S4Lv4Ti0N Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Προφανώς δε θέλω να θέσω θέμα περι των ονομάτων και εταιριών, αλλα θέλω τη γνώμη σας για τη νέα LG και ποιά θα ήταν καλύτερη επιλογή για εμένα. http://www.msystems.gr/index.php?category=2325&product=14480 Πείτε μου μερικά λόγια για αυτήν... φαίνεται πολύ καλή... IPS panel δε προτιμάμε; Αυτή ή την 24άρα Dell; Προφανώς η 27άρα Dell είναι άπιαστη ώς τιμή... οπότε απλά θέλω μερικά λόγια περι ποιότητας...
stm00192 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ειναι παντα αναλογως τι ζητας απο ένα μονιτορ... Αν σαρεσει το μεγαλο πανελ και χρειαζεσαι και καλουδια οπως το tuner , η hdmi και τα ηχεία πας στην lg .. αν προτιμάς πολυ βολικο βραχίωνα , μεγαλυτερη καθετη αναλυση και χαμηλοτερο ''μαλλον'' input lag πας στην dell.
Zergoulini Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εγω παντως που εχω την LG M2762D ειμαι ευχαριστημενος γενικα. Τεραστια οθονη@ Ομως εχει ενα αρνητικο!!! Η αναλυση που εχει 1920x1080 ειναι μικρη για 27 ιντσες. Στα παιχνιδια θα παρατηρισεις οτι κανει καποιες τσακισεις στις γραμμες (μην φανταστεις μεγαλες απλα να εισαι ψηρας σαν εμενα θα το προσεξεις). Αν εισαι φαν των games ισως να μην αποδιδει και πολλυ καλα εκει. Αν ομως την θες για ταινιες, ιντερνετ και ταυτοχρονα και τηλεοραση τοτε θα σε υπερκαλυψει.
deesnider Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Φιλαράκια, ξέρει κάποιος αν η 27άρα IPS της LG ( http://www.msystems.gr/index.php?category=2325&product=14480 ) έχει ρυθμιζόμενη καθ' ύψος βάση; Στα χαρακτηριστικά που κοιτάζω στο msystems δε βλέπω κάποια σχετική αναφορά. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε μια 27άρα οθόνη και, δεδομένου του IPS panel, αυτή φαίνεται να έχει πολύ καλό vfm (αν υπήρχε και χωρίς tv tuner θα την προτιμούσα). Με την ανάλυση 1920 Χ 1080, δε φαντάζομαι ότι θα αντιμετωπίσω πρόβλημα (κυρίως για ταινίες τη θέλω). Την καθ' ύψος ρύθμιση όμως, τη θεωρώ απαραίτητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα