Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια άριστη κάρτα με περίεργη υποστήριξη.

Πρόσφατα έγινα κάτοχος της παραπάνω κάρτας. Έχοντας μια εμμονή με τα Bios αμέσως κοίταξα την ιστοσελίδα του κατασκευαστή για bios update. Εκεί διαπίστωσα ότι πράγματι υπάρχουν κάποια..

Διαπίστωσα όμως επίσης ότι με κανένα πρόγραμμα από αυτά (3) που μου παρέχει η GByte δεν μπορούσα να την flasharw.Να σημειώσω εδώ ότι προβλήματα δεν είχα σε κανένα παιχνίδι ούτε στο Battlefield 3 όπου υπάρχουν κάποιες καταγραφές με την δεδομένη κάρτα γραφικών, απλά πιστεύω ότι κάθε update (πλην ελαχίστων) είναι για καλό κ κακά τα ψέματα δεν μπορείς να έχεις ένα κολληματάκι με την αιχμή της τεχνολογίας κ συγχρόνως με το παρελθόν,το θεωρώ δισυπόστατο..

Λίγο πριν τα παρατήσω και να δεχτώ ότι θα περιμένω την GByte να ανανεώσει τα bios update προγράμματα ώστε να μπορώ να περάσω στα επόμενα bios (είχα το F23),κ με πολύ υπομονή βρέθηκα μπροστά σε ένα πολύ χρήσιμο κ χρηστικό τοπικ που περιγράφει με μεγάλη ακρίβεια και δοκιμάζοντας το και επιτυχία πως να το καταφέρετε αυτό.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχω το F42 δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα είδα μια μικρή βελτίωση στα frames αλλά όπως συνηθίζεται να γράφεται σε όλα τα αυτού περιεχομένου τοπικ "Δοκιμάζετε με δική σας ευθύνη".

Εδώ να σημειώσω ότι εγώ αν και αγοράζω πάντα κάρτες που είναι "ανοιχτές" στο o/c δεν το χρησιμοποιώ ποτέ, απλά τις θεωρώ πιο "ανθεκτικές εκδόσεις" γι'αυτο και είναι επιλογή μου, αυτό το γράφω γιατί κάποιος που χρησιμοποιεί την επιλογή o/c μπορεί να βγάλει πιστεύω παραπάνω συμπεράσματα για το καινούριο του bios..

[HOW TO] Flash Gigabyte 560Ti Bios

Οfficial GByte Bios

Description > NVIDIA Source BIOS Version :70.24.11.00.01/70.24.21.00.02 ECLK/MCLK is 900/1000 Mhz

Release For SAMSUNG and HYNIX Memory -*Enhance DX11 Game Performance

post-227308-0-77232300-1342673594_thumb.png post-227308-0-66283900-1342673884_thumb.png post-227308-0-43546500-1342674115_thumb.png

Δημοσ.

Aν κρίνω από το νούμερο, πρέπει να βγαζεις σχεδόν το ίδιο σκορ με την 6870oc. Έχεις εγκατεστημένο το mafia 2? Αν ναι, σου είναι εύκολο να τρέξεις το bench με τέρμα settings (physx disabled).'

Oι μνήμες είναι στα 1600?

Δημοσ.

Aν κρίνω από το νούμερο, πρέπει να βγαζεις σχεδόν το ίδιο σκορ με την 6870oc. Έχεις εγκατεστημένο το mafia 2? Αν ναι, σου είναι εύκολο να τρέξεις το bench με τέρμα settings (physx disabled).'

Oι μνήμες είναι στα 1600?

Όχι δεν το έχω.. οι μνήμες στον υπολογιστή λες όχι και εκεί είμαι Default.

Εμένα μου έχει καρφωθεί τώρα στο μυαλό να κάνω ένα SLI στο OsX αν και δεν λειτουργεί λένε, τώρα με το Uefi bios νομίζω έχω πιθανότητες γιατί και στα Pci's μου βγάζει "αναμονή"

Αν βρω δεύτερη θα μάθουμε.

Δημοσ.

Εγώ με την 560Ti στα 880MHz από το εργοστάσιο έχω 54,1fps στο mafia 2

Δημοσ.

Εγώ με την 560Ti στα 880MHz από το εργοστάσιο έχω 54,1fps στο mafia 2

Αμέσως πριν είχα την 6870/οc και δεν έχουν καμιά σχέση στην λειτουργία τους.. τα νούμερα στην 6870 ήταν χαμηλότερα τα είχα αναρτήσει κ αυτά, αλλά δεν είναι κιόλας τα απόλυτα νούμερα που με απασχολούν, απλά δεν μπορείς να μην αναφερθείς κ σ'αυτα αν επιλέξεις bios. ;)

http://www.insomnia.gr/topic/314733-unigine-heaven-dx11-benchmarks/page__view__findpost__p__4625986

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...