Heatspreader Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Σήμερα παραλίγο να κάνω ζημιά στον iMac. Έριξα ευτυχώς κάποιες πιο δυνατές αν και ελεγχόμενες ευτυχώς στο πληκτρολόγιο, έπιασα τον iMac και ήμουν έτοιμος να του ρίξω κουτουλιά. Βγήκα εκτός εαυτού. Ευτυχώς δεν έγινε ζημιά. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Πάντα σαν παιδί και εγώ, είχα όνειρο οι επαφές μου να είναι όμορφα τακτοποιημένες με φωτογραφίες, επάγγελμα, κλπ. Από το Symbian σε NOKIA, τις είχα πάντα τακτοποιημένες. Χρησιμοποιήσα μία εφαρμογή (δεν θυμάμαι ποια) η οποία παίρνει από το Facebook πληροφορίες και τις βάζει στις επαφές. Το χρησιμοποίησα λίγο, αλλά μετά από λίγες ημέρες το έβγαλα, γιατί όσες επαφές έβρισκε από το Facebook, τις έβαζε διπλές. Όπως και να έχει το έβγαλα. Δυστυχώς όμως από τότε συμβαίνει το εξής κουλό και ήταν η αφορμή να τρελαθώ. Είχα βγει από το σπίτι και ξέχασα κάτι. Γύρισα πίσω έχοντας αφήσει το iPad και το iPhone στο αυτοκίνητο και έπρεπε να πάρω ένα τηλέφωνο κάποιον. Δεν το θυμόμουν όμως απ' έξω. Οποτε παίρνω το ασύρματο (έφαγε και αυτό μία) και ψάχνω στο address book του iMac το τηλέφωνο του προσώπου που θέλω να τηλεφωνήσω, το οποίο το καλώ καθημερινά από το iPhone μου όπου φυσικά το έχω στις επαφές. Δεν υπήρχε πουθενά στις επαφές του iMac. Το είχα παρατηρήσει και λίγες ημέρες πριν. Όταν ήθελα να του στείλω κάποιο email δεν το έβρισκε με το όνομα του στο πεδίο που γράφουμε το email. Οπότε καθόμουν και έγραφα το mail. Σήμερα λοιπόν, είπα να λύσω αυτό το πρόβλημα. Πάτησα το βελάκι, τόσο σε iPad, όσο και σε iPhone για να συγχρονίσει τις επαφές, αλλά τίποτα, κοίταξα τους λογαριασμούς και είδα πως υπάρχει το iCloud στον iMac και στο iPad. Παρόλα αυτά όμως οι επαφές δεν μπορούν να συχγχρονιστούν. Το iPad και ο iMac δεν νιώθουν. Μπήκα στο icloud μέσω Safari και βλέπω πως έχω 90 επαφές. Στο iPad έχω 120, στο iPhone 142 και στον iMac 90. Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δες στις ρυθμίσεις (system preferences) κάθε συσκευής και δες πως είναι ρυθμισμένο το iCloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το έψαξα πάρα πολύ χθες. Είχε φάει κόλλημα λόγω τον προγραμμάτων που είχα βάλει. Αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν: Να πάω στις ρυθμίσεις του iPhone και συγκεκριμένα στο Cloud. Να κάνω Disable τις επαφές, αλλά χωρίς να τις σβήσω. (Σου έχει δύο επιλογές, να τις κρατήσει ή να τις σβήσει - διάλεξα την πρώτη). Έκανα επανεκκίνηση στο iPhone και μετά πήγα και το έκανα Enable. Στην ερώτηση να κάνει Merge τις επαφές με το iCloud, πάτησα ναι. Πήρε κάνα 10λεπτο περίπου και τις πέρασε όλες μια χαρά. Απλά είχα φάει κόλλημα μεγάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα