DrLo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Έχω εσωτερική κεραία , όταν κάθομαι στην αριστερή μεριά του καναπέ τα περισσότερα κανάλια τα πιάνω καλά , όταν κάτσω στην δεξιά στα περισσότερα no signal , όταν φύγω τελείως από το δωμάτιο το σήμα επανέρχεται ακούω την ΤV καμπάνα . click me
chill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Με φωνάζει η ξαδερφη μου το βράδυ να της ρυθμισω το κουτί...το οποίο είχε πάρει δώρο μαζί με μια τηλεόραση 1,5 χρόνο πριν για να μην έχει πρόβλημα με τα ψηφιακά. Το ανοίγω, συνδέω, κάνω search...τίποτα. Dafuq λέω και έξυνα την κούτρα μου....μιας και συνδεσα αρκετούς τις τελευταίες ημέρες απροβληματιστα. Τι λέτε να ήταν? Ο αποκωδικοποίητης ήταν mpeg2 Νταξει αφού την είπα οτι είναι ΖΩΟ, τα πήρα στη κρανα με την κουτοπονηρια του καταστήματος... Και η άλλη μανία να τους δικαιολογήσει επειδή ήταν δώρο. Όταν της έλεγαν οτι δεν θα χει πρόβλημα με τα ψηφιακά ήταν καλά. Αύριο κατά τις 12 ντου με περισπούδαστο υφακι ελληνάρα. Στην καλύτερη να φύγω με αποκωδικοποίητη, στην χειρότερη να ξεσπασω γιατί εχω πολλά νεύρα από τις 4ωρες στο δρόμο για μια απόσταση 25λεπτων εξαιτίας των απεργών της χαλυβουργίας (2,8 euros έτσι για Αττική οδό και μισό ντεποζιτο πεταμενό επειδή εγώ φταίω που έχασαν τις δουλειές τους και επειδή βενζινη βγάζω από την ουρηθρα...σιχτίρ)
santana99 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι μιας και θα ξέρετε. Η πάρνηθα δεν εκπέμπει ψηφιακό σήμα, σωστά; Έχω 2 τηλεοράσεις σπίτι μια αναλογική και μια ψηφιακή. Αν γυρίσω την κεραία προς πάρνηθα η αναλογική τηλεόραση θα δει αναλογικό σήμα και θα βλέπω τηλεόραση, η ψηφιακή όμως θα χάσει λίγο μιας και η πάρνηθα δεν εκπέμπει ψηφιακό; Γενικά ως τι χρησιμοποιείται η κεραία σε μια ψηφιακή τηλεόραση; Όπως μια κεραία ραδιοφώνου ή όντως πρέπει να κοιτάει προς το σημείο που εκπέμπει αναλογικό ή δεν χρειάζεται κεραία;
sotris99 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Από πάρνηθα ψηφιακά εκπέμπει η ERT Digital http://www.satspot.g...xnotites-attiki Βουλή, BBC World, Deutche Welle, Riksat σε mpeg2
pournaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ναι ειμαστε σε τενχολογικο φορουμ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μιλαμε μονο για τα θετικα μιας τεχνολογιας. Ασε το εικονικο τελειο σημα που πιανει το 80% της δυτικης ελλαδας(αληθεια που το ξερεις αυτο,απο το site της digea ή εισαι μεσα σε καθε σπιτι για να ξερεις τι συμβαινει;; ) και δες τι γινεται στην πραγματικοτητα.Τα ψηφιακα καναλια οσα θετικα και να εχουνε(λεμε τωρα) εχουνε ενα τεραστιο μειονεκτημα: Η εμβελεια οπως ειπες ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ακριβως η ιδια.Τι σημαινει αυτο;Οτι στο αναλογικο εβλεπες με λιγα χιονια,αλλα στο ψηφιακο ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;;;;;;;Αν αυτο πιστευεται οτι ειναι σωστο τι να πω.Και οχι φιλε μου δεν θα φτιαξει,γιατι η εμβελεια τοσα και τοσα χρονια που εχουμε τηλεοραση ειναι ακριβως η ιδια και δεν προκειται να την αυξησουν.Και ναι μας ενδιαφερει για τους ηλικιωμενους ανθρωπους που δεν εχουν να κανουν τιποτα ολη μερα.Εσενα θα σου αρεσε να ειχες μονο ενα πραμα για να περνας την μερα σου και ξαφνηκα να στο κοβουν και αυτο;Αλλα ναι τι μας νοιαζει εμας για τους σκατογερους,εγω εχω την κοπελιτσα μου,τα κολληταρια μου,την φουλ hd τηλεοραση μου και περναω μια χαρα απολαμβανοντας τα ψηφιακα μου καναλια,οποτε να πανε να γ@μη@$ οι σκ@τ0γεροι,ετσι και αλλιως σε λιγα χρονια θα εχουν ψ0φ!σει. Συνοψιζοντας για τα θετικα εχουμε: α)Νεα ψηφιακα καναλια,που εξαλιφουν,στην θεωρια,τα προβληματα των αναλογικων β)Πλεονεκτηματα οπως εγγραφη των καναλιων(pvr),5.1 ηχος και πολλα ακομη γ)Κατι για χαμηλοτερες καταναλωσεις που αναφεραν καποια παιδια στις πισω σελιδες που προσωπικα δεν το γνωριζα δ)Πραγματα που εγω δεν γνωριζω,οποιος θελει απο κατω να τα γραψει Συνοψιζοντας για τα αρνητικα εχουμε: α)Αναγκαστικη αγορα υπερτιμολογημενου κινεζικου εξοπλισμου.Το οτι 30 ευρω για ενα δεκτη,πολλα ατομα το θεωρουν ως φθηνη αγορα δεν ισχυει για ολους β)Αργη εναλαγη μεταξυ καναλιων(ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ) γ)Τα χειριστηρια των δεκτων ειναι απαραδεκτα μικρα.Εχω δει χιλιους δυο δεκτες και ολοι εχουν αυτην την μπουρδα που αλλαζει καναλι.Και ναι υπαρχουν και ατομα που εχουν προβλημα στα ματια λογω ηλικιας και οχι μονο(αλλα ειπαμε τι μας νοιαζει,σε λιγα χρονια θα πεθανουν,η ζωη συνεχιζει) δ)Κοροιδια που στην αρχη μας λεγανε για mpeg2 και μετα το γυρισαν σε mpeg4 και ο κοσμος που ειχε παρει τηλεοραση με mpeg2,ετρεχε να αγορασει νεο εξοπλισμο.Και εσεις συνεχιζεται να τους επευφημητε που εφεραν επιτελους την ελλαδα σε επιπεδα ευρωπης.Συνχαρητηρια. ε)Το κυριοτερο απο ολα,οτι λεγαμε παραπανω.Η εμβελεια παραμενει ακριβως η ιδια.Αυτο σημαινει οτι οποιος εβλεπε με λιγα χιονια τωρα δεν βλεπει καθολου.Το οτι η digea λεει στο site της για ποσοστα καλυψης σε καθε περιοχη δεν σημαινει κατι.Και εγω ζωγραφιζω ενα χαρτη που τον πηρα απο την google με ενα μπλε ομορφο χρωματακι και λεω οτι αυτοι βλεπουν.Το ζουμε στην πραξη,δεν τρωμε κουτοχορτο.Και οπως ειπα αυτο δεν θα αλλαξει γιατι η εμβελεια ειναι η ιδια. Παρτε και μερικα ωραια παραδειγματα απο το φορουμ με μια προχειρη αναζητηση(σκεφτειτε τι γινεται γενικα). Ενα Δυο Και τρια για να καταλαβετε οτι και με την παραμικρη απωλεια σηματος(πχ ενας διακλαδωτης Τ) τα ψηφιακα χανουν το σημα.Τι ελεγα στις πισω σελιδες;Οτι στην γιαγια μου οταν αναψουν και τις τρεις τηλεορασεις ταυτοχρονα,πολλα καναλια εχουν προβλημα.Φανταστειται τι εχει να γινει δηλαδη σε περιοχες που δεν εβλεπαν καλα τα αναλογικα.Θα ευχαριστηθει το ματι τους μαυρη εικονα...Τουλαχιστον θα ειναι ψηφιακη...........!!!!!!! Συνεχιστε να διαβαζεται το φορουμ,θα γινει χαμος απο τα απειρα προβληματα με τον καιρο.Θα πεσει γελιο. α) αναγκαστικη, οπως αναγκαστικα ηταν πολλα πραγματα που αγορασαμε ανα καιρους, οπως οταν αλλαξε η ερτ το συστημα χρωματος απο secam σε pal (οι μικροι προφανως δεν το ξερετε οτι οι πρωτες εγχρωμες δεν επαιζαν, και αγορες χιλιαδων δραχμων εμειναν να βλεπουν ασπρομαυρα), ανασκαστικη αγορα νεου τηλεφωνου (ηταν κατω απο 30 ευρω; ), αναγκαστικη αγορα εξτρα κεραιας καποτε οταν απο VHF περασαμε στα UHF και πλεον θελαμε 2 κεραιες, αναγκαστικη αγορα νεου ραδιοφωνου με FM γιατι το κρατικο πλεον δεν το επιανες ευκολα στα μεσαια, και δεκαδες αλλες αναγκαστικες αγορες π[ου εγιναν λογω τεχνολογιας. Οποτε αυτο το "επεσα απ' τα συννεφα" ειναι λιγουλακι ατοπο, παντα ετσι γινοταν./ β)Οτι πληρωνεις παιρνεις, και απο την αλλη, καλως η κακως ετσι ειναι η τεχνολογια αυτη, σε ολο τον κοσμο, οχι μονο εδω, ισως καποια στιγμη, με νεους επεξεργαστες που να προλαβαινουν να κανουν πιο γρηγορα decode να μειωθει αυτη η καθυστερηση, αν τωρα πρεπει να σταματησει η τεχνολογια, γιατι καποιοι τσατιζονται με το 1 sec delay, παλι νομιζω οτι υπερβαλουμε. γ)Ξανα οτι πληρωνεις παιρνεις, εμενα ο crypto 40mp μια χαρα χειριστηριο εχει. Βεβαια καποτε το οτι πληρωναμε χρυσα κατι τηλεφωνα τυπου 8210 με πληκτρολογιο που παταγες 5 πληκτρα μαζι, ηταν τρεντυ τοτε, τωρα ψαχνουμε να βρουμε λαθη, και τα βρισκουμε στο πληκτρολογιο... δ)Την κοροιδια (για τριτη φορα), να τη χρεωσουμε εκει που πρεπει, και οχι στην τεχνολογια της ψηφιακης, ουτε στο συνολο των εταιριων που μας δινουν ψηφιακη. ε)Σε αυτο δεν προκειται να σου αλλαξω γνωμη, οπως κι εσυ εμενα. Επειδη την εχω κανει αυτη τη δουλεια (με κεραιες), και ξερω λιγα πραγματα παραπανω, θα συνεχισω να ειμαι ανενδοτος σε αυτα που λεω, οτι οταν καπου ειχες σημα 30-4% και ειχες αρκετο χιονι, με την ψηφιακη πιανεις καμπανα, εσυ απο τη μερια σου λες οτι εκει που ειχες ελαχιστο χιονι στα αναλογικα, με τα ψηφιακα δεν πιανεις καθολου... γνωμη σου με βαση την εμπειρια σου, και γνωμη μου με βαση τη δικη μου. Διοτι οπως το ζειτε εσεις στην πραξη ετσι το ζουμε κι εμεις, κι επειδη (λογω γνωσεων), τρεχω σαν το μλκ σε φιλους και γνωστους για να τους ρυθμισω καναλια, τα προβληματα που λετε δεν τα ειδα. Ισως να ειναι στην περιοχη σας, δεν ξερω, αλλα τουλαχιστον απο δυτικη ελλαδα, αφηστε με να ξερω κατι παραπανω.
Kapetanakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Για ποιο λογο τα συγκεκριμενα ανθρωπακια σπρωχνουν τον κοσμο σε αγορα δεκτη την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη?Για να κονομανε καποιοι?Οι περισσοτεροι δεκτες ξεκινουν πανω απο 20 ευρω.Ωμος εκβιασμος!Στεγνα!Μια οργανομενη κοινωνια,που σεβεται τους συνανθρωπους της και πανω απο ολα την αξιοπρεπεια της δεν θα αγοραζε κανενα δεκτη.....αλλα ξεχασα ζουμε στη χωρα που παρα την βαθυτερη κριση των τελευταιων ετων εκανε ουρες για να αγορασει ενα δεκτη κοιμισμενοι απο το τελαλισμα των φερεφωνων τις τροικας και του Δ.Ν.Τ. Εννοειται σε ενα αλλο κρατος θα ειχε γινει μποικοταζ...... Το εχω πει και θα το λεω σε ολη μου την ζωη για τον Ελληνα:"Γιατι παντα ηταν κοροιδο και θα ειναι".
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Για ποιο λογο τα συγκεκριμενα ανθρωπακια σπρωχνουν τον κοσμο σε αγορα δεκτη την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη?Για να κονομανε καποιοι?Οι περισσοτεροι δεκτες ξεκινουν πανω απο 20 ευρω.Ωμος εκβιασμος!Στεγνα!Μια οργανομενη κοινωνια,που σεβεται τους συνανθρωπους της και πανω απο ολα την αξιοπρεπεια της δεν θα αγοραζε κανενα δεκτη.....αλλα ξεχασα ζουμε στη χωρα που παρα την βαθυτερη κριση των τελευταιων ετων εκανε ουρες για να αγορασει ενα δεκτη κοιμισμενοι απο το τελαλισμα των φερεφωνων τις τροικας και του Δ.Ν.Τ. Ναι οι χωρες που εχει γινει ηδη το switch off μοιρασανε δωρεαν αποκωδικοποιητες στο λαο Ενω εμεις ανοργανωτοι/απολιτιστοι/ΔΝΤ/εκβιασμος/κονομανε/φερεφωνα/τελαλισματα/κοιμισμενοι.... ...... ... (και καπου αναμεσα σε ολα αυτα ξεπροβαλλουν και οι: ) mpeg4 αποκωδικοποιητες! Εννοειται σε ενα αλλο κρατος θα ειχε γινει μποικοταζ...... Και σε αυτο ναι. Με βαση τις υπολοιπες χωρες που ηδη περασαν σε αναλογικο switch off, επιβεβαιωνεσαι... Απο την αναποδη... Οτι ναναι με σημα τον Μπιν Λαντεν. Αφου εισαι τοσο σιγουρος για οσα λες, γιατι δεν μπηκες στον κοπο να τσεκαρεις τοσες χωρες πολιτισμενες ή μη που προηγηθηκαν της Ελλαδας?
Kapetanakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ναι οι χωρες που εχει γινει ηδη το switch off μοιρασανε δωρεαν αποκωδικοποιητες στο λαο Και σε αυτο ναι. Με βαση τις υπολοιπες χωρες που ηδη περασαν σε αναλογικο switch off, επιβεβαιωνεσαι... Απο την αναποδη... Οτι ναναι με σημα τον Μπιν Λαντεν. Ρε φιλε καταλαβες το νοημα του κειμενου?Εγω δεν ειπα να μοιρασουν δωρεαν,εγω ειπα βαλε ψηφιακο και αναλογικο μαζι παραλληλα μεχρι να ισορροπηση η κατασταση.
pournaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Για ποιο λογο τα συγκεκριμενα ανθρωπακια σπρωχνουν τον κοσμο σε αγορα δεκτη την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη?Για να κονομανε καποιοι?Οι περισσοτεροι δεκτες ξεκινουν πανω απο 20 ευρω.Ωμος εκβιασμος!Στεγνα!Μια οργανομενη κοινωνια,που σεβεται τους συνανθρωπους της και πανω απο ολα την αξιοπρεπεια της δεν θα αγοραζε κανενα δεκτη.....αλλα ξεχασα ζουμε στη χωρα που παρα την βαθυτερη κριση των τελευταιων ετων εκανε ουρες για να αγορασει ενα δεκτη κοιμισμενοι απο το τελαλισμα των φερεφωνων τις τροικας και του Δ.Ν.Τ. Εννοειται σε ενα αλλο κρατος θα ειχε γινει μποικοταζ...... Το εχω πει και θα το λεω σε ολη μου την ζωη για τον Ελληνα:"Γιατι παντα ηταν κοροιδο και θα ειναι". Προφανως, διοτι σε καμμια αλλη ευρωπαικη χωρα δεν εχουν ψηφιακα, διοτι ειμαστε πρωτοποροι σε αυτο, θα δωσουμε τα τεχνολογικα μας φωτα στον κοσμο, αφου πρωτα τους τα παρουμε πουλωντας αποκωδικοποιητες. Τι πινετε μωρε... Ρε φιλε καταλαβες το νοημα του κειμενου?Εγω δεν ειπα να μοιρασουν δωρεαν,εγω ειπα βαλε ψηφιακο και αναλογικο μαζι παραλληλα μεχρι να ισορροπηση η κατασταση. Αυτο δεν κανει εδω και 3 χρονια, και θα συνεχισει να το κανει μεχρι το 2015; Δηλαδη μεχρι ποτε θα ειμασταν ευχαριστημενοι;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ρε φιλε καταλαβες το νοημα του κειμενου?Εγω δεν ειπα να μοιρασουν δωρεαν,εγω ειπα βαλε ψηφιακο και αναλογικο μαζι παραλληλα μεχρι να ισορροπηση η κατασταση. Τι εννοεις να ισοροπησει? Εισαι η χωρα που παιρνει τις περισσοτερες παρατασεις στο θεμα του switch off χρονια τωρα, ξερεις περισσοτερο καιρο απο καθε αλλο Ευρωπαιο πολιτη οτι υπαρχει ψηφιακο σημα και το αναλογικο οδευει προς καταργηση, αν μη τι αλλο εχεις περιθωριο ΜΙΝΙΜΟΥΜ 3 χρονων και ΜΑΞΙΜΟΥΜ 6 χρονων, να συγκεντρωσεις 20 ευρω (ή και 60 σου λεω εγω αν εχεις 3 τηλεορασεις). Σε αλλες χωρες αυτα γινανε με συνοπτικες διαδικασιες. Ουτε ισοροπιες, ουτε ανισοροπιες. Εδω και περιθωριο σας δινουν, και παραταση σας δινουν και το ΔΝΤ σας φταιει για το ψηφιακο σημα...Ενα facepalm αξιζει οσο χιλιες λεξεις.. Κατα τ'αλλα: Υπαρχει αναλογικο σημα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και θα υπαρχει ως το 2015, σε οτι αφορα την Αττικη. Για ολα τα καναλια. Μια χαρα ισοροπια δεν ειναι? Και κατι αλλο ετσι γενικο: Μαγκες μου δεν σας ειδα να κοπτεστε οταν κατα καιρους γινοταν switch off σε διαφορες περιοχες της επαρχιας για τα λεφτα του επαρχιωτη, για τα 20 ευρω του γερακου που δεν εχει να πληρωσει ρευμα κλπ. Τωρα σας επιασε η ευαισθησια ε? Επιβεβαιωστε ποσο Ελληνες ειστε... (Αλλο ενα facepalm αξιζει οσο 1000 λεξεις)
Kapetanakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Τι εννοεις να ισοροπησει? Εισαι η χωρα που παιρνει τις περισσοτερες παρατασεις στο θεμα του switch off χρονια τωρα, ξερεις περισσοτερο καιρο απο καθε αλλο Ευρωπαιο πολιτη οτι υπαρχει ψηφιακο σημα και το αναλογικο οδευει προς καταργηση, αν μη τι αλλο εχεις περιθωριο ΜΙΝΙΜΟΥΜ 3 χρονων και ΜΑΞΙΜΟΥΜ 6 χρονων, να συγκεντρωσεις 20 ευρω (ή και 60 σου λεω εγω αν εχεις 3 τηλεορασεις). Κατα τ'αλλα: Υπαρχει αναλογικο σημα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και θα υπαρχει ως το 2015, σε οτι αφορα την Αττικη. Για ολα τα καναλια. Μια χαρα ισοροπια δεν ειναι? Και κατι αλλο ετσι γενικο: Μαγκες μου δεν σας ειδα να κοπτεστε οταν κατα καιρους γινοταν switch off σε διαφορες περιοχες της επαρχιας για τα λεφτα του επαρχιωτη, για τα 20 ευρω του γερακου που δεν εχει να πληρωσει ρευμα κλπ. Τωρα σας επιασε η ευαισθησια ε? Επιβεβαιωστε ποσο Ελληνες ειστε... Ρε φιλε εχεις παρει χαμπαρι οτι καποιοι δεν εχουν ουτε τα 20 ευρω?Δεν ηξερα οτι θα εκπεμπει κανονικα απο την Παρνηθα μεχρι το 2015 ,ειχα ακουσει για μεχρι τον Αυγουστο. Φιλαρακι προσωπικα εμενα η Επαρχια αλλα μου εδειξε προσφατα στις εκλογες,εκτος και αν ζεις σε αλλη χωρα.....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ρε φιλε εχεις παρει χαμπαρι οτι καποιοι δεν εχουν ουτε τα 20 ευρω?Δεν ηξερα οτι θα εκπεμπει κανονικα απο την Παρνηθα μεχρι το 2015 ,ειχα ακουσει για μεχρι τον Αυγουστο. Οσοι δεν εχουν ουτε 20 ευρω ξερουν απο το 2009 οτι καταργειται το αναλογικο (κανονικα ηδη θα ειχε καταργηθει αλλα ειπαμε, παιρνουμε ως συνηθως παρατασεις διοτι ειμαστε Ελληνες). Και οσοι δεν εχουν 20 ευρω, να βγουν στη ταρατσα τους να γυρισουν την κεραια Παρνηθα και να ηρεμησουν, εξοικονομωντας παραλληλα 20 ευρω ως το 2015 (του πουστη 50cent τον μηνα ειναι) για να μην εχουμε παλι κλαψες. Φιλαρακι προσωπικα εμενα η Επαρχια αλλα μου εδειξε προσφατα στις εκλογες,εκτος και αν ζεις σε αλλη χωρα..... Α δηλαδη το δικαιωμα στο αναλογικο τηλεοπτικο σημα καθοριζεται με βαση το τι ψηφισε ο καθενας. Διοτι ως γνωστον στην καλπη πηγαμε σκεπτομενοι τι θα γινει με το αναλογικο και το ψηφιακο σημα (Ασε που το switch off στας επαρχιας προηγηθηκε των εκλογων, αλλα anyway εν προκειμενω, περισσοτερη πλακα εχει η λογικη παρα η χρονικη σειρα των γεγονοτων)
pournaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ρε φιλε εχεις παρει χαμπαρι οτι καποιοι δεν εχουν ουτε τα 20 ευρω?Δεν ηξερα οτι θα εκπεμπει κανονικα απο την Παρνηθα μεχρι το 2015 ,ειχα ακουσει για μεχρι τον Αυγουστο. Φιλαρακι προσωπικα εμενα η Επαρχια αλλα μου εδειξε προσφατα στις εκλογες,εκτος και αν ζεις σε αλλη χωρα..... Οσοι δεν μπορεσαν να μαζεψουν 20 μευρω απο το 2009 μεχρι σημερα, εχουν πολυ μεγαλυτερο προβλημα απο το να καθονται να βλεπουν τηλεοραση. Βρισκονται στο χειλος του θανατου και θελουν αλλου ειδους βοηθεια και οχι αναλογικο σημα. Αντε πια με απολυτη καταστροφη, εχουμε γινει χειροτεροι απο τις τατιανες.
Kapetanakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Οσοι δεν εχουν ουτε 20 ευρω ξερουν απο το 2009 οτι καταργειται το αναλογικο (κανονικα ηδη θα ειχε καταργηθει αλλα ειπαμε, παιρνουμε ως συνηθως παρατασεις διοτι ειμαστε Ελληνες). Και οσοι δεν εχουν 20 ευρω, να βγουν στη ταρατσα τους να γυρισουν την κεραια Παρνηθα και να ηρεμησουν, εξοικονομωντας παραλληλα 20 ευρω ως το 2015 (του πουστη 50cent τον μηνα ειναι) για να μην εχουμε παλι κλαψες. Α δηλαδη το δικαιωμα στο αναλογικο τηλεοπτικο σημα καθοριζεται με βαση το τι ψηφισε ο καθενας. Διοτι ως γνωστον στην καλπη πηγαμε σκεπτομενοι τι θα γινει με το αναλογικο και το ψηφιακο σημα Οχι...κανενα προβλημα λοιπον...ας στηθουμε λοιπον ολοι στην ουρα σαν τα προβατα για να αγορασουμε εναν δεκτη λοιπον... Οσοι δεν μπορεσαν να μαζεψουν 20 μευρω απο το 2009 μεχρι σημερα, εχουν πολυ μεγαλυτερο προβλημα απο το να καθονται να βλεπουν τηλεοραση. Βρισκονται στο χειλος του θανατου και θελουν αλλου ειδους βοηθεια και οχι αναλογικο σημα. Αντε πια με απολυτη καταστροφη, εχουμε γινει χειροτεροι απο τις τατιανες. Το προβλημα μου εμενα απο το 2009 ηταν πως θα καταφερω να παρω εναν επηγειο ψηφιακο δεκτη....πιστεψε με καθε βραδυ αυτο σκεφτομουνα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα