Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπήκα στο site από περιέργεια και είδα το screenshot στην αρχική σελίδα το οποίο μου φαίνεται ψιλοπειραγμένο.

το "1" από τα 1050eur ξέφυγε λίγο προς τα αριστερά, άσε που για κάθε στοίχημα ο παίκτης παίρνει κάποιους πόντους που κανονικά θα πρέπει να τους έγραφε.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ακριβως εννοεις με το Insider;

Σιγουρα εαν ηταν στημμενος ο αγωνας δε θα το εβαζε φατσα φορα.

Δημοσ.

μπήκα στο site από περιέργεια και είδα το screenshot στην αρχική σελίδα το οποίο μου φαίνεται ψιλοπειραγμένο.

το "1" από τα 1050eur ξέφυγε λίγο προς τα αριστερά, άσε που για κάθε στοίχημα ο παίκτης παίρνει κάποιους πόντους που κανονικά θα πρέπει να τους έγραφε.

Ακριβος. Και κακος ασχολουμαστε τωρα. Ειναι EDIT η φωτο. οι ποντοι οκ μπορει να μην εχει εγγραφει , αλλα ειναι αλλαγμενο. Και καποιος χωρις δειγμα δουλειας η δωρεαν bet να ζιταει λεφτα για να σου δωσει bet δυσκολα!

Τι ακριβως εννοεις με το Insider;

Σιγουρα εαν ηταν στημμενος ο αγωνας δε θα το εβαζε φατσα φορα.

Αυτο γραφει στο σιτε :D

Το αστειο ειναι οτι αν το δεις λογικα.. μπορει να εχει 1 τετοιο σε 1 ομαδα το πολυ...

Εχει αλλους και λενε εχω απο μεσα ινφο.. την μια σου λενε για ενα γερμανικο μετα ενα ιταλικο.. ισπανικο.. οτι ναναι..

Οκ εγινε η διαφιμιση του (με οχι σωστο τροπο).. τελος. :)

Good luck

Δημοσ.

Όποιος έχει ασχοληθεί λίγο με books,ξέρει οτι η bwin δεν επιτρέπει τόσο μεγάλα ποσά σε άγνωστους αγώνες σε παίχτες που εξακολουθούν να κερδίζουν.Εμένα με είχαν κατεβάσει στα 50ευρώ μέγιστο ποντάρισμα..

Εντελώς fake η υπόθεση...

Δημοσ.

Πως ειναι edit η φωτο; Την εκανα πολυ ζουμ και δε βρηκα κατι.

Αν δεις τα ποσα θα δεις οτι ειναι το ενα λιγο πιο δεξια και το αλλο λιγο πιο αριστερα

Οπως και να εχει ακομα κ REAL να ηταν με δειγμα 1 αγωνα δεν μπορεις να ζιτας λεφτα. Ακομα κ 1 ευρω.

Αν εχει καλα οπως λεει καταρχας θα εβγαζε περισοτερα (και οχι 2 ποστς) και θα αρχιζε FREE ωστε ο κοσμος να τον γνωρισει. Δεν μπορεις να πας να ζιτας λεφτα ακομα δεν ανοιξες το site

Δημοσ.

Ενταξει συμφωνω για το συγκεκριμενο site, αλλα υπαρχουν παρομοια με πολυ ζητηση.

Δημοσ.

Πως ειναι edit η φωτο; Την εκανα πολυ ζουμ και δε βρηκα κατι.

Δεν μπορεί να είναι edited η σελίδα με firebug ή κάποιο αντίστοιχο tool;

Δημοσ.

Εγώ πάντως έπαιξα ενα 10αρικο στο δωρεαν ματσακι που μου εδωσαν σημερα και ειναι σε εξελιξη και περιμενω να δω πως θα παει.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έπαιξα ενα 10αρικο στο δωρεαν ματσακι που μου εδωσαν σημερα και ειναι σε εξελιξη και περιμενω να δω πως θα παει.

Εγω φιλε μου θα σου πω αυτο

Εχω σιτε με προγνοστικα απο το 2007. Απο το 2009 εβαλα μπανκα 5.000 και ειχε φτασει 65.000.

1/1/2012 μηδενισα και ξανα απο 5.000 τωρα ειναι 18.000

ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ. Δεν ζιτισα ποτε.

