MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Οχι...κανενα προβλημα λοιπον...ας στηθουμε λοιπον ολοι στην ουρα σαν τα προβατα για να αγορασουμε εναν δεκτη λοιπον... Πιο συντηριτικος κι απτα συντηριτικα που εχουν οι κονσερβες με τα swan. Και δεν το λεω με πολιτικη χροια αυτο, το λεω καθαρα με τη λογικη που υιοθετεις στο συγκεκριμενο θεμα. Συν το οτι να μπλεκουμε πολιτικες ιδεολογιες με ενα καθαρα τεχνικο/τεχνολογικο θεμα ειναι σαν να συζηταμε την σχεση που εχει η Τζουλια με την ποιηση και τη λογοτεχνια. Το προβλημα μου εμενα απο το 2009 ηταν πως θα καταφερω να παρω εναν επηγειο ψηφιακο δεκτη....πιστεψε με καθε βραδυ αυτο σκεφτομουνα.... Για το 2009 δεν ξερω, για το 2012 ομως αποδεικνυεις πως ναι.
Luxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Θα μου πει επιτελους καποιος ποιον αποκωδικοποιητη να αγορασω και εαν ειναι καλυτερα να τον παρω σε μορφη usb stick ή οχι;
Gtr34 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Θα μου πει επιτελους καποιος ποιον αποκωδικοποιητη να αγορασω και εαν ειναι καλυτερα να τον παρω σε μορφη usb stick ή οχι; Ρίξε μια ματιά εδώ έχει συγκεντρωμένα στοιχειά απο αρκετούς που κυκλοφορούν στην αγορά
Cossutius. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Kapetanakos έκανες το λάθος να κατηγορήσεις αυτούς που βαλανε στη ζωή μας τη ψηφιακή τηλεόραση και τώρα αντιμετωπίζεις 2 και 3 μέλη μαζί που τους αρέσει η τεχνολογία. Θα έπρεπε απλά να τονίσεις ένα από τα πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί όπου μεσα σε αυτά είναι και το κόστος. ΕΥΤΥΧΩΣ αυτά τα προβληματάκια δε μπορει κανεις να τα αγνοήσει. Για να συνοψίσουμε τα βασικά προβλήματα, έχουν ως εξής: 1. πέρα από το κόστος των δεκτών, (που αποδεικνύετε οτι όσο πιο φθηνος τόσο πιο σκάρτος, οπότε πέταξε το επιχείρημα του "ποιος δεν έχει 30 ευρω") χιλιάδες νοικοκυριά που έβλεπαν μια χαρά μέχρι τωρα με εσωτερικές κεραιες, ειναι υποχρεωμένα να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για να απολαύσουν το ψηφιακο σήμα, βάζοντας εξωτερικες κεραίες. Η χαρά του τεχνικού κεραίας. Δε λέω. Πρεπει να ζήσουν και αυτοί. 2. Tο μικρό μέγεθος των τηλεκοντρολ των δεκτων, που δυσχεραινόσουν τη ζωή χιλιάδων ηλικιωμένων που σε μεγάλο ποσοστό έχουν πρόβλημα όρασης. Ακόμα περιμένω απάντηση αν υπάρχει ψηφιακός δέκτης με μεγάλο τηλεκοντρόλ ώστε να διευκολύνουμε τη ζωή κάποιων ανθρώπων. 3.Το μεγάλο ψέμα ότι όσοι έβλεπαν με χιονάκια τώρα θα βλέπουν τέλεια. Απλά πλέον δε βλέπουν καθόλου και ειναι υποχρεωμένοι να βάλουν κεραίες με μεγαλύτερο σημα. Αν μιλήσω προσωπικά, στη τηλεόρασή μου, κατασκευής 2011 samsung σε σπίτι του 2008 με ολοκαινουργια δυνατη κεραια, βλεπω εξαιρετικά. Δε θα ελεγα προβλημα τη καθυστέρηση εναλλαγής καναλιών (αν και δε θα΄έπρεπε να υπάρχει σε τηλεόραση με τέτοιο κοστος και τόσο μεγάλες δυνατότητες). Πρόβλημα ειναι το πάγωμα εικόνας ή η κλασική εικόνα που υπάρχει σε κάποια κανάλια που ειναι σα να τα χει παίξει η κάρτα γραφικών στο pc μας. Ευτυχως δεν ισχύει στα βασικά κανάλια αλλά σε μικρότερα. Ισως να φταίει η εμβέλεια...δε γνωρίζω. Φυσικά εγω δεν ειμαι όλη μέρα στη τηλεόραση, δεν ειμαι 80 ετων ώστε να μη μπορω να βγω έξω, γενικά η τηλεόραση δεν αποτελεί τη βασική ψυχαγωγία μου, οπότε δεν εχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.
pournaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Kapetanakos έκανες το λάθος να κατηγορήσεις αυτούς που βαλανε στη ζωή μας τη ψηφιακή τηλεόραση και τώρα αντιμετωπίζεις 2 και 3 μέλη μαζί που τους αρέσει η τεχνολογία. Θα έπρεπε απλά να τονίσεις ένα από τα πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί όπου μεσα σε αυτά είναι και το κόστος. ΕΥΤΥΧΩΣ αυτά τα προβληματάκια δε μπορει κανεις να τα αγνοήσει. Για να συνοψίσουμε τα βασικά προβλήματα, έχουν ως εξής: 1. πέρα από το κόστος των δεκτών, (που αποδεικνύετε οτι όσο πιο φθηνος τόσο πιο σκάρτος, οπότε πέταξε το επιχείρημα του "ποιος δεν έχει 30 ευρω") χιλιάδες νοικοκυριά που έβλεπαν μια χαρά μέχρι τωρα με εσωτερικές κεραιες, ειναι υποχρεωμένα να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για να απολαύσουν το ψηφιακο σήμα, βάζοντας εξωτερικες κεραίες. Η χαρά του τεχνικού κεραίας. Δε λέω. Πρεπει να ζήσουν και αυτοί. 2. Tο μικρό μέγεθος των τηλεκοντρολ των δεκτων, που δυσχεραινόσουν τη ζωή χιλιάδων ηλικιωμένων που σε μεγάλο ποσοστό έχουν πρόβλημα όρασης. Ακόμα περιμένω απάντηση αν υπάρχει ψηφιακός δέκτης με μεγάλο τηλεκοντρόλ ώστε να διευκολύνουμε τη ζωή κάποιων ανθρώπων. 3.Το μεγάλο ψέμα ότι όσοι έβλεπαν με χιονάκια τώρα θα βλέπουν τέλεια. Απλά πλέον δε βλέπουν καθόλου και ειναι υποχρεωμένοι να βάλουν κεραίες με μεγαλύτερο σημα. Αν μιλήσω προσωπικά, στη τηλεόρασή μου, κατασκευής 2011 samsung σε σπίτι του 2008 με ολοκαινουργια δυνατη κεραια, βλεπω εξαιρετικά. Δε θα ελεγα προβλημα τη καθυστέρηση εναλλαγής καναλιών (αν και δε θα΄έπρεπε να υπάρχει σε τηλεόραση με τέτοιο κοστος και τόσο μεγάλες δυνατότητες). Πρόβλημα ειναι το πάγωμα εικόνας ή η κλασική εικόνα που υπάρχει σε κάποια κανάλια που ειναι σα να τα χει παίξει η κάρτα γραφικών στο pc μας. Ευτυχως δεν ισχύει στα βασικά κανάλια αλλά σε μικρότερα. Ισως να φταίει η εμβέλεια...δε γνωρίζω. Φυσικά εγω δεν ειμαι όλη μέρα στη τηλεόραση, δεν ειμαι 80 ετων ώστε να μη μπορω να βγω έξω, γενικά η τηλεόραση δεν αποτελεί τη βασική ψυχαγωγία μου, οπότε δεν εχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. 1. Δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στις τιμες, εκτος και παρεις τιποτε μκρους που ειναι μεσα στο scrat κλπ που ειναι πολυ φτηνοι, ολοι οι αλλοι λογω ανταγωνισμου εχουν 30-40 οι απλοι, 40-50 οι hd. Καλως η κακως ειναι ιδιωτικη εταιρια, με ιδιωτικα καναλια, καλως η κακως δεν αποφασιζει αυτη, αλλα η ευρωπη, καλως η κακως, το κοστος για μια τετοια τεχνολογια, οσο κι αν το εχουμε φτασει λες και θα αγορασουμε σπιτι, ειναι απειροελαχιστο, καλως η κακως ειναι κατι που το λενε εδω και 3 χρονια, αλλα ως γνωστον ο ελληνας, πρωτα θα του κοψουν το αναλογικο, και μετα θα παει να αγορασει δεκτη. 2.Crypto md 40 ικανοποιητικοτατο τηλεκοντρολ, οσο της παλιας μου philips. 3. Αυτο, οσο και να χτυπιεστε, δεν ειναι καθολου ψεμα. Το "χιονακι" που ακουω εδω μεσα, το εχω δει σε πολλες περιπτωσεις να μην ξεχωριζεις τι καναλι βλεπεις, αυτο δεν ειναι χιονακι, ειναι η Παρνηθα το Δεκεμβρη. Κοφτε λοιπον αυτο το παραμυθι, με απλο χιονακι (δηλαδη με ληψη ανω του 70% ) δεν υπαρχει καμμια στο εκατομμυριο να μη βλεπεις με ψηφιακο δεκτη (εκτος βεβαια οπως ειπα και πριν, πηρες δεκτη απ το καλαθι που η ληψη του ειναι για κλωτσιες). Οταν θελουμε να συγκρινουμε για χιονακια κλπες καιρικες συνθηκες, να βαζουμε μια τηλεοραση που εχει απο μονη της ψηφιακο δεκτη, και να δουμε αν πιανει η οχι παραλληλα και τα καναλια με χιονακι, και τα καναλια τα ψηφιακα. Το να συγκρινουμε μια παλια τιβι με Α βαθμο ευαισθησιας στο tuner της, με ενα αποκωδικοποιητη me B βαθμο ευαισθησιας, ειναι ανωφελο, και σε αυτο δε φταιει η τεχνολογια, αλλα το οτι ειμαστε οπως παντα φτηνοι στο αλευρι και ακριβοι στο πιτουρο. Τελος, η καθυστερηση καναλιων, ειναι καθαρα θεμα επεξεργαστη, με την παρουσα τεχνολογια, δε γινεται να μην εχεις εστω και λιγη καθυστερηση, δεν προλαβαινει ο επεξεργαστης να buffarei και να κανει decode το σημα σε λιγοτερο χρονο απο αυτο που ηδη βλεπεις. Και με 10 χιλιαρικα να παρεις τηλεοραση, παλι τον ιδιο χρονο εναλλαγης θα εχεις, στα δορυφορικα, τοσα χρονια ετσι λειτουργει το συστημα. Το ιδιο θα λειτουργησει κι εδω, και με τον καιρο (και την ανοδο των επεξεργαστων), ο χρονος θα μειωνεται.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ευτηχώς εδώ στο κέντρο ποιάνουμε κανονικά κανάλια και δεν διακόπηκε τίποτα, προφανώς θα έχω σήμα από την Πάρνηθα, ένας φίλος μου που είναι κοντά μου τα ίδια και αυτός. Αντίθετα άτομα που μίλησα από νέα σμύρνη και καλλιθέα δεν έχουν καθόλου σήμα από αναλογικά. Ευτηχώς γλίτωσα τα έξοδα αγοράς νέου δέκτη γιατί επειδή είναι παλιά η τηλεόρασή μου δε συμφέρει να βάλω αποκωδικοποιητή.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Παντως κι αυτο το επιχειρημα με τα λεφτα εχει πολλη πλακα οσο το σκεφτομαι. Ο Ελληνας απο τοτε που ειδε κριση εγινε αυτοματως και φτωχος. Οταν ειναι να πληρωσει καποιος κατι, απο 1 ευρω εως 1000 ευρω θα τον ακουσεις να λεει οτι δεν εχει λεφτα. Βεβαια και το pc του το εχει και το ιντερνετ του το εχει να ποσταρει τις φιλοσοφιες του και τα iphone πανε και ερχονται οπου σταθω κι οπου βρεθω, αλλα η ανεχεια-ανεχεια και το "δεν εχω 20 ευρω για mpeg4 receiver" καλα κρατει. Παρα πολλοι μου θυμιζουν αυτο που γενικως κατηγορουμε στους εργοδοτες. Οτι εκμεταλλευονται την κριση και κλαψουριζουν για να μειωνουν μισθους κλπ. Ουνα φατσα ουνα ρατσα κυριοι και το παρον τοπικ ειναι χαρακτηριστικοτατο. Δεν θα τσουβαλιασω, θα αναφερθω μοναχα σε αυτα που διαβασα εδω στο τοπικ. Δεν αμφισβητω οτι υπαρχει φτωχια και ανεχεια, αλλα οχι στο ποσοστο που μας το παρουσιαζουν ορισμενοι εδω μεσα, ωστε να ειναι εθνικο-κοινωνικο-πολιτικο προβλημα μειζονος σημασιας τα 20 ευρω (60 σου λεω εγω) για 1/2/3 αποκωδικοποιητες που καλειται να δωσει μερος των πολιτων σε διαστημα 6 χρονων, οχι επειδη του το επεβαλαν, αλλα επειδη ΠΑΝΤΟΥ συμβαινει αυτο. Η υποκρισια βασιλευει. 3.Το μεγάλο ψέμα ότι όσοι έβλεπαν με χιονάκια τώρα θα βλέπουν τέλεια. Απλά πλέον δε βλέπουν καθόλου και ειναι υποχρεωμένοι να βάλουν κεραίες με μεγαλύτερο σημα. Αυτο το "ψεμα" να φανταστω συμπερανες πως ειναι ψεμα απο κανα 2 φιλους σου και 1-2 τοπικ στο φορουμ ε? Σαφως η ληψη του ψηφιακου ειναι πολυ πιο ευκολη, σε αυτο δεν τιθεται ουδεμια αμφισβητηση απο τεχνικης αποψης, αν θες δεν εχω προβλημα να στο αναλυσω, αλλα θα σε κουρασω. Τωρα αν η Μαρικα απο τα Πετραλωνα ακουσες οτι πριν επιανε καλα με εσωτερικη κεραια και τωρα δεν πιανει καλα με ψηφιακο σημα, δε σημαινει οτι φταιει το ψηφιακο. 231423432 λογοι μπορει να φταινε με εναν απο αυτους να μην ξερει να ρυθμισει σωστα αποκωδικοποιητη/κεραια η ιδια. Επισης οταν εχεις ενα συστημα ληψης αναλογικου, δεν ειναι βεβαιο οτι θα αποδωσει το ιδιο καλα με τα ψηφιακα καναλια μιας και στηθηκε για αναλογικα. Αυτο ομως δε σημαινει οτι ειναι πιο δυσκολη η ληψη του ψηφιακου ή οτι οσοι βλεπανε με χιονια πριν, δεν μπορουν να δουν καμπανα πλεον. Να στο πω πιο απλα. Αλλιως στηνεις ενα impreza για drag και αλλιως το στηνεις για WRC. Αν παρεις το καλυτερο drag impreza και το βαλεις να τρεξει στο wrc, θα ερθει τελευταιο, αλλα αυτο δε σημαινει οτι το impreza ειναι το πιο αργο αμαξι για wrc. Τελος το θεμα με τη ψηφιακη μεταβαση δεν εχει να κανει με το αν ειμαστε φιλοι της τεχνολογιας η οχι. Εχει να κανει με το οτι σε αυτον τον τοπο ανεκαθεν υπαρχουν οι γκρινιαρηδες. Διοτι αν ΔΕΝ γινοταν ψηφιακη μεταβαση δινω 1000% πιθανοτητες μερος των ατομων που τωρα λενε "τα λεφτα μας/το ΔΝΤ που μας αναγκασε να παμε ψηφιακα κλπ", θα λεγανε οτι ολη η Ευρωπη το γυρισε ψηφιακα κι εμεις σαν κλασικοι Ελληναρες ειμαστε 20 χρονια πισω, ακομα με τα χιονια και τα αναλογικα, που δε θα δουμε ποτε HD και και και. Αυτο ειναι fact.
nemesiskp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Λοιπον τελευταιο ποστ εδω γιατι πραγματικα βαρεθηκα να γραφω κατεβατα καθε φορα. Πρωτα απο ολα αυτα που λετε για το χιονακι και οτι ολα δουλευουν μελι γαλα,ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.Υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.....ΤΕΛΟΣ Φιλε MiDi_MiLiZ ο ελληναρας δεν φαινεται μονο απο αυτα που λες,αλλα και απο το ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΔΕΚΤΗ Ή ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Επισης το ικανοποιητικο χειριστηριο του δεκτη δεν μου λεει κατι γιατι ειναι προσωπικη σας αποψη.Σε εσας ειναι σε αλλους δεν ειναι. Τελος,οποιος λεει οτι μπορουμε να δουμε απο παρνηθα μεχρι το 2015 που θα γινει γενικο κλεισιμο,αν ειναι μαγκας να ερθει να γυρισει την κεραια προς παρνηθα εδω που μενω(χαιδαρι) και αμα πιασει εστω και λιγο σημα να κατσω να με γ@μ!σει.Δηλαδη εμεις ειμαστε μαλακες και δεν δοκιμασαμε να γυρισουμε την κεραια,ενω εσεις εισαστε τεχνικοι,εξυπνοτεροι απο εμας και μαγκες που βλεπετε απο παρνηθα σε αντιθεση με εμας τους χαζους.Λες και εγω εχω ορεξη να κραζω την digea αμα δεν υπηρχε πραγματικο προβλημα. Οπως ειπε ο πουρναρας ο καθενας εχει την γνωμη του και τις εμπειριες του.Οποιος δεν εχει προβληματα σαφως υποστιριζει την γνωμη του πουρναρα,αλλα οποιος εχει τραβαει τα ιδια και χειροτερα με εμενα. ΥΓ. Δεν απανταω στα υπολοιπα μυνηματα περι υπαρξης ή οχι προβληματων,γιατι οπως ξανα ειπα,βαρεθηκα να γραφω κατεβατα σεντονια.Οποιος καταλαβε τι θελω να πω και που στηριζω την γνωμη μου,καταλαβε.Οποιος παλι θεωρει οτι ολα ειναι μελι γαλα και επιτελους φτασαμε επιπεδα ευρωπης μαγκια του,ανθρωποι ειμαστε ο καθενας εχει την κριση και την αποψη του. Επισυναπτω μια φωτογραφια απο τρεις τηλεορασεις και εναν δεκτη των 45 ευρω.Οποιος θεωρει οτι το μικρο ειναι εργονομικο για ατομα που δεν βλεπουν καλα,λυπαμαι ατυχησε.......ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.......... Φιλικα προς ολα τα μελη που διαφωνησαμε,Παυλος
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Τελος,οποιος λεει οτι μπορουμε να δουμε απο παρνηθα μεχρι το 2015 που θα γινει γενικο κλεισιμο,αν ειναι μαγκας να ερθει να γυρισει την κεραια προς παρνηθα εδω που μενω(χαιδαρι) και αμα πιασει εστω και λιγο σημα να κατσω να με γ@μ!σει.Δηλαδη εμεις ειμαστε μαλακες και δεν δοκιμασαμε να γυρισουμε την κεραια,ενω εσεις εισαστε τεχνικοι,εξυπνοτεροι απο εμας και μαγκες που βλεπετε απο παρνηθα σε αντιθεση με εμας τους χαζους.Λες και εγω εχω ορεξη να κραζω την digea αμα δεν υπηρχε πραγματικο προβλημα. Κάτσε ρε φίλε λίγο γιατί δεν σε κατάλαβα τι λές σε μια φράση εδώ. Εσύ στο Χαϊδάρι δοκίμασες να γυρίσεις την κεραία ή όχι ? Γιατί γράφεις "Δηλαδη εμεις ειμαστε μαλακες και δεν δοκιμασαμε να γυρισουμε την κεραια". Εδώ στο κέντρο ο φίλος μου γύρισε την κεραία προς Πάρνηθα και ποιάνει κανονικά και η δική μου προς τα εκεί ήταν γυρισμένη. Αν το δοκίμασες και εσύ αυτό και δεν ποιάνεις σήμα τότε δεκτό αυτό που λές αλλά αν δεν το δοκίμασες και απλά βγάζεις δικό σου συμπέρασμα περί χαζών και έξυπνων τότε κακώς το βγάζεις. Και δεν νομίζω οτι επειδή συμβουλεύει κάποιος να γυρίζεις την κεραία σου προς άλλο μέρος είναι συνάμα και τεχνικός κεραιών, απλά μια συμβουλή είπε. Όσο για το 2015 ούτε εγώ ξέρω αν ισχύει που είπαν και άλλοι, αλλά κάποια στιγμή θα το μάθουμε και αυτό.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 20€ έχουν οι φθηνιάρικοι αποκωδικοποιητές. Προσωπικά για να μην έχετε προβλήματα προτιμήστε άνω των 50€. Απο εκεί και πέρα γελάω με αυτόν που είδε χιόνια σε ψηφιακή εκπομπή. Αλαλούμ η Ελλάς. Πάμε να φέρουμε την καταστροφή για ένα switch-off που θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη εδώ και μία τριετία.
nemesiskp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Κάτσε ρε φίλε λίγο γιατί δεν σε κατάλαβα τι λές σε μια φράση εδώ. Εσύ στο Χαϊδάρι δοκίμασες να γυρίσεις την κεραία ή όχι ? Γιατί γράφεις "Δηλαδη εμεις ειμαστε μαλακες και δεν δοκιμασαμε να γυρισουμε την κεραια". Εδώ στο κέντρο ο φίλος μου γύρισε την κεραία προς Πάρνηθα και ποιάνει κανονικά και η δική μου προς τα εκεί ήταν γυρισμένη. Αν το δοκίμασες και εσύ αυτό και δεν ποιάνεις σήμα τότε δεκτό αυτό που λές αλλά αν δεν το δοκίμασες και απλά βγάζεις δικό σου συμπέρασμα περί χαζών και έξυπνων τότε κακώς το βγάζεις. Και δεν νομίζω οτι επειδή συμβουλεύει κάποιος να γυρίζεις την κεραία σου προς άλλο μέρος είναι συνάμα και τεχνικός κεραιών, απλά μια συμβουλή είπε. Όσο για το 2015 ούτε εγώ ξέρω αν ισχύει που είπαν και άλλοι, αλλά κάποια στιγμή θα το μάθουμε και αυτό. Ηταν λιγο ειρωνικο,για αυτο μαλλον δεν το καταλαβες.Δεν τρεχει τιποτα.Ναι δοκιμασα να γυρισω την κεραια και το μονο που εβλεπα ειναι χιονια χιονια χιονια.Βλεπεις εδω στο χαιδαρι,εχουμε το ποικιλο ορος μπροστα απο την παρνηθα οποτε δεν την βλεπουμε καθολου.Οποτε λογικο να μην εχουμε σημα απο εκει,αρα αναγκαστικα παμε στα ψηφιακα με οτι αυτο συνεπαγεται.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Κατάλαβα αυτό ισχύει, λόφοι κτλπ εμποδίζουν το σήμα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Λοιπον τελευταιο ποστ εδω γιατι πραγματικα βαρεθηκα να γραφω κατεβατα καθε φορα. Πρωτα απο ολα αυτα που λετε για το χιονακι και οτι ολα δουλευουν μελι γαλα,ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.Υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.....ΤΕΛΟΣ Δεν χρειαζομαστε caps ξερουμε οτι μερικοι εχουν προβληματα με τη ληψη, ποιος το αμφισβητησε? Αnd so? Να μεινουμε με το αναλογικο για παντα? Φιλε MiDi_MiLiZ ο ελληναρας δεν φαινεται μονο απο αυτα που λες,αλλα και απο το ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΔΕΚΤΗ Ή ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Ποιος εγραψε στα @@ του τους αλλους και μαλιστα με caps? Επισης το ικανοποιητικο χειριστηριο του δεκτη δεν μου λεει κατι γιατι ειναι προσωπικη σας αποψη.Σε εσας ειναι σε αλλους δεν ειναι. τα παραπονα σας στις εταιρειες που φτιαχνουν χειριστηρια, δε φταιει το ψηφιακο σημα σε αυτο. Τελος,οποιος λεει οτι μπορουμε να δουμε απο παρνηθα μεχρι το 2015 που θα γινει γενικο κλεισιμο,αν ειναι μαγκας να ερθει να γυρισει την κεραια προς παρνηθα εδω που μενω(χαιδαρι) και αμα πιασει εστω και λιγο σημα να κατσω να με γ@μ!σει.Δηλαδη εμεις ειμαστε μαλακες και δεν δοκιμασαμε να γυρισουμε την κεραια,ενω εσεις εισαστε τεχνικοι,εξυπνοτεροι απο εμας και μαγκες που βλεπετε απο παρνηθα σε αντιθεση με εμας τους χαζους.Λες και εγω εχω ορεξη να κραζω την digea αμα δεν υπηρχε πραγματικο προβλημα. Αν υποθεσουμε οτι η περιοχη σου εχει προβλημα με την ληψη απο Παρνηθα, welcome to digital terrestrial. Που το προβλημα ? Αυτο που εχεις εσυ με την Παρνηθα, καποια χωρια το εχουν απο τη γενεση της τηλεορασης ως σημερα, μη φρικαρεις, get used to it και γυρνα σε ψηφιακο. Χαλανδρι-Υμητος οπτικη επαφη, καμπανα θα πιανεις αν στησεις σωστα το συστημα ληψης σου. Απο κει και περα ξεαγχωσου λιγο, γιατι βλεπω πολλα caps, πολυ στρες, περιεργες εκφρασεις. Νταξει καταλαβαμε, εχεις προβλημα με τη ληψη και δεν την παλευεις. Ξεπερασε το, γινεται, δεν εφτασε ακομα το τελος του κοσμου! Ξερετε κατι? Τοσες σελιδες μπλαμπμαπλα φιλοσοφιες και κολοκυθια both sides (δε το λεω προσωπικα για σενα), ομως ακομα δεν ειδα την πλευρα που κραζει το ψηφιακο να αντιπροτεινει λυσεις. Παραταση δοθηκε 3 ετων, εγκαιρως ενημερωθηκαν ολοι οι πολιτες, παραλληλα ψηφιακο με αναλογικο δουλευουν ΧΡΟΝΙΑ τωρα, χρονος υπηρχε και υπαρχει για ολους, εναλλακτικη υπαρχει για τους περισσοτερους ως το 2015, τι αλλη λυση εχετε να προτεινετε περα απο αυτα? Να μεινουμε στο αναλογικο για παντα? Ευκολα κραζετε, δυσκολα προτεινετε λυσεις.
nemesiskp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δεν χρειαζομαστε caps ξερουμε οτι μερικοι εχουν προβληματα με τη ληψη, ποιος το αμφισβητησε? Αnd so? Να μεινουμε με το αναλογικο για παντα? Ποιος εγραψε στα @@ του τους αλλους και μαλιστα με caps? τα παραπονα σας στις εταιρειες που φτιαχνουν χειριστηρια, δε φταιει το ψηφιακο σημα σε αυτο. Αν υποθεσουμε οτι η περιοχη σου εχει προβλημα με την ληψη απο Παρνηθα, welcome to digital terrestrial. Που το προβλημα ? Απο κει και περα ξεαγχωσου λιγο, γιατι βλεπω πολλα caps, πολυ στρες, περιεργες εκφρασεις. Νταξει καταλαβαμε, εχεις προβλημα με τη ληψη και δεν την παλευεις. Ξεπερασε το, γινεται, δεν εφτασε ακομα το τελος του κοσμου! Εγω δεν την παλευω και ανχονομαι;Εγω εχω να δω τηλεοραση πανω απο 5-6 χρονια,λες να ξεκινησω τωρα με τα ψηφιακα; .Τα caps ειναι για τον τονισμο των προβληματων που μερικοι δεν καταλαβαινουν,δεν φωναζω σε καμια περιπτωση..... Εντιτ.Αν μεινουμε στο αναλογικο τι το κακο εχει,τοσα χρονια δεν βλεπαμε τηλεοραση;
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Εντιτ.Αν μεινουμε στο αναλογικο τι το κακο εχει,τοσα χρονια δεν βλεπαμε τηλεοραση; Μια χαρα ειναι. Και με 40Κ pstn μια χαρα ιντερνετ ειχαμε. Για να μη πω τι καλα ήταν τοτε που ειχαμε αλογα και γαιδουρακια για μεταφορικα μεσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα