει να δει δέκα πράγματα.. να δουλεύει ένα site λίγο καιρό.. και μετά ΙΣΟΣ να δίνει κάποιο πακέτο.. Αν τα mats όπως αναφέρει το site είναι 99% όπως είπα μπορεί ο ίδιος να βάζει 1000euro k να κάνει την κονόμα για ένα μηνα. Αν οι αποδόσεις είναι 2.50 πχ .. ακόμα k ΟΠΑΠ να παίζει που θα είναι 2.20 πχ με 1000euro παίρνει 1200 καθαρά. Άρα μηνιάτικο. Το θέμα είναι ο ίδιος να κερδίσει το κοινό k όχι να θέλει να κάνει αρπαχτή 4-5 20αρίκα k να τελειώσει εκεί. Αν με καταλαβαίνεις έχει καλός αλλιώς.. ok. Εγώ προσωπικά στο site μου ΠΟΤΕ δεν ζήτησα χρήματα k ισα ισα έχω μοιράσει "παυσαφε" κάρτες , tablets μέχρι k ταξίδι δώρο Γιατί κάνω ακριβώς αυτό.. ΠΑΙΖΩ τα δικά μου με πολλά k όταν στο τέλος τις ΣΕΖΟΝ είμαι πολύ καλά.. μερικά από αυτά τα ντίνο κιόλας Και είναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι τα πήγα πολύ καλά
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Προσπαθεις να μιλησεις στον ανθρωπο που εχει δημιουργησει αυτο το blog; Τι περιμενεις να σου πει δλδ; 1
newtech Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Προσπαθεις να μιλησεις στον ανθρωπο που εχει δημιουργησει αυτο το blog; Τι περιμενεις να σου πει δλδ; Λαθος μου. Απλα προσπαθησα να εξιγισω στον φιλο καποια πράγματα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα