Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο τι επηρεαζετε η ταχυτητα του ιντερνετ???

Εχω αγορασει το πακετο της forthnet economy προπληρωμενο με μεγιστη ταχυτητα 24mbs και περιμενω να κανουν την συνδεση . Ειμαι σιγουρος πως δεν θα πιανει αυτην την ταχυτητα αλλα αν γινεται να μαθω ποσο περιπου θα ποιανει???

Μενω στην χαλκιδικη , το κουτι του οτε ειναι ακριβως εξω απο το σπιτι μου και ακριβως διπλα μου υπαρχει ιντερνετ καφε με connex . Στο ιντερνετ καφε εχω ποιασει ταχυτητα μονο μια φορα 10

Mbs ενω καθημερινα κατεβαζω με 1 mbs .

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Την ταχύτητα επιρεάζουν διάφοροι παράγοντες.

Τέτοιοι είναι η απόσταση απο το κοντινότερο σταθμό του ΟΤΕ(δεν παίζει ρόλο το κουτί), η ποιότητα των καλωδιώσεων και οι ρυθμίσεις του ρούτερ, το πόσα εμπόδια μεσολαβούν μεταξύ υπολογιστή-ρούτερ κ.α.

Αν στο internet cafe υπάρχουν τέτοιες ταχύτητες, κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις τις ίδιες(αυτό, με τη προυπόθεση να έχει κι αυτό 24άρα σύνδεση και όχι μικρότερη).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γενικα τον χειμωνα ολο το χωριο αδιαζει και λιγοι εχουν ιντερνετ ή σταθερο κοντα μου ...

Γραμμες του οτε περασαν στον δρομο μας πριν πεντε χρονια... Και το κοντινοτερο καταστημα οτε ειναι 5 χιλιομετρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

άλλο κατάστημα κι άλλο "σταθμός" (δλδ Αστικό Κέντρο) που αναφέρθηκε ποιο πάνω...

μπες στο webconfig του router σου και πες μας τα line stats σου, συγχρονισμό attenuation κτλπ...

Δημοσ.

Την ταχύτητα επιρεάζουν διάφοροι παράγοντες.

Τέτοιοι είναι η απόσταση απο το κοντινότερο σταθμό του ΟΤΕ(δεν παίζει ρόλο το κουτί), η ποιότητα των καλωδιώσεων και οι ρυθμίσεις του ρούτερ, το πόσα εμπόδια μεσολαβούν μεταξύ υπολογιστή-ρούτερ κ.α.

Αν στο internet cafe υπάρχουν τέτοιες ταχύτητες, κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις τις ίδιες(αυτό, με τη προυπόθεση να έχει κι αυτό 24άρα σύνδεση και όχι μικρότερη).

το καφαο και απεξω να ειναι δεν παιζει καποιο ρολο οπως σωστα ειπε ο φιλος.το βασικο ειναι που ειναι το αστικο κεντρο που ξεκιναει η γραμμη.τωρα για το ποσα εμποδια μεσολαβουν αυτο εχει να κανει με την ταχυτητα wirelessοχι ταχυτητα συγχρονισμου.επισης στο ρουτερ πρεπει να κανεις ματσακονια για να ριξεις την ταχυτητα αλλιως οτι και να κανεις δεν θα πειραξει την ταχυτητα sync.

Γενικα τον χειμωνα ολο το χωριο αδιαζει και λιγοι εχουν ιντερνετ ή σταθερο κοντα μου ...

Γραμμες του οτε περασαν στον δρομο μας πριν πεντε χρονια... Και το κοντινοτερο καταστημα οτε ειναι 5 χιλιομετρα.

οτι αδειαζει το χωριο βοηθαει το Crosstalk αλλα οχι κατι παραπανω.αν ειναι 5 χιλιομετρα τοτε παιζει και να μην ειχες καν adsl.οποτε το 1 mbyte που λες οτι κατεβαζεις η σημαινει 10 mbit Οτι παιζει η γραμμη η εχει ενωσει πολλες γραμμες.

Απο τι επηρεαζετε η ταχυτητα του ιντερνετ???

Εχω αγορασει το πακετο της forthnet economy προπληρωμενο με μεγιστη ταχυτητα 24mbs και περιμενω να κανουν την συνδεση . Ειμαι σιγουρος πως δεν θα πιανει αυτην την ταχυτητα αλλα αν γινεται να μαθω ποσο περιπου θα ποιανει???

Μενω στην χαλκιδικη , το κουτι του οτε ειναι ακριβως εξω απο το σπιτι μου και ακριβως διπλα μου υπαρχει ιντερνετ καφε με connex . Στο ιντερνετ καφε εχω ποιασει ταχυτητα μονο μια φορα 10

Mbs ενω καθημερινα κατεβαζω με 1 mbs .

κατεβαζεις με 1mbit η με ενα mbyte?τα 10 mbit που λες σε κατεβασμα ειναι περιπου 1mbyte και κατι ψηλα.οταν κατεβαζεις συνηθως ειναι σε mbyte.

αν εμπαινες μεσα στο ρουτερ του connex και εβλεπες τα χαρακτηριστικα θα σου λεγαμε κατι παραπανω.παντως οτι θα πετυχεις με τον ενα provider θα πετυχεις πανω κατω και με τον αλλον.αμα εισαι μακρια τοτε οτι και να κανεις δεν θα πετυχεις μεγαλη ταχυτητα.τα γνωστα δηλαδη.εκει δεν φταιει ο isp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...