Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι το 2015 οπου θα σταματήσει να εκπέμπει. Το ειπε ξεκάθαρα ο διευθυντής της DIGEA σημερα το πρωι.

Επισης ξεκαθάρισε οτι ένα μεγάλο ποσοστό θα έχει καλό σήμα απ τη Πάρνηθα. Οκ θα υπάρχουν και κάποιοι που δε θα έχουν αλλά τι να κάνουμε??? :fear:

Κοιτα...Μπορει στο κράτος που ζεις οι παππουδες να ειναι ολοι σαν 20 ετών, αλλα επειδή στο δικό μας κράτος δεν ισχύει αυτο σε μεγάλο ποσοστό, το προβλημα ειναι υπαρκτό.

Εμενα σκασιλάρα μου. Τηλεόραση σπάνια βλέπω και όταν θα δω, έχω πάρει καινουργια με ενσωματωμένο δέκτη. Ειμαι υπερ της τεχνολογίας, μεγαλωμένος με αυτη, δε μου φαίνονται Κινέζικα όσα συμβαίνουν.

Ε για τους 80χρονους, πως να το κάνουμε...δεν ειναι το ίδιο.

Προσπαθουσα να εξηγήσω στην 85χρονη θεια από κάτω, τι ακριβως συμβαίνει και η γυναίκα πηγε να πάθει εγκεφαλικό.

Λογικό όταν επι 10 χρόνια, βλέπει σε μια συγκεκριμένη τηλεόραση με μεγάλο κώλο, με ένα τεράστιο τηλεκοντρόλ που ολα ειναι ξεκάθαρα, και τωρα εγω της λέω οτι πρεπει να χρησιμοποιείς θειά και το μικρό και το μεγάλο κτλ κτλ.

Και δεν ειναι η μονη θειά. Υπάρχουν χιλιάδες!!!

Δεν ειναι θεμα τρομολαγνείας.

Κάποιοι το μεταφράζουν έτσι λες και είμαστε κατά της τεχνολογίας.

Καμία σχέση. Απλά σε κάθε βημα που γίνεται μπροστά, κάποια πράγματα πρέπει να τα σκέφτονται νωριτερα δινοντας της ανάλογες λυσεις.Ιδιαίτερα σε οτι αφορά τις ευαισθητες κοινωνικές ομάδες που δυστηχως στην Ελλάδα ειναι αρκετές με πολυ κόσμο.

Στη δεδομένη φάση και συμφωνώντας με τον τοπικ σταρτερ, υπήρξε τεράστια εκμετάλλευση σε οτι αφορά τους δεκτες.

Εδω έπαιρνες τηλεόραση 2 ετών με ενσωματωμένο δέκτη mpeg2 και μια βδομάδα μετά σου έλεγαν οτι δε θα ειναι συμβατός με το mpeg4 που ανακοινωθηκε τωρα.....Αστεία πράγματα δηλαδη.

Που να ξερε ο κόσμος??

Δεν ειναι ολοι ιντερνετάκιδες που θα τρωνε 24 ωρες στο νετ να ενημερώνονται για τα πάντα και ολες τις τεχνολογικές εξελίξεις...

Πάρα πολλά λάθη έχουν γινει στο συγκεκριμένο θέμα.

Παρεπιπόντος δε βλέπω κανέναν να έχει την ιδια ευαισθησία για τους "μαγκες Ελληνες" σε ότι αφορά της Ευρωπαϊκή οδηγία για τα διόδια που ανέφερα παραπάνω.

Ειμαστε τοσο μάγκες που σκάμε λεφτά για να έχουμε ψηφιακά κανάλια τη στιγμη που πληρωνουμε 3.20 για τη Κορινθου-Πατρων σε δρομο με μια λωριδα κυκλοφορίας, με σταματημένα εδω και 1 χρόνο έργα, παράνομο και καταχρηστικό, τρώμε προστιμο απ την Ε.Ε. αλλά δε μιλάει άνθρωπος...

Τονίζω και πάλι οτι και τα ψηφιακά κανάλια Ευρωπαϊκή οδηγία είναι...

...οπως δεκάδες άλλες Ευρωπαϊκές οδηγίες που δεν ιδρώνει καν το αυτί μας.

Ελληνικο DNA και εδω ή απλά αδιαφορία για κάτι που δε μας ενδιαφέρει τόσο άμεσα όσο η τηλεόραση?

Υ.Γ- Καναν ψηφιακό δέκτη με μεγάλο απλο τηλεκοντρόλ για να βλέπουν γιαγιάδες και παππουδες με προβλήματα ορασης (οπως οι περισσότεροι δηλαδη) έχετε εντοπίσει μπας και σώσουμε καναν γειτονα απ τα πολλαπλά εγκεφαλικά αύριο??? :mrgreen: B)

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά αυτό το επιχείρημα με τα γερόντια αρχίζει και καταντάει γελοίο, μην πω καμιά άλλη λέξη.

Τουλάχιστον δεν το αλλάζουμε το τροπάριο σε κανά άλλο επιχείρημα; Τι είναι τα γερόντια, καθυστερημένα; Ή τελείως γίδια; Ή έχουν πάψει να έχουν πια εγκέφαλο, ή να λειτουργεί ο μαμημένος; Ακούς εκεί δεν μπορούν να δουν το κουμπί του τηλεκοντρόλ, να δω τι άλλη κοτσάνα θα διαβάσω....γνωρίζω τυφλό 85άρη, που έχει χάσει την όρασή του κατά 100% τα τελευταία 10 χρόνια, μια χαρά προσαρμόστηκε στη ζωή χωρίς φως στα 75 του και μια χαρά το δουλεύει το τηλεκοντρόλ με την αφή, ακόμα και το κινητό τηλέφωνο τον έχω δει να χειρίζετε, έλεος δηλαδή, ακούς εκεί δεν μπορούν να δουν το κουμπάκι..

Δημοσ.

Από την μία λέω να απαντήσω στον Midi αλλά από την άλλη σαν αυθεντία που είναι δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη. Βάλε και το γεγονός πως είναι και βάζελος κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα οπότε άσε καλύτερα...

Είτε θα έχουμε ανθρώπους που θα μιλάνε κατά της αλλαγής και δεν θα βγάζουμε άκρη μαζί τους είτε θα έχουμε ανθρώπους που θα μιλάνε υπέρ της αλλαγής και δεν θα βγάζουμε άκρη μαζί τους.

Συζήτηση ανθρωπινή δεν μπορούμε να κάνουμε, fact.

Δημοσ.

Εμένα ο παππούς μου, δεν την παλεύει με τον αποκωδικοποιητή. Έχει πρόβλημα με τα χέρια του και δυσκολεύεται με το άλλαγμα των καναλιών με το μεγάλο τηλεκοντρόλ, φαντάσου τι τραβάει με την ψείρα του οικονομικού αποκωδικοποιητή. Η μόνη του διασκέδαση δε είναι η τηλεόραση και το τάβλι στο Κ.Α.Π.Η. :) Κοντεύει να πάθει κατάθλιψη, είναι στο νησί τώρα και όποτε μιλάμε, πέρα των τυπικών το κύριως θέμα συζήτησης είναι η τηλεόραση. Λεφτά δεν έχει για νέα τηλεόραση οπότε θα του χτυπήσω εγώ μια τον άλλο μήνα που μου είπαν ότι θα μου στάξουν κάτι φράγκα από δουλειά περασμένου έτους. Θα μου γαμηθεί το budget των διακοπών.....αλλά τι να κάνουμε έναν τον έχουμε......

Αν δε, δεν πάρω τα φράγκα, θα μείνω με μπιλοζίρια ευρώ για διακοπές, οπότε με βλέπω να βγαίνω στο κλαρί στο Pierros, γιατί δεν θα μου στερήσει εμένα η γαμωκρίση την Μύκονο. Ναι ελληνάρας to the bone, φαμίλια και Μύκονος uber alles :)

Δημοσ.

Συγγνώμη, αλλά αυτό το επιχείρημα με τα γερόντια αρχίζει και καταντάει γελοίο, μην πω καμιά άλλη λέξη.

Τουλάχιστον δεν το αλλάζουμε το τροπάριο σε κανά άλλο επιχείρημα; Τι είναι τα γερόντια, καθυστερημένα; Ή τελείως γίδια; Ή έχουν πάψει να έχουν πια εγκέφαλο, ή να λειτουργεί ο μαμημένος; Ακούς εκεί δεν μπορούν να δουν το κουμπί του τηλεκοντρόλ, να δω τι άλλη κοτσάνα θα διαβάσω....γνωρίζω τυφλό 85άρη, που έχει χάσει την όρασή του κατά 100% τα τελευταία 10 χρόνια, μια χαρά προσαρμόστηκε στη ζωή χωρίς φως στα 75 του και μια χαρά το δουλεύει το τηλεκοντρόλ με την αφή, ακόμα και το κινητό τηλέφωνο τον έχω δει να χειρίζετε, έλεος δηλαδή, ακούς εκεί δεν μπορούν να δουν το κουμπάκι..

Τα γεροντια ειναι απλά γερόντια.

Και εγω ξέρω 90χρονη που οδηγάει καλυτερα απο εμένα. So what??

H ιδια 90χρονη δε μπορει να χειριστεί ασυρματο τηλέφωνο.

Αν μπορεις εσυ να της το μάθεις θα σου δωσω 50 ευρω ζεστά ζεστά... :mrgreen:

Εμένα ο παππούς μου, δεν την παλεύει με τον αποκωδικοποιητή. Έχει πρόβλημα με τα χέρια του και δυσκολεύεται με το άλλαγμα των καναλιών με το μεγάλο τηλεκοντρόλ, φαντάσου τι τραβάει με την ψείρα του οικονομικού αποκωδικοποιητή.

μμμ...παιζει να ειναι ο μόνος παππους στο κόσμο που τρέμουν τα χέρια του και έχει προβλημα με το μικρο τηλεκοντρολ...:P (αστειεύομαι ασφαλως)

Ναι ρε γμτ...σοβαρο προβλημα αυτο...

Και γενικά έχουν τη κακη συνήθεια να τα κάνουν ολα μικρά πλέον. Οκ καλο για εμάς τους νέους, οι μεγάλοι ομως έχουν θέμα...χαχαχα

Είτε θα έχουμε ανθρώπους που θα μιλάνε κατά της αλλαγής και δεν θα βγάζουμε άκρη μαζί τους είτε θα έχουμε ανθρώπους που θα μιλάνε υπέρ της αλλαγής και δεν θα βγάζουμε άκρη μαζί τους.

Αυτο που κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται συνηθως, ειναι πως δεν ειναι αναγκαίο να εισαι κατά σε μια αλλαγή όταν απλά μιλάς για κάποια μειονεκτήματα αυτης.

Ισα ισα που δειχνεις και περισσότερο πληροφορημενος.

Στη δεδομένη φάση, ολοι θέλουμε τα ψηφιακά κανάλια, αλλά ειναι μη αληθές να λέμε οτι δε θα έχει προβλημα ένας μεγάλος αριθμος ανθρωπων με αυτη την αλλαγή, οχι επειδη δε θέλει τη νεά τεχνολογία αλλά επειδη δεν έχει την οικονομικη δυνατότητα είτε την τεχνογνωσία είτε απλά το κουράγιο να μάθει κάτι καινουργιο...(τα προβληματα υγειας τα αναφέραμε ηδη)

Δημοσ.

Τα γεροντια ειναι απλά γερόντια.

Και εγω ξέρω 90χρονη που οδηγάει καλυτερα απο εμένα. So what??

H ιδια 90χρονη δε μπορει να χειριστεί ασυρματο τηλέφωνο.

Αν μπορεις εσυ να της το μάθεις θα σου δωσω 50 ευρω ζεστά ζεστά... :mrgreen:

Άσε μας ρε φίλε που δεν μπορεί να χειριστεί το ασύρματο τηλέφωνο. Λες και είναι ανάγκη να μάθει πώς να του βάζει ώρα και ημερομηνία και πώς να του αλλάζει τους χτύπους και να του βάζει ξυπνητήρι. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να το βάζει στη βάση να φορτίζει και να πατάει το πράσινο κουμπάκι για να το σηκώσει, και να το ξαναπατάει όταν τελειώσει η κλήση. Αν δεν μπορεί να κάνει αυτά τα 3 απλούστατα πράγματα, τότε μιλάμε για ηλικιωμένο με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που θέλει παρακολούθηση 24/7. Στην ίδια κατάσταση όμως βρίσκεται πχ και ένα παιδάκι με νοητικά προβλήματα, μήπως να παραπονεθούμε και γι'αυτά που δεν θα μπορούν ν'αλλάζουν κανάλι;

Το ίδιο και με το χειριστήριο του αποκωδικοποιητή, ένα κουμπί ν'ανοίγει, και ένα κουμπί να πηγαίνουν τα κανάλια προς τα κάτω και το δίπλα του προς τα πάνω. Ακόμα και με την αφή μπορεί να τα μάθει ποια είναι, δεν χρειάζεται να μπαίνει σε λεπτομέρειες να μάθει πώς να βλέπει και να διαβάζει το πρόγραμμα ή ν'αλλάζει το μενού του. Στο κάτω κάτω στην τηλεόραση, γνωρίζει πώς να αποθηκεύει κανάλια πχ; Αμφιβάλλω, απλά να την ανοίγει με ένα κουμπί και με τα άλλα δύο να πηγαίνει τα κανάλια πάνω κάτω.

Και είναι δύσκολο να το μάθουν αυτό. Όσοι είναι δύσκολο να το μάθουν, είναι και άρρωστοι που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους χωρίς να τους προσέχει άτομο.

Ειλικρινά δεν ασχολούμαι άλλο, είναι το γελοιότερο επιχείρημα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Μακράν το γελοιότερο.

Δημοσ.

Από την μία λέω να απαντήσω στον Midi αλλά από την άλλη σαν αυθεντία που είναι δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη. Βάλε και το γεγονός πως είναι και βάζελος κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα οπότε άσε καλύτερα...

Συζήτηση ανθρωπινή δεν μπορούμε να κάνουμε, fact.

Απτην παραλλη και μια χαρα απαντησες και το δηλητηριο σου πεταξες και απολα, φιλε Ελληνα.

Τσαμπα προλογος περι "δεν αξιζει να απαντησω" με λιγα λογια.

Δευτερον, η παρουσια μου στο παρον τοπικ με 3 ποστ σε καμια 12ρια σελιδες που εχουν γραφτει τα απειρα, δε νομιζω να εδωσε την εντυπωση οτι δε βγαζεις ακρη μαζι μου η οτι δινω το παρον για να παριστανω την αυθεντια ή να προκαλεσω. Με εκπληξη βλεπω οτι προκαλουμαι σε προσωπικο επιπεδο, αλλα αν κουβαλας συμπλεγματα απο αλλα τοπικ, τοτε τι να πει κανεις οταν χαλας το ιδιο σου το τοπικ απλα για να τα εκδηλωσεις (εγω παντως συμετειχα στο θρεντ σου με ΑΠΟΨΗ, χωρις να τρολλαρω κανεναν).

Και τριτον, συζητηση ανθρωπινη δεν μπορεις να κανεις. Εσυ. Φαινεται ξεκαθαρα εξαλου απτις 2 πρωτες σειρες στο παραπανω ποστ σου. Το περιεργο ειναι πως διαμαρτυρεσαι για τους αλλους.

Τελος, το να ακουω επιχειρηματα κατα του αναλογικου switch off και να αντιπαραβαλω τα δικα μου πλαισιωμενα απο τεχνικα ζητηματα που ειναι και τα σημαντικοτερα εν προκειμενω, δε θα επρεπε να σου κανει εντυπωση, διοτι εσυ εδωσες τετοια τροπη στη συζητηση με το αρχικο σου ποστ. Πως γινεται τωρα 12 σελιδες μετα, το δηθεν προβλημα σου να ειναι αυτο?

Δημοσ.

Ελπίζω η διάρκεια ζωής των αποκωδικοποιητών να είναι ικανοποιητική γιατί σε έρευνα αγοράς που έκανα σήμερα διαπίστωσα ότι όλες οι μάρκες μου ήταν τελείως άγνωστες .

Δημοσ.

καλα εισαι

εγω εχω εδω και ενα χρονο 50αρα η οποια δεν ειναι καν συνδεδεμενη σε κεραια τηλεορασηςdevil.png

ναι,ζω και χωρις πρετεντερη

χέστηκα κι εγώ για τα mainstream κανάλια.. Τα μικρά παρακολουθώ περισσότερο , που έχουν και καμιά εκπομπή της προκοπής (κάτι sunny, channel 9, blusky κλπ.)..

η πεντάδα των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών έχει ξεπεράσει την κατηγορία "εμετός" κατά πολύ. Μόνο καμιά σειρά επανάληψη χαζεύω σε αυτά, και αθλητικά (όταν είχαν)..

το μονο λαθος σε ολη την υποθεση ειναι η εσκεμμενη παραπλανηση

πριν το 10 δεν ειχε αναφερθει σχεδον καθολου

και ολοι παιρνανε τοτε τηλεορασεις ειτε χωρις ψηφιακο δεκτη ειτε με το Mpeg2

τωρα εχουμε αλλη παραπλανηση,με το τροπο που το λενε στη τηλεοραση ολοι νομιζουν οτι θα κοπει τελειως το αναλογικο,ενω θα συνεχισει για 3 χρονια ακομα απο τη παρνηθα

έλα ντε.. μας βάλανε στο τρυπάκι κάθε 3 χρόνια να αλλάζουμε τηλεόραση. Τι είναι , κινητό ;

κι αν βγει το mpeg8 σε 2 χρόνια , ξανά τα ίδια ;

Μιας και τα λες εσυ αυτα μπορεις και να αναλυσεις λεπτομερως ή εστω με μετρια λεπτομερεια τι σημαινουν ολα αυτα. Πιο συγκεκριμενα:

α)Τι ειδους πλεονεκτημα ειναι αυτο ακριβως για τον καταναλωτη/τηλεθεατη αυτο που λες για τον αριθμο των πομπων?

β)Τι θα πει ειναι πλεονεκτημα(για τον καταναλωτη/τηλεθεατη) του ψηφιακου εναντι του αναλογικου η καταναλισκομενη ενεργεια? Τι εννοεις ακριβως? Σε τι αναφερεσαι ακριβως?

γ)Τι θα πει ειναι πλεονεκτημα(για τον καταναλωτη/τηλεθεατη) του ψηφιακου εναντι του αναλογικου τα εξοδα συντηρησης? Τι εννοεις ακριβως? Σε τι αναφερεσαι συγκεκριμενα?

δ)Ποια ειναι αυτα τα "κλπ κλπ" που αναφερεις? Δωσε τα εστω επιγραμματικα. Διοτι πολλες το "κλπ κλπ" ειναι ατοπο και λαθος και αυτος που το αναφερει το κανει για λογους εντυπωσιασμου για να δειξει πληθος επιχειρηματων μεγαλυτερο απο το πραγματικο. Δεν λεω οτι και εδω περα γινεται αυτο με εσενα και απλως εχω την απορια τι εχεις στο μυαλο σου με το "κλπ κλπ".

να προσθέσω κι εγώ , ότι θέλει ο στρατός τις συχνότητες και πρέπει να κόψουν το λαιμό τους όλοι να βγουν από αυτές μέχρι το 2015..

Ειδικά τώρα που ο ΟΤΕ έχει ιδιωτικοποιηθεί, πρέπει να κλειδωθούν συχνότητες για ασφαλείς επικοινωνίες.

fXIS5.jpg

τα pixels μάλλον τα δημιούργησε η μούρη στην οθόνη, όχι η κεραία ! :P

• Like 1
Δημοσ.

Απτην παραλλη και μια χαρα απαντησες και το δηλητηριο σου πεταξες και απολα, φιλε Ελληνα.

Τσαμπα προλογος περι "δεν αξιζει να απαντησω" με λιγα λογια.

Μα δεν απάντησα, όπως ούτε και τώρα, θα μπορούσα αλλά δεν θέλω και δεν υπάρχει κατάλοιπο από άλλο thread (ούτε καν θυμάμαι κάτι)

Δημοσ.

το ψηφιακο σημα η πιανει η δε πιανει

δεν εχει ενδιαμεση λυση

αν δε σου πιανει φταιει η κεραια σου.που ετσι κι αλλιως αν ειχες αναλογικο δε θα βλεπες τιποτα

Αυτο δεν ισχυει.Εβαλα 3 δεκτες στους παππουδες μου απο κατω,οι οποιοι μεχρι στιγμης εβλεπαν μια χαρα με αναλογικο με λιγα χιονια.Τωρα δεν δουλευουν τα ετ1,νετ,ετ3 και αμα δουλευουν και οι τρεις τηλεορασεις ταυτοχρονα δεν δουλευει στις δυο το μεγκα.Δοκιμασα και με αλλους δεκτες και κανει τα ιδια.Λογικα φταιει η καλωδιωση που ειναι παλια,αλλα με τα αναλογικα εβλεπαν μια χαρα εστω και με λιγα χιονια,αλλα σε καμια περιπτωση καθολου οπως τωρα στα ψηφιακα.Απαραδεκτο...!!!

Γενικα αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι το ψηφιακο ειναι καλο μονο για αυτους που δεν μπορουσαν να βλεπουν με χιονια ή ειδωλα.Αλλα εδω δεν εχει τετοια.Αμα με το αναλογικο εβλεπες με καποια ελαχιστα προβληματα(χιονια,ειδωλα) εδω δεν βλεπεις καθολου.Μεγιστη μαλακια για εμενα.Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δεν τους ενδιαφερει καθολου το pvr,το hd,το 5.1 και οι αλλες παπατζες και απλα θελουν να βλεπουν την τηλεοραση τους.Επειδη σε εμας τους νεους μας αρεσουν αυτα δεν σημαινει οτι ειναι ολοι ετσι.Αντε μαθε στην γιαγια μου που δεν βλεπει καλα να αλλαζει καναλι με τα κουραδακια που δινουν για χειριστηρια,αντε πες της γιατι πλεον δεν βλεπει ετ1 και γιατι ο δεκτης αργει να αλλαξει καναλια.Εκσυγχρονισμος,οχι μαλακιες.....

Για αυτα που διαβασα πριν του στυλ "γιναμε ανθρωποι" κτλ.....τι να πω ρε παιδια.Ναι γιναμε ανθρωποι που βλεπουμε ψηφιακα.Εδω δεν υπαρχουν δουλειες,οι δρομοι μας ειναι λες και οδηγας σε εμπολεμη ζωνη,τα χαρατσια μας θεριζουν και εμεις γιναμε ανθρωποι επειδη βλεπουμε ψηφιακα.ΟΥΑΟΥ!!ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;;;

Εμεις στο σπιτι μου τοσο καιρο μια χαρα βλεπαμε αναλογικα,σκασαμε τα λεφτα μας και τωρα βλεπουμε την ιδια σαβουρα,αλλα με καθυστερηση σηματος.Μιλαμε για αναπτυξη οχι αστεια.Α ξεχασα εχει dolby digital 5.1.Ε ναι,αν δεν ακους την τατιανα απο τα front ηχεια και τα κοινο απο τα πισω ηχεια να ζητοκραυγαζει,ενω το γουφερ να βαραει τις χαμηλες συχνοτητες της backround μουσικης που παιζει δεν λεει. :-(

Αυτοι που εβλεπαν τα αναλογικα με χιονια,αλλα ΕΒΛΕΠΑΝ,τωρα που δεν βλεπουν τιποτα και σκασαν και 30 ευρω τι κανουν;Στο χωριο για παραδειγμα βλεπουν ελαχιστα καναλια με πολλααααα χιονια.Οτι και να εχουμε αλλαξει(καλωδια,κεραιες,ενισχυτες σηματος κτλ) δεν καταφεραμε τιποτα.80 χρονων ομως ανθρωποι δεν τους πηραζει,περνανε την ωρα τους.Αμα παει το ψηφιακο με το καλο και κλεισουν τα αναλογικα τι θα βλεπουν;;;;Τα @@ μου.Μιλαμε για προοδο,πσσσσσσ...........Πριν βλεπανε,τωρα οχι!!!!!!.

Καλα κανουν και βαζουν τα ψηφιακα αλλα απαραδεκτο που θα γινει γενικο κλεισιμο των ψηφιακων μεχρι το 2015 που λενε.Μερικους απο εμας μας βολευει,αλλα μην σκεφτομαστε μονο το τομαρι μας.

Τελος μην το σκεφτεστε σαν αναπτυξη της χωρας τα ψηφιακα καναλια.Θελουμε κατι πολυ μεγαλυτερο απο την δηθεν αναπτυξη που μας προσφερουν τα ψηφιακα καναλια για γινουμε Ευρωπη.Αν και οπως ξαναειπα,@@ αναπτυξη μιας και η μιση χωρα δεν θα βλεπει τιποτα.Δεν ζουμε ολοι σε μεγαλουπολεις,υπαρχουν και τα κουτσοχωρια.........

• Moderators
Δημοσ.

\Με όλο το σεβασμό..

Δε ξέρω αν το γνωριζεις αλλά υπάρχει η πιθανότητα να μη παρεις ποτέ σύνταξη....οχι 300 ευρω που καποιοι παίρνουν μετά απο 20 χρόνια εργασίας.

Εχω άνθρωπο που βγηκε στη συνταξη στα 65 του ως αγρότης (οχι με δικό του χωράφι, δουλευε πάντα σε άλλους) και μετά απο 45 χρόνια δουλειάς,(αναγνωρισμένα όλα, ακόμα και τα στρατεύσημα) πήρε 520 ευρω.

Αν εσένα σου φθάνουν για να ζήσεις, οκ δεν έχω πρόβλημα...

Φυσικά και καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην πάρω ποτέ σύνταξη. Τραγική ειρωνεία: για το ότι δεν θα πάρω σύνταξη θα ευθύνονται κατά κύριο λόγο αυτά τα γεροντάκια των 300 ευρώ που αναφέρθηκαν. Αλλά εγώ πρέπει να τους λυπηθώ, ενώ αυτοί ακόμα και μέχρι σήμερα δεν με λυπούνται.

Αλλά ακόμα κι έτσι, αρνούμαι να δεχτώ ότι με ΠΛΗΡΗ ένσημα μετά από 45 χρόνια εργασίας, ο γνωστός σου παίρνει 520 ευρώ σύνταξη. Εκτός κι αν ως «45 χρόνια δουλειάς» εννοείς 3-4 μήνες το χρόνο. Εγώ, πάντως όσους ξέρω που βγήκαν με συμπληρωμένα χρόνια και έσνημα σε σύνταξη, ο πιο ριγμένος παίρνει 950 ευρώ. Αυτά τα 300εύρα είναι για όσους δεν κόλλησαν ποτέ ένσημο στη ζωή τους και -κατά την άποψή μου- πολύ κακώς παίρνουν σύνταξη.

Τέλοσπάντων, αυτή η τρομολαγνεία με ταυς ηλικιωμένους που δεν καταλαβαίνουν κλπ, μου θυμίζει όταν είχαμε αλλάξει νόμισμα σε ευρώ. Τα ίδια έλεγαν τότε, πως θα καταφέρνουν οι γέροι να χειρίζονται το νέο νόμισμα και τα συναφή. Δεν τους είδα να ζορίστηκαν και πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...