Επιδει γνωριζω τι γινετε δεν θα ηθελα να ζηταω λεφτα.. οποτε εχω 99% σιγουρο 100% δεν υπαρχει (3 μεχρι τωρα απο το 2007) Προτιμο να το δωσω δωρεαν και να το φορτώσω εγω...

ΝΑ σας το πω απλα γιατι κατανοω οτι ο κοσμος ψαχνει λεφτα

Εχω ενα.. εχμ.. 100% οπως λεει ο φιλος

Αφου λοιπον ειναι 100%

Γιατι να μην βαλω 10.000ευρω? και να το δωσω ετσι? Η να μην το δωσω καθολου? Ποια η λογικη να ζηταω 20€? αφου ειναι 100%!!!! Δικια μου λογικη... και τελος με ξενιζει που δεν γραφει ελληνικα! Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο. (btw ειναι success και οχι succes)

FIY

100% δεν υπαρχουν! Απλα πραγματα.. Οποιος καποια φωρα εχει τετοιο δεν ειναι χαζος να το δινει γιατι αν ακουστει οτι το εδωσε χανει την πιγη ΑΜΕΣΑ.

2)99% μπορει να υπαρξει μια φωρα στις 20 εβδομαδες.. Απλα ειναι ασχημο να ονομαζουμε 100% τα ΔΥΝΑΤΑ μας. γιατι πιασαμε 3-4 σερι και το παιζουμε γκουρου.

3)Εγω ως admin παιρνω καποια ποιο.. ΨΑΧΓΕΜΝΑ.. απλα τα 99% η τα Insider info δεν ειναι 100% και πιστεψτε με κοστιζουν ΠΟΛΥ.. οχι 20€!!!

αυτα.

Δημοσ.

Φιλε και γιατι δε το ελεγες τοσο καιρο το site σου; Δε προσεχω τις υπογραφες. Ποτε ξεκινας παλι; Εχω χασει αρκετα ευρω αυτη τη χρονια και εχω σταματησει τωρα. Απο σεπτεμβριο σκεφτομαι να βαλω 2000 ευρω στη καρτα και εχω σκοπο να τα διπλασιασω στον επομενο χρονο. Εαν ειναι να ακολουθω αυτα που παιζεις.

Δημοσ.

Φιλε και γιατι δε το ελεγες τοσο καιρο το site σου; Δε προσεχω τις υπογραφες. Ποτε ξεκινας παλι; Εχω χασει αρκετα ευρω αυτη τη χρονια και εχω σταματησει τωρα. Απο σεπτεμβριο σκεφτομαι να βαλω 2000 ευρω στη καρτα και εχω σκοπο να τα διπλασιασω στον επομενο χρονο. Εαν ειναι να ακολουθω αυτα που παιζεις.

Το ποσο αδερφε δεν θα στο πω εγω... ο καθενας παιζει αυτα που θελει / μπορει.

Απο μεσα αυγουστου λογικα ξεκιναμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ.. αρχες σεπτεμβρη θα κανουμε και τα νεα Videos με νεες στιλες καποια BANK managment κτλ.. υπαρχουν μερικα αν θελεις τα βλεπεις. :)

Δημοσ.

Που μπορω να δω την προϊσταρια με τα προγνωστικα σας; Υπαρχει αρχειο; Μονο μια στηλη με τα "βαρια χαρτια" μπορω να δω.

Δημοσ.

Που μπορω να δω την προϊσταρια με τα προγνωστικα σας; Υπαρχει αρχειο; Μονο μια στηλη με τα "βαρια χαρτια" μπορω να δω.

Καλησπέρα φιλε μου.

Όχι στην σελίδα κάθε μέρα και τα + και - περνιούνται ΠΑΝΤΑ στην επομενη ανανέωση.

Από το νέο έτος θα υπάρχει k ιστορικό.

Μην δίνει όμως ΒΑΣΗ ποτε στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ καθώς ο καθένας μπορεί να γραφει ΟΤΙ θέλει εκεί ;) Το θέμα είναι να παρακολουθείς ένα site 2-3 μήνες ΠΡΙΝ αρχίσεις να βάζεις τα λεφτά σου εκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...