MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Οσα receiver δοκιμασα (και δεν ηταν λιγα) παντα βγαζαν ηχο την ιδια ωρα που επαιζες εικονα απο το hdmi. Kαι στο λεω γιατι στο pc που καθομαι τωρα εχω το setup που υποθετω οτι θες να κανεις κι εσυ. Dell 2311 (dvi the only way), hdmi mpeg4, ηχεια. Ε πηρα τον ανταπτορα που σου ειπα, εχω και ενα rca που ενωνει receiver με την εισοδο στο sub/ενισχυτη και ειμαι οκ. Οσον αφορα τα mkv δεν εχω ιδεα.
Cossutius. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Και ουτε για τους γερους που δεν εχουν να μην τα επικαλειστε τα 25ευρω. Αν δεν εχουν 25 για τηλεοραση τοτε μαλλον δεν εχουν ουτε για φαι. Βρειτε σοβαροτερα επιχειρηματα, σαν αυτο με το τηλεκοντρολ που δεν ειναι βολικο το σχημα του και γιαυτο ειναι απαραδεκτη η μεταβαση στο ψηφιακο, για την τυροπιτα που ειναι στρογγυλη και δεν ξερετε απο που να ξεκινησετε κλπ. Τονίζουμε πως τα επιχειρήματα που θίξαμε στο τοπικ ήταν 1.Τα μικρά τηλεκοντρόλ με τα μικρά κουμπάκια που ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ πρόβλημα σε άτομα μεγάλης ηλικίας και ανθρώπους με μειωμένη όραση. Μάλιστα ένα μέλος εδώ, ανέφερε οτι πλέον κυκλοφορουν στην αγορά και δέκτες με μεγαλύτερα τηλεκοντρόλ, πράγμα που έλυσε τα χέρια σε αρκετούς. 2. Το κόστος ενός καλού ψηφιακού δέκτη που ξεκινούσε από τα 35 ευρω σε συνδιασμό με το πρόβλημα που δημιουργηθηκε σε πολλά νοικοκυριά που είχαν εσωτερικές κεραίες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έπρεπε να βάλουν βαθύτερα το χέρι στη τσέπη, αγοράζοντας μια μεγαλύτερη κεραία (προφανως μπαλκονιού ή ταράτσας), οπου προφανως θα επρεπε να υπολογιστεί και το κόστος εγκατάστασής της από τεχνικό. Είχαμε πεί μάλιστα οτι με το αναλογικό σήμα, μπορει κάποιοι να μην έβλεπαν καλά, αλλά έβλεπαν. Με το ψηφιακό οι ίδιοι άνθρωποι δεν βλέπουν καθόλου. Γενικά το ψηφιακό σήμα, προυποθέτει μια καλή κεραία και φυσικά τον ψηφιακό δέκτη. Σε πολλές περιπτώσεις η περιοχή παίζει σπουδαίο ρόλο. Πιστεύω οτι με τον καιρό θα δυναμωσει το σήμα. Πχ εγω που κατοικώ στο Ηράκλειο Αττικής, δεν εβλαπα σωστά το Star και το nickelodeon, παρόλλο που έχω συγχρονη τηλεόραση και μένω σε καινούργια πολυκατοικία με συγχρονη κεραία. Όλα τα άλλα τα εβλεπα τζάμι. Αποτέλεσμα ήταν να καλέσουμε τεχνικό (διότι άλλοι ένοικοι, δεν έβλεπαν σωστά άλλα κανάλια- μουφα εννοείτε το "η βλέπεις ή δε βλέπεις" ) ο οποίος ρύθμισε τη κεραία. Αυτό φυσικά σε ένα κτίριο με νέα κεραία και τηλεοράσεις... Κάποιοι περισσότερο τυχεροί, βλέπουν απ την αρχή τα πάντα σωστά. Πχ έχω φίλο που στη Πετρούπολη, πιάνει τα πάντα με μια απλή κεραιούλα εσωτερική των 12 ευρω και έναν δέκτη των 35..
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Και να τονίσω ότι έχουν εμφανιστεί και αρκετοί επιτήδειοι που έχουν τοιχοκολλήσει παντού στους δρόμους χαρτιά που λένε ότι σας συνδέω τον δέκτη mpeg4 με 20 η και με 30 ευρώ ακόμα. Και βέβαια χωρίς απόδειξη...
FarCry Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 παιδια εχω προβλημα... για ριχτε καμια ιδεα. λοιπον τα δεδομενα ειναι ως εξης Εκτός από τα τρία τα κρατικά και το euronews από τα 31 που έδειξε στην αρχή ότι υπάρχουν ψηφιακά δεν δείχνει καθαρά κανένα Τα κανάλια που δεν πιάνει βγάζει ταπέλα που λέει ασθενές ή καθόλου σήμα, σε άλλα όπως τι Ρικ λέει ότι δεν υπάρχει πρόσβαση Μήπως θέλει και άλλες ρυθμίσεις που δεν ξέρουμε γιατί εκεί που έδειχνε net έδειχνε πίσω και skai ταδε εφη η μητερα μου. ο τυπος που εφερε την τηλεοραση ειπε οτι ειναι θεμα κεραιας. εαν ειναι θεμα κεραιας πρεπει και αλλοι στην πολυκατοικια να εχουν προβλημα κατι που αμφιβαλλω αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. στο site της digea λεει οτι σε καμια περιπτωση δε χρειαζεται αλλαγη εξωτερικης κεραιας μιλαμε για καινουργια τηλεοραση μοντελο Samsung UE26EH4000
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Εκει που εδειχνε νετ εδειχνε πισω και σκαι? pots genen? Μονο με αναλογικο γινεται αυτο. Πρεπει να πας να κανεις χειροκινητο συντονισμο στις ψηφιακες συχνοτητες να δεις αν τα κατεβαζει τα καναλια με την πρωτη. Αφου τα κατεβασει με την πρωτη κανεις ενα ζαπινγκ να δεις οτι ολα ειναι ενταξει. Αν δεν ειναι ολα ενταξει υπαρχουν αρκετοι λογοι που το σημα που φτανει ως την tv δεν ειναι ποιοτικο. Κι επειδη μιλας για πολυκατοικια θα πρεπει να διευκρινησεις πως εχει η εγκατασταση. Δηλαδη. Η κεραια πανω ειναι δικια σας ή μοιραζεται και σε αλλα διαμερισματα (τυπου κεντρικο)? Η καλωδιωση στο διαμερισμα καταληγει σε καποιο κεντρικο σπλιτερ που μοιραζει το σημα στα σημεια του σπιτιου, ή παει απευθειας στην tv? Με τον Υμητο ή την Αιγινα πως τα παει η περιοχη σου? Οπτικη επαφη?
FarCry Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 οκ θα της πω να δοκιμασει manual και αν συνεχισει το προβλημα θα επανελθω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Πριν το manual πρεπει να διαγραψει τις υπαρχουσες λιστες για να μη συγχυστουν μεταξυ τους. Και μετα να παει μια μια τις συχνοτητες με τις οποιες δουλευει το κεντρο εκπομπης που ειναι γυρισμενη η κεραια. Σε καθε περιπτωση αυτο με το σκαι και την νετ δειχνει οτι πιθανως μπερδευει τα αναλογικα με τα ψηφιακα, αρα πρωτα απολα πρεπει να ξεκαθαρισετε αυτο το θεμα.
pournaras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Πριν το manual πρεπει να διαγραψει τις υπαρχουσες λιστες για να μη συγχυστουν μεταξυ τους. Και μετα να παει μια μια τις συχνοτητες με τις οποιες δουλευει το κεντρο εκπομπης που ειναι γυρισμενη η κεραια. Σε καθε περιπτωση αυτο με το σκαι και την νετ δειχνει οτι πιθανως μπερδευει τα αναλογικα με τα ψηφιακα, αρα πρωτα απολα πρεπει να ξεκαθαρισετε αυτο το θεμα. Βασικα αυτο πρεπει να ειναι, οι νεες tv (και η δικη μου η LG) εχουν κρατημενα και τα αναλογικα, οποτε μπορει να βλεπει ακομη αναλογικα, και να μην εχει γυρισει καν σε ψηφιακο.
FarCry Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 καλα τα κρατικα απο τις 19 αυγουστου γυριζουν σε ψηφιακο. κλεινει ο υμηττος. οποτε θα κλεισει και η αναλογικη εκπομπη.
Kapetanakos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδιά πιάνετε όλοι τα ψηφιακά? γιατί εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα.την μια τα πιανω ολα καμπανα εκτος απο τα κρατικα,την αλλη τα χανω ολα!τι να κανω?
Ntinaras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 μαλλον κοιταει λαθος η κεραια σου. προς τα που κοιταει? 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Επισης πιθανον να παιζει προβλημα στην εγκατασταση που να επηρεαζεται απο καιρικες συνθηκες κατα περιπτωση ή συνδυασμος και των 2 ή και παραπανω προβληματων. Γιαυτο ειπα να απευθυνθει σε τεχνικο, διοτι τετοια προβληματα ειναι συνηθως συνθετα. 1
Kapetanakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 μαλλον κοιταει λαθος η κεραια σου. προς τα που κοιταει? κοιτάει κανονικά Υμηττο.Και ειναι σχετικα καινουργια κεραια 2 ετων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα