zeniath Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μετα το κραξιμο που εφαγα στις προηγουμενες σελιδες, σε αυτο το ερωτημα μου δεν απαντησαν οι κραχτες μου. Αρα εχω δικιο… Fuck Yeah Baby!! You just won the Game ΥΓ: να τους πάρουν τα παιδιά τους, γι'αυτό δεν απαντάμε τόσες σελίδες στην έξυπνη ερώτηση
minaras_tio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Όχι, απλά είναι αδιάφορο το ερώτημα. Δεν κατάφερες τίποτα ιδιαίτερο, mate. Ναι αδιαφορο…κατσε να φτασεις στην ηλικια τους, να παιρνεις 300 ευρω συνταξη και σου λεω εγω τι ειναι αδιαφορο και τι οχι… Εαυτουληδες ολοι…. You just won the Game ΥΓ: να τους πάρουν τα παιδιά τους, γι'αυτό δεν απαντάμε τόσες σελίδες στην έξυπνη ερώτηση Τι να κατσω τωρα να απαντησω αδερφε? Βαλε το μυαλο σου να σκεφτει αυτο που γραφεις…αλλα μη το κουρασεις πολυ.
gigisoni Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μετα το κραξιμο που εφαγα στις προηγουμενες σελιδες, σε αυτο το ερωτημα μου δεν απαντησαν οι κραχτες μου. Αρα εχω δικιο… Fuck Yeah Baby!! Αμάν ρε φίλε τι θα κάνουν, ό,τι έκαναν και οι δικοί μας παππούδες και γιαγιάδες που δεν είχαν τηλεόραση. Ακούν ράδιο. Πλέκουν. Περνάν την ώρα τους με τα εγγόνια. ΚΑΠΗ Πάρκα και βόλτες Σταυρόλεξα Θα κόψουν από κάπου αλλού για να δώσουν τα 30 του αποκωδικοποιητή, όπως θα έκοβαν από κάπου αλλού για ν'αγοράσουν καινούργια τηλεόραση αν και όταν χαλάσει, που μηχάνημα είναι θα χαλάσει δεν μπορεί SUDOKU Ο μπαμπάς μου παίζει φλιπεράκι σε PS2, ξέρω άλλους παππούδες που ξέρουν και άλλα παιχνίδια Τάβλι Σκάκι Σεξ (ω ναι, και σ'αυτήν την ηλικία) Διήγηση ιστοριών ή και παραμυθιών σε μικρότερες ηλικίες Αντί να χάνουν την ώρα τους στα τούρκικα, μπορούν να βοηθήσουν την γειτόνισσα να ξελασκάρει 1-2 ώρες από τα παιδιά της, ευκαιρία να την γνωρίσουν κιόλας να κάνουν γνωριμίες. Σου έφτασαν οι απαντήσεις ή θέλεις και άλλες;
DrLo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μετα το κραξιμο που εφαγα στις προηγουμενες σελιδες, σε αυτο το ερωτημα μου δεν απαντησαν οι κραχτες μου. Αρα εχω δικιο… Fuck Yeah Baby!!
DrLo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Επισης, 3 πουλακια καθονταν και βλεπαν ciao Ant1 (ναι με ψηφιακο σημα) Αντε να το κάνω τάληρα (που έλεγε κάποιος σε ελληνική ταινία) μπας και το καταλάβεις ... Το ότι δε σου απαντά κάποιος δε σημαίνει ότι δεν έχει τι να σου πει, απλά δε θέλει να χαλάσει χρόνο μιλώντας σε ανθρώπους που δε σκαμπάζουν.
zeniath Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Nevermind user suspended no point answering previous post delete αν δεν βαριέστε στο ποστ μου αυτό
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ναι αδιαφορο…κατσε να φτασεις στην ηλικια τους, να παιρνεις 300 ευρω συνταξη και σου λεω εγω τι ειναι αδιαφορο και τι οχι… Εαυτουληδες ολοι…. Ναι, έχεις δίκιο, πως δεν το σκέφτηκα. OH WAI-- θα είναι μάλλον επειδή εγώ κολλάω ένσημα και δεν θα παίρνω μόνο 300 ευρώ αντίθετα με κάποιους που είτε δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους, είτε δούλευαν ανασφάλιστοι. Sorry, bro :/
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μετα το κραξιμο που εφαγα στις προηγουμενες σελιδες, σε αυτο το ερωτημα μου δεν απαντησαν οι κραχτες μου. Αρα εχω δικιο… Fuck Yeah Baby!! Έλα ντέ, τι θα κάνουν τα γεροντάκια χωρίς την παπαγαλία της Τρέμη και του Τσίμα. Τι θα κάνει η γενιά αυτή που συντηρούσε τον δικομματισμό επι 30 χρόνια, και υποθήκευσε το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου; Πώς θα αντέξουν χωρίς Mega και Skai για να "ενημερώνονται" και αυτοί; Πώς θα αντέξουν χωρίς τους νταβαντζήδες εκβιαστές που καθημερινά τους υποδηλώνουν το τι να ψηφίσουν;
pournaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μετα το κραξιμο που εφαγα στις προηγουμενες σελιδες, σε αυτο το ερωτημα μου δεν απαντησαν οι κραχτες μου. Αρα εχω δικιο… Fuck Yeah Baby!! Τι ακριβως απαντηση περιμενεις; Εγραψα και πριν, μιλαμε για ιδιωτικη πλατφορμα, οτι και να κανοτν δικαιωμα τους, μπορει αυριο το πρωι να δουν οτι δε βγαινουν, να κατεβασουν διακοπτες και να σβησουν ολα τα ιδιωτικα καναλια. Τοτε τι θα κανουν τα γεροντακια κι ας εχουν λεφτα για αποκωδικοποιητες; Ομαδικη αυτοκτονια στην Ακροπολη; Εκει που επρεπε να κραξεις για τα γεροντακια ειναι οταν πριν καμποσα χρονια ξοδευε η κρατικη τηλεοραση κονδυλια για να παει στο mpeg2, το οποιο πηγε τελειως απατα και μεσω του οποιου φαγαμε το χοντρο δουλεμα (με τους λαθος αποκωδικοποιητες στις τοτε τηλεορασεις που μας εχουν μεινει αμανατι με mpeg2 αποκωδικοποιησεις). Και οι οποιοι αφου ειδαν οτι δεν κανουν δουλεια πηγαν και ενσωματωθηκαν στη digea για να μη χρειαζεσαι αλλα μηχανηματα (που δεν επροκειτο κανεις να παρει) και να χασουν τα παντα. Αλλα δεν ειδα και πολλες φωνες τοτε...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εξυπηρετεί το 90% H Παρνηθα? Ιδιως πρακτικα σε καμια των περιπτωσεων. Θεωρητικα ΘΑ μπορουσε να καλυψει το 90%. Κι οταν λεω θεωρητικα εννοω: Αν ολοι ειχαν εξωτερικη κεραια (ενα μεγαλο ποσοστο παιζει μπαλα με εσωτερικες μικρες κεραιες στην Αθηνα, ιδιως αυτων που λαμβανουν απο Υμητο), αρα παλι Υμητο θα πιανουν και μαλιστα πιο ευκολα πλεον. Να κατσουν να στηνουν κεραιες/καλωδια/σπλιτερς/ενισχυτες? Δεν νομιζω. Επισης μεσα σε αυτο το 90% πολλες περιοχες δε θα πιανουν καθαρα ολα τα καναλια, λογω παρεμβολων απο πιο κοντινα κεντρα εκπομπης, λογω αποστασης, λογω χιονιων/ειδωλων κλπ. Θα μπορουσα να σου αναφερω ακομα περισσοτερους λογους, αλλα δεν χρειαζεται να εμβαθυνω σε τεχνικες λεπτομερειες. ΕΠισης ο Υμητος εχει τεραστιο ρολο και στην επαρχια. Το switch off δηλαδη δεν αφορα μονο το μεγαλυτερο ποσοστο της Αθηνας αλλα και σημαντικα σημεια της επαρχιας. Και ενα σχολιο με βαση οσα διαβαζω στο τοπικ. Οταν η Ελλαδα ζηταγε και επαιρνε παρατασεις για το αναλογικο switch off παντου διαβαζα σχολια τυπου: -Παλι τελευταιοι -Αυτο ελειπε να μην παιρναμε παραταση, 10 χρονια πισω παντου -Τα κανονισαν παλι οι Υπουργαρες μας, με αναλογικα θα τη βγαλουμε ως το 2050. -Μια ζωη χιονια, ποτε HD μ@μω την Ελλαδα μου μεσα. Τωρα που φτασαμε στο 2012 και πολλα μα πολλα κρατη της Ευρωπης εχουν περασει εξ'ολοκληρου στο ψηφιακο σημα, εμεις ανακλυπτουμε οτι ειναι απαραδεκτο αυτο που συμβαινει με τον Υμητο και που αναγκαζουν οι αλητες τον κοσμακη να αγορασει νεο εξοπλισμο, φαγοποτια, πλουτιζουν καποιοι τρωγοντας λεφτα απτο γεροντακι των 300 ευρω κλπ. Ομορφα πραγματα, ειναι να μη σου κατσει Ελληνας "επιχειρηματολογος" (sic). Δεν βγαινεις απο πανω που να χτυπιεσαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ναι, έχεις δίκιο, πως δεν το σκέφτηκα. OH WAI-- θα είναι μάλλον επειδή εγώ κολλάω ένσημα και δεν θα παίρνω μόνο 300 ευρώ αντίθετα με κάποιους που είτε δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους, είτε δούλευαν ανασφάλιστοι. Sorry, bro :/ spoilers plz
Cossutius. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ναι, έχεις δίκιο, πως δεν το σκέφτηκα. OH WAI-- θα είναι μάλλον επειδή εγώ κολλάω ένσημα και δεν θα παίρνω μόνο 300 ευρώ αντίθετα με κάποιους που είτε δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους, είτε δούλευαν ανασφάλιστοι. Sorry, bro :/ \Με όλο το σεβασμό.. Δε ξέρω αν το γνωριζεις αλλά υπάρχει η πιθανότητα να μη παρεις ποτέ σύνταξη....οχι 300 ευρω που καποιοι παίρνουν μετά απο 20 χρόνια εργασίας. Εχω άνθρωπο που βγηκε στη συνταξη στα 65 του ως αγρότης (οχι με δικό του χωράφι, δουλευε πάντα σε άλλους) και μετά απο 45 χρόνια δουλειάς,(αναγνωρισμένα όλα, ακόμα και τα στρατεύσημα) πήρε 520 ευρω. Αν εσένα σου φθάνουν για να ζήσεις, οκ δεν έχω πρόβλημα... Και ναι στις σοβαρές χώρες όπου ο κόσμος πληρωνει για την ΕΡΤ, δινουν μια επιδότηση ή επιτρέπουν στον κόσμο να βλέπει αναλογικά τουλάχιστον τα κανάλια της ΕΡΤ, τα δημόσια δηλαδή. Σε κάθε περίπτωση, εν καιρό κρισης που το ένα χαράτσι φερνει το άλλο, τα 35 ευρω για έναν απλο αποκωδικοποιητή (με το μικρό τηλεκοντρολ που ο παππους και η γιαγιά δε μπορουν να δουν τα κουμπιά και ναι, η τηλεόραση αποτελεί μέρος της ψυχαγωγίας τους)δεν απαιτείς απ τον άλλο να δωσει αυτα τα χρηματα. Του αφήνεις ελευθερα τα αναλογικά της ΕΡΤ που τα πληρωνει και αν θέλει το κάτι παραπάνω και εχει τα χρηματα, πάει και παίρνει και τα ιδιωτικα με τον δεκτη. Παρεπιπτόντος επειδη διάβασα μια άλλη άποψη παραπάνω, ουτε παιδιά έχουν όλοι, ούτε τα παιδιά τους έχουν διαθέσημα 35 ευρω. Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθει οτι εκει έξω υπάρχει κόσμος άνεργος, χωρις καβάτζες απο γονείς. Δέχομαι οτι η digea έχει ενημερώσει εδω και τόσο καιρό, δέχομαι οτι πρέπει να εκσυγχρονιστούμε, δέχομαι οτι αποτελεί Ευρωπαικη οδηγία (γελάω φυσικά γιατι Ευρωπαικη οδηγια ειναι και η απαγορευση διοδιων οταν ο δρομος δε πληρει τις προδιαγραφές, αλλά εκει δε συμφέρει να μιλάμε...χαχαχαχα), απλά σε κάποια θεματα ωφείλουμε να έχουμε ευαισθησια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 , απλά σε κάποια θεματα ωφείλουμε να έχουμε ευαισθησια. Tην οποια εν προκειμενω πως μεταφραζεις? Να παρουμε ακομα μια παραταση ως το 2050 μεχρι το αναλογικο switch off? Εξαλλου ως τωρα λιγες εχουμε παρει καμια 24-40 μηνες μονο. Προ οικονομικης κρισης πρεπει να ειχαμε αρχισει τις παρατασεις, τοτε που ο κοσμος ειχε 35 ευρω για ψηφιακο αποκωδικοποιητη, αγαπητοι...λαικιζοντες (χωρις παρεξηγηση αυτο, απλως μου χτυπαει καπως το επιχειρημα "δεν εχει να πληρωσει το ρευμα και τον επιβαρυνουμε με 35 ευρω"). Πολλοι θα πρεπει να καταλαβετε οτι το ψηφιακο σημα ειναι ευλογια ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ απο τα γεροντια τα οποια τοσο ευκολα επικαλειστε. Και οχι μονο. Τον λογο δεν περιμενω να τον σκεφτουν ορισμενοι, βαση του επιπεδου της επιχειρηματολογιας που αντικρυζω στις προηγουμενες σελιδες, αλλα anyway.
Cossutius. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Tην οποια εν προκειμενω πως μεταφραζεις? Να παρουμε ακομα μια παραταση ως το 2050 μεχρι το αναλογικο switch off? Εξαλλου ως τωρα λιγες εχουμε παρει καμια 24-40 μηνες μονο. Πολλοι θα πρεπει να καταλαβετε οτι το ψηφιακο σημα ειναι ευλογια ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ απο τα γεροντια τα οποια τοσο ευκολα επικαλειστε. Και οχι μονο. Αν έχεις γέροντα πάνω απο 80 στην οικογένεια σου, θα αντιληφθεις οτι μονο ευλογία δεν ειναι... Το μεταφράζω ως "αφηνω ελευθερα τα αναλογικά της ΕΡΤ(τα 3 δημόσια δηλαδή που ο κοσμος τα πληρωνει) και αν κάποιος θέλει και τα ιδιωτικά παίρνει δέκτη". Υ.Γ- Ξέρεις τι θα ηταν ευλογία? Να υπήρχε ο τροπος να μην εχει κάποιος ανάγκη τον ψηφιακό δέκτη για να δει τη ψηφιακη τηλεόραση. Να μην χαλάσει δηλαδη τη καθημερινότητα του παππου και της γιαγιάς και να μη τους υποχρεώσει να δωσουν επιπλέον χρηματα, εστω και αν ειναι 35 ευρω...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Αν έχεις γέροντα πάνω απο 80 στην οικογένεια σου, θα αντιληφθεις οτι μονο ευλογία δεν ειναι... Ζω σε κρατος που απο περυσι εχει πεσει αναλογικο switch off σε ολα τα μηκη και τα πλατη του και βλεπω τους γεροντες να μην εχουν το παραμικρο προβλημα στο χειρισμο. Για την ακριβεια ειδα 40ρηδες και 50ρηδες να εχουν πολυ περισσοτερο προβλημα αποτι κατι 90ρηδες. Διοτι οι μεν πειθανε τους εαυτους τους, οτι το ψηφιακο τους δυσκολευει τη ζωη κανοντας σαν κακομαθημενοι μαγκες, ενω οι γεροι απλως θελανε να κανουν τη δουλεια τους γιατι δεν ειχαν να ασχοληθουν με τιποτα αλλο, κι ετσι μαθανε το κοκκινο κουμπακι στο ενα τηλεκοντρολ και μετα πιανουμε το αλλο τηλεκοντρολ το καινουργιο και το χρησιμοποιουμε οπως παλια. Υποψιν οτι αυτην την τρομολαγνεια, την καχυποψια, το πεισμα και το "θεμα εκ του μη οντος" πριν το switch off τα αντικρυσα εδω, οπως αντικρυσα και το ποσο ευκολα ηταν τα πραγματα και στην μετα-switch off εποχη. Ελληνικο DNA ρεει εξαλλου κι εδω περα, για να μην το πω αλλιως και φαω ban. Τελος δεν υπαρχει το επιχειρημα "μενουμε 200 χρονια πισω για να μην ξεσυνηθισουν οι αμπαλοι και πατανε 1 κουμπι παραπανω". Θα ημασταν ακομα στην εποχη που για εσωρουχα θα ειχαμε τις τριχες μας, επειδη δεν θα βολευαν τα ρουχα. Το μεταφράζω ως "αφηνω ελευθερα τα αναλογικά της ΕΡΤ(τα 3 δημόσια δηλαδή που ο κοσμος τα πληρωνει) και αν κάποιος θέλει και τα ιδιωτικά παίρνει δέκτη". Ναι διοτι ειμαστε μαγκες Ελληνες και θα κραταμε τις διπλασιες συχνοτητες για λιγοτερες προσφερομενες υπηρεσιες σε σχεση με τους υπολοιπους Ευρωπαιους που εχουν ψηφιακο σημα. Οσο για τα καναλια της ΕΡΤ που πληρωνει ο ελληνικος λαος, η ΕΡΤ θα συνεχισει να εκπεμπει ελευθερα (οχι κωδικοποιημενα δηλαδη), οπως και τα ιδιωτικα, μην διαστρεβλωνουμε την πραγματικοτητα. Οσο για την ευλογια θα σου απαντησω σε λιγο. edit: Nταξει δε θα περιμενω αλλο για εξυπνατζιδικο σχολιο τυπου "τι λες ρε μ@λ@κ@ που ειναι ευλογια για το γεροντακι τα 35 ευρω που πρεπει να πληρωσει", αν και ειμαι βεβαιος οτι ολο και καποιος θα παρουσιαζοταν να μου το πει. Και δεν εννοω εσενα. Καποιοι ισως δεν ξερετε οτι υπαρχει αρκετος κοσμος (κυριως γεροντια) που εκτος απο ΕΡΤ δεν επιανε αλλα καναλια ως το ~2008. Μερικοι ουτε ΕΡΤ. Πλεον μπορει και τα πιανει ολα, με πολυ φθηνοτερο εξοπλισμο απο αυτον που απαιτουταν για να πιασει αναλογικα. Χαρη στην ψηφιακη διαμορφωση. Επισης με το αναλογικο switch off και την απελευθερωση αρκετων συχνοτητων σταματανε και οι παρεμβολες που ειχε ΠΟΛΥΣ κοσμος ακομα και αν επιανε καλο σημα. Και για να το παιξω και οικολογο-γιατρο-τετοιος που ειναι της μοδας, αλλο να σε βαραει 20πλασιο bandwidth με πολυ παραπανω ισχυ, απο το να σε βαρανε 3-4 καναλια με χαμηλοτερη ισχυ. Διοτι αν γινοταν το αναποδο, να πηγαιναμε απο ψηφιακο σε αναλογικο δηλαδη, παιζει να ηταν απο τα κυριαρχα επιχειρηματα αυτο για την "ηλεκτρομαγνητικη μολυνση", μιας και για τον ιδιο αριθμο καναλιων απαιτουνται πολλες περισσοτερες συχνοτητες, πολλες περισσοτερες κεραιες και παραπανω ισχυς εκπομπης. Στον Υμητο απο αυριο θα μπορουσαν να ξυλωθουν καμια 40ρια πομποι, οι οποιοι αντικαθιστανται απο 3-4 ολους κι ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα