Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δεν εχω κανενα προβλημα απλα ανοιγω το θεμα προληπτηκα Εχω το συστημα της υπογραφής μου συν μια ψυχτρα coolermaster 912 evo που αγορασα σημερα Οταν ειχα στησει τον υπολογιστη αρχικα σε κατασταση iddle η cpu επιανε θερμοκρασιες κοντα στους 33 κελισιου με την stock ψυχτρα και 44 max παιζοντας παιχνιδια Αργοτερα ομως οταν μπηκε το καλοκαιρι αρχιζε επιανε 40 σε iddle και 50+ στα παιχνιδια... Γιαυτο τωρα πηρα αλλα ψυχτρα . Τωρα max θερμοκρασια ειναι 43 Ειναι καλη θερμοκρασια??? Τοσο περιπου θερμοκρασια εχει και η μητρικη... Επισης για την καρτα γραφικων Οταν εχω των ανεμηστηρα στο 40% Φτανει τουλαχιστων τους 58 βαθμους στα παιχνιδια . Στα 80% ποιανει τους 52 αλλα κανει θορυβο... Ειναι καλο να αφησω την ταχυτητα στο 40%??? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
duffyduck Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 1. Η ψυκτρα πρεπει να ειναι η Cooler Master Hyper 212 EVO 2. Οι θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα. Δεν βλεπω που ειναι το προβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δεν υπαρχει νομιζω προβλημα... Απλα προληπτηκα ρωταω Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
baskon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Καταρχας και με stock μια χαρα θερμοκρασιες ειχες. Απο κει και περα για να δεις Max θερμοκρασια τρεξε prime95 . Οταν παιζεις συνηθως η θερμοκρασια του επεξεργαστη δεν ανεβαινει στο max. Όταν εχουμε θερμοκρασία δωματιου γυρω στους 30+ βαθμους τωρα το καλοκαιρι ,αρα θα εχεις θερμοκρασια μεσα στο κουτι τουλάχιστον 36-37 βαθμούς το να ρωτας αν οι 43 βαθμοι ειναι καλοι είναι αυτονοητο.Ειναι σουπερ. Αλλά δοκίμασε με prime95. επίσης για την vga οι 52-58 βαθμοι ειναι αψογοι. Καλο ειναι η κατα γραφικών να ειναι δροσερη.Με αλλα λογια το 80% ειναι καλυτερο αλλά και στο 40% να την αφησεις αν κανει θορυβο δε θα παθει τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Οκ. Απλα ειθελα να ειμαι σιγουρος αμα ειναι ολα οκ! Ευχαριστω πολυ. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
The King Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δες εδώ τα όρια των θερμοκρασιών του επεξεργαστή σου => http://ark.intel.com...Cache-3_33-GHz) Εάν δεν είναι αυτό το ακριβές μοντέλο, βάλε στην αναζήτηση αυτό που έχεις καθώς η0 υπογραφή σου δεν αναφέρει κάποια άλλη λεπτομέρεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα