xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Παίδες,καλημέρα.Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Θέλουμε να πάρουμε εισιτήρια για τους red hot chili peppers(έχω λογαριασμό στο ticket house/ ticketpro) . Ξέρω ότι από το ιντερνετ είναι 3.5€ έξτρα.Αλλά δεν έχω λεφτά τώρα για 4 εισιτήρια να τα δώσω ντούκου.Γιαυτό είπαμε από το νετ αγορά.Τέσπα όμως..Πάω να διαλέξω μέθοδο παράδοσης,και δεν έχει παραλαβή από το κατάστημα από το tickethouse θεσσαλονίκης..μόνο από την Αθήνα..Για παράδοση σε άλλα μέρη της Ελλάδας(Θεσσαλονίκη ή Μυτιλήνη πχ...είναι 8€,έλεος και ήμαρτον δηλαδή) . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι,αν μπορώ να τα πάρω από το νετ,αλλά να τα πάω στο tickethouse θεσσαλονίκης να τα πάρω. Θα πάρω να τους ρωτήσω το πρωί,αλλά αν μπορείτε να μου πείτε και εσείς. Ευχαριστώ
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρει κανείς; Δεν σηκώνουν και το τηλ... Λέμε για τρελή αγένεια αυτοί εκεί,αλλά τέσπα.. Καλά είναι δυνατόν να μην μπορούμε να τα πληρώσουμε από το ιντερνετ και να πάμε στο μαγαζί εδώ,και μόνο Αθήνα αν ήμασταν; Έλεος.Μάλλον κάποιον θα αγγαρεύω να πάει να τα πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